Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 461
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 840
Това предаване го гледам оттук оттам. Но още в първия епизод, имах по-особено мнение за Кристина като се показа с подаръкът си. Какъв договор за "правене на щастлива". Тя още не е избрана, не са стигнали на етап женитба/съвместен живот, че той да е длъжен да я прави щастлива. Вероятно от продукцията са я насочили към тоя подарък, но толкова й стига капацитета да измисли нещо по-оригинално.

# 841
Аз искрено се надявам следваща изпидуркана да е Габи, ама надали ще ми доставят това удоволствие скоро.

# 842
Къде пишеше, че Кристина не е измислила договорът, а продукцията.Тя е искала съвсем друго да подари.

# 843
Къде пишеше, че Кристина не е измислила договорът, а продукцията.Тя е искала съвсем друго да подари.

Ами не знам чие дело е. Аз ако съм юрист и продукцията ме накара да подаря такова нещо пред цяла България, не бих се съгласила. Най-малкото да си плюя на професионализма. Защото за мен текста беше супер неадекватен.

# 844
  • София
Чисто визуално много харесвам, Микаела и Лиа. Малко ги бъркам, доста си приличат, но са страхотни. Има една екзотика в тях.

# 845
Обзалагам се, че Милица и Пам ще останат и след средата на предаването и ще обясня защо - след вчерашното предаване мисля, че стратегията на Евгени е тикче или хиксче и чао след всяка индивидуална среща с момиче. Ако срещата мине добре ще ги оставя, ако не - ще ги праща да си ходят. Т.е. всяка среща ще бъде решаваща, а не просто среща за запълване на ефирно време. И тъй като според мен най-малко е привлечен от Пам и Милица, мисля, че няма да се забърза със срещите с тях. Тях може да ги махне и без среща, ако накрая останат само тези, които са му направили по-силно впечатление и иска да ги опознае по-добре.
По тази логика, трябваше първо Валерия да разкара, защото и тази среща беше катастрофа.

# 846
Дяволо,недей така-не само от тях лъха екзотика! Аз като видя Габи и веднага си представям джунгла и стадо маймуни,танцуващи белиденс ,наблягайки най-вече на оная част,дето е опашката (няма да пиша думата,да не ме изтрият).Е,това е екзотика!

# 847
Чисто визуално много харесвам, Микаела и Лиа. Малко ги бъркам, доста си приличат, но са страхотни. Има една екзотика в тях.
И на мен ми харесват много, ама нито казват, нито правят нещо. Има време, де.
 Хареса ми снощната среща тип ромком 😂. Една след друга момите режат ергена, както си е и в реалния живот. На 34, известен, симпатичен и прилично богат, предполагам, а в личния живот - почти девствен. Виктор беше направо дон Жуан в сравнение с Генчо.
Милица ми прилича на оназ, девствената поетеса от миналото издание, та по-добре да я гони отрано, с оглед пораженията върху и без това разклатената и психика. И за нас по-добре ще е.

# 848
Кристина е доста симпатично момиче, но с много хладно поведение наистина. Напомня ми на някои скандинавки, които ги гледаш красиви като статуетки, но аура, чар никакакъв....Много безинтересна, плоска, куха среща с Ергена. Направо щях да се обеся от тъпня.
Онази с джуките наистина ми е трудно да я търпя. То пък бива бива тъпо, ама мярка на тъпня би трябвало да има, това бие висини на олигофрения...
Народна певица, ми е симпатична, но много му се натиска, някак лесно и е поведението. Би трябвало малко да държи дистанция, както Валерия примерно, за да му предизвика интереса.
Приятно съм очудена от Виктория. Хареса ми тяхната среща на пейката. Доста дори ми хареса.
Меган до сега ми беше симпатяга - напоследък виждам един налудничев поглед, малко криви едното око, сякаш поведението и е пренавито ? Не мога да се произнеса, трябва ми още малко материал.
Милица, ми идва туу мътч, от такива бягам с 200, лепка..и жертва.
А забравих, тази миската, която влезна с короната - е тя ми е доста антипатична. Подигравчиика, заядлива и злобна прикривайки това зад уж хумор и подмятания. Абе тя няма ли нещо руско ? Нещо като говори, ми звучи с руски акцент...?

# 849
Меган е очебийно кривогледа, не че е бог знае какъв кусур.
 Предлагам да залагаме на девойките - финалистки и победителка.
 Аз си избирам Айлин, от чиста симпатия, пък дано го докара до финал. Simple Smile

# 850
Преди да ви прочета,искам да кажа,че никога досега не се бях смяла толкова както по време  на снощния епизод.Топ фаворит от еп.1 на сезон 1 та до днес.

# 851
Аз да кажа, че според мен ако не можеш да намериш тема за разговор с някого, това означава, че един от двама ви е пълен ръб. Има хора дето каквото и да им кажеш ти отговарят с една дума и после мълчат като пукел. Или са някакви темерути, или имат нулеви интереси. Нищо не пречеше снощи Евгени и Криси да си изкарат добре, дори и да не са влюбени един в друг. Ми той Евгени обикалял по света, само за някакви интересни места, които сте посетили може да си говорите един час. За храна също можеше, покрай капризите на госпожицата, да си говорите за готвене, световна кухня, някакви любими ресторанти. Пък вземи питай другия какво чете, какви филми гледа.. Бе ако се замислиш може да се измислят бая теми и все на някая ще се отворите на разговор. Rolling Eyes

# 852
  • София
Оо, много е рано още за прогнози, много момичета не сме ги видели, но хайде и аз като Туджарката и Дечката:

топ 5:
Елена-Антоанета (интелект)
Виктория (най-добрата химия дотук)
Меган (знае много за него)
Айлин (твърде много я дават и се шуми около нея)
Ирина (очите на мама, още в обзорния си епизод писах, внимание с тази ; освен това както каза Неделчо, тя не е чистокръвна българка, т.е. след последните години в България, във всички риалита какво имаме???)

топ 3:
Елена, Вики и Айлин - просто ги показват много, то и други показват, но те са с твърде големи издънки или дефицити

топ 2:
пффф, не знам, Вики и Айлин хайде, стрелям на тъмно

Победител:
този сезон ще 'герой' 100%
Зависи коя какво ще представи тепърва, хайде Виктория да я взима в Австралия.

Потенциални изненади:
Валерия ; Микаела ; Ивелина и Габриела (принцесата)

# 853

Ексклузивни кадри от боя на Мони и Теодора
Stuck Out Tongue

https://www.youtube.com/watch?v=kse_iQdZUpM&ab_channel=SelfishGirl

Не съм гледал досега това шоу(чужди версии или нашия първи сезон) и не знам дали ще го догледам и сега, но да си кажа моите пет стотинки:
Доста от момичетата са привлекателни и интересни на пръв поглед. Само чисто визуално, първоначално най-хубави ми изглеждат Айлин, Валерия и Микаела. Heart Exl Обаче опитът ми подсказва, че ако се стигне до близък контакт, изведнъж вкусът ми се прехвърля повече към по-пищните девойки като Лиа, Поли, Милица, Крисия, Ирина, Джия...абе обичам да има какво да пипам и да не се порязвам от някой стърчащ кокал. Trollface Рая йогата също е хубавка. Двете с големите джуки също са интересни. Габи за мен е забавна и голям entertainer. Какво шоу направи само от играта със спукването на балоните хехе. Вярно е че пуска повечко злобни коментари, но да приемем че си е избрала тази роля и не се усеща когато прекалява. Мони е що-годе хубавка, но е прекалено тунингована и не знам ако отида с нея в някоя хотелска стая и тя започне за сваля тия изкуствени мигли, коси, нокти и какво ли още не, дали няма да се окаже накрая момче хехе. Майтап да става, но не ме кефят толкова направени мадами.
Като цяло, ако го гледам това шоу ще е, за да проследя развитието на отношенията между момичетата, интересните и забавни игри и мисии, които евентуално ще им дават и евентуално накои забавни случки. Пет пари не давам и не ми е интересно, коя ще избере ергенът накрая, първо защото не вярвам на риалити предавания и второ защото романтичните неща и любови по телевизията са ми мега скучни и безинтересни. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 854
Уж четох всички коментари от двете теми за новия сезон и не можах да видя това да е публикувано, та Евгени е участвал в поп-фолк клип, явно тази култура хич не му е толкова далечна.

Общи условия

Активация на акаунт