Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 726
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 960
Майко мила! Милица, Валерия, Виктория! Много психария!

# 961
И аз не разбрах защо избухна стюардесата.
Фен съм на Крисия.

# 962
Всяка луда с номера си в този формат, Валерия е с кучетата.

Мигнах ли, но изпуснах защо Виктория се набра преди рекламите и се разсърди. Какво стана?
Говорили през нея и не я слушали

# 963
  • Пловдив
Всяка луда с номера си в този формат, Валерия е с кучетата.

Мигнах ли, но изпуснах защо Виктория се набра преди рекламите и се разсърди. Какво стана?
Не си.
След рекламите ще разберем.

# 964
  • София
Мале щом Виктория ще излезе от дзен ашрама, положението е трагично.... Ще излезе май накрая , че Женито е най-нормалната там...

# 965
Това предаване сякаш търсят най-голямото куку. Вместо Ергенът трябва да се казва Психарят. Такива булки са събрали, че по-добре да си остане сам човека.

П.П. Гледам рекламата с Кредисимо с Виктор и си мисля как човека се оттърва от този цирк, който е много по-огромен от неговия сезон... Laughing

# 966
  • София
Явно не е лесно да живееш в кокошарник, все кудкудякат около теб и не можеш да си изкажеш мислАта...

# 967
Колкото и да са противни, Габа и Елисавета, поне не са прикрити злобарки.
С риск да ме нападнете ама и аз не бих дала на бебка, да пипне непознато куче. И нв само куче, въобще чуждо животно.
Харесвам Евгения, кокетна, стилна, има нещо ретро в нея, нещо финно.

# 968
Май само Женя не си е показала рогата до сега 😃

# 969
Явно не е лесно да живееш в кокошарник, все кудкудякат около теб и не можеш да си изкажеш мислАта...

да де, ама не е така по йогийската практика май

# 970
  • София
На терена много целулит, много меки, виснали дупета...
Наистина много целулит и почти никакви спортни тела, освен Айлин и Поли. Миналата година поне се нагледахме на хубави тела. Тази година са потрес.

# 971
Пам все повече ми прилича като поведение на кварталната клюкарка пред входа.

# 972
Тази Крисия звучи като някоя псевдо уана би актриса от Съдби на кръстопът. Тя какво очаква, като си отвори устата 30 човека да млъкнат ли?

# 973
Нормални тела имат момичетата, не всяка иска да яде по 900 калории на ден и има възможност да стои ежедневно по 2 часа във фитнес.

# 974
Айдеее и на Крисия й сипа Пам Rolling Eyes за няма нищо

Общи условия

Активация на акаунт