Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 431
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 470
Прави сте, че е доста сексуално писмото, ама пак няма лошо. Да вземат пример мъжете, вместо след една среща да ти пише вечерта "Що не вземеш едно такси и да дойдеш у нас, че не ми се чака", малко по-завоалирано и романтично.

# 1 471
Ергени, уж, е с по-дълбока душевност, пък веднага се спря на външно най-хубавите. Може би е нормално предвид, че не ги познава още.

# 1 472
  • София
Джия пък къде я наместихте при красавиците? Малко по-квалитетна марка от Габи-джуката, но същата пластмаса с тези болезнено подути топки на гръдния кош. Абсолютен бляк.
Валерчето, ако не беше интелектуално и емоционално на ниво готината шестокласничка, щеше да ми хареса. Ама е.
Меган защо не говори? И Евгения? И Хюррем Хатун, и тя мълчи през цялото време.

# 1 473

Извинявам се, ама Елена на нищо не прилича. Естествено, че при наличието на жени като Айлин,Валерия, Микаела, Джия и тн няма как да бъде отразена.
Жените не са само външност, пък и красотата е субективна. Според мен Елена има голям шанс, а хубавата Айлин вече му лази по нервите. Нищо чудно да бъде изпидуркана като Кристина.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 15:31 от Serene__

# 1 474
  • Варна
Ергени, уж, е с по-дълбока душевност, пък веднага се спря на външно най-хубавите. Може би е нормално предвид, че не ги познава още.
Значи е и умен. Защо първо да започва с тези които не харесва? Много ясно  - по дрехите посрещат по ума изпращат.

Извинявам се, ама Елена на нищо не прилича. Естествено, че при наличието на жени като Айлин,Валерия, Микаела, Джия и тн няма как да бъде отразена.

П.П.
За мен Елена не е красавица, но си е хубавка. Не виждам корекции, като при набедените за красавици. Чак пък на нищо да не прилича..

# 1 475
  • София
Всъщност защо една красавица не може да бъде и умна, и интересна?

# 1 476
https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Tya-pecheli-Ergenut-Dva … -za-da-st-1586719 Това дали не е пускано? Те с всички участнички го пишат този Ерген. Grinning

# 1 477
Ергени, уж, е с по-дълбока душевност, пък веднага се спря на външно най-хубавите.
Е сигурно е привърженик на теорията, че външността е отражение на душата Smile Според мен го е страх от жени и избира по-кротките. Елена може да го осинови, но не мисля че иначе ще станат двойка. Има и една тиха групичка от 5-6 кандидатки които сякаш ги крият от камерата, но все още не личи дали е защото са скучни и не стават за шоу или защото ги пазят като изненада за втората половина на сезона.

# 1 478
https://www.burgas24.bg/novini/interesno/Tya-pecheli-Ergenut-Dva … -za-da-st-1586719 Това дали не е пускано? Те с всички участнички го пишат този Ерген. Grinning

Аз попаднах пък на това. https://www.zajenata.bg/не-е-нито-бесарабката-нито-някоя-от-кифлите!-ето-коя-дама-завъртя-главата-на-ергена-(снимки)-news166745.html не ми се получава с линка нещо, но пише, че е Микаела

# 1 479

https://www.zajenata.bg/%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D1%82%D … D0%B8%D1%82%D0%B5!-%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D1%8F-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%82%D1%8F-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B0-(%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8)-news166745.html Аз попаднах пък на това.
Не ми се отваря линка.

# 1 480
Абсолютно сте прави за типа на Евгени - брюнетки с момичешко излъчване и поведение. Не е до възраст, Айлин е по-голяма от Мони, но с втората изобщо няма комуникация. И да, знам, че те като бройка са най-много (и нормално за нашите географски ширини), но пак си се забелязва тенденция.
Силно се надявам обаче Евгени като Виктор да си счупи тертипа за финалния избор и както Виктор цял сезон точеше лиги по какичките и накрая избра по-младата Капитонка, така и Евгени накрая да се спре на някое от по-зрелите откъм поведение момичета.

А Мони си е абсолютен провокатор и надявам се сега да виждате тенденциозния монтаж, който на мнозина убягваше в предния сезон. Александра също незабележимо казваше някакви провокативни неща и се обръщаше повече внимание на ответната реакция, отколкото на нейната реплика, така е и тук - "шегичката" за нотариуса към Кристина, подмятането към Теодора за мястото на дивана и целия скандал за везната ни бяха сглобени тенденциозно в полза на Мони. И тук, както и в предния сезон, съм на мнение, че ако много жени не те харесват, значи има нещо в теб - и не е от завист, защото Генчо изобщо не обръща внимание на Мони.
Аз я харесвам, даже няколко пъти казах, че ми е номер 1 за момента, но ми е ясно, че не е света вода ненапита (една от причините да я харесвам е, че изобщо не се и прави на такава).

Кви какички, Виктор изглежда като запазен чичак на 40, на 31-2 бил хахаха той Евгенито може да му мине за син или доста по-малък брат. А Монито сега всички я пишат като 30+ таа и да демострира бая високомерие. Доста по-различно от Айлин и Валерия.

# 1 481
  • тук и там
Харесвам Елена. Изглежда готина, образована, с богат речник, приятен събеседник, жива и пълна с енергия.Ама дали е подходяща за Евгений не съм сигурна. Тя би била водещата във връзката..
Чисто визуално със Валерия си отиват повече за сега..
Не знам за писмото, ама до сега Гената показа със сигурност ,че чрез музиката се изразява по-добре, от колкото с думи. През повечето време на срещите мълчи и чака  момите да подхаванат разговор,като той тук там се включва с няколко думи, колкото да не е без хич. Може писмено да се изразява по-добре, ама надали..Та писмото и според мен е писано от някоя от сценаристките. Иначе си личи че Гената я харесва много, та не знам как ще се развият нещата по-нататък, но за сега поне показва явно предпочитанията си към нея.

Габи и бай Елисавет са там да ни забавляват. Мисля,че от самото начало им е  била ясна тяхната роля.И двете са там за да коментират останалите участнички по грозен начин, на моменти ми се струва че самите те се забавляват на ролята си.Има  някакво преиграване-иначе няма как да си обясня коментарите за изкуствена визия от страна точно на Габи , и за възраст -от Елисавета..

Пам е там да се противопоставя на злодеите във формата. Иначе и тя няма никакъв шанс за спечелаване на ергенЯ но ще я държат , като част от другият лагер.
Между другото, нейните коментари са много точни, аз самата оценявам изявите на въпросните обсъждани от нея по същият начин.
Габриела миската много смешна с този избирателен акцент,дето ту го има, ту го няма..Много и харесва да влиза в ролята на рускиня..

Крисия ме загуби .Поли ми е забавна и недразнеща, Айлин нещо май не си изигра картите както трябва, щото Гената сякаш я отсвири за сега..
Милито няма какво да я коментирам, неудобно ми е да я гледам даже..
Това с топката в гърба на Елена беше много грозно..
Мони ми е точно като травестит на външен вид, както каза силиконовото Габи, но има завидно самообладание и показва че добре понася женската злоба и не могат да я засегнат.

# 1 482

https://www.zajenata.bg/%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D0%BD%D0%B8%D1%82%D … D0%B8%D1%82%D0%B5!-%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D1%8F-%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D0%B0-%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%82%D1%8F-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B5%D1%80%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B0-(%D1%81%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BA%D0%B8)-news166745.html Аз попаднах пък на това.
Не ми се отваря линка.
Опитах два пъти, но нещо не ми се получава. Пише, че е Микаела победителката.

# 1 483
Обаче в този сезон не минава номерът с прекъсването. При Виктор вървяха като на конвейер, ако ще да се целува с някоя, веднага я изпидурква и следващата сяда на пейката.

О, да. Вчера докато рових за информация, ми излязоха клипчета от миналия сезон. Бях забравила трескавото ожесточение, с което стърчаха по прозорците и залягаха по храстите, за да дебнат Витя, особено ако беше с Александра на пейка..

Ирина в началото очаквах да е втора Виктория Питонова, но дотук, с уговорката, че пак е субективно това, което показват от нея - ми се вижда по-нормална. Може би леко намусената ѝ физиономия тип resting bitch face ме подведе, но засега се държи изненадващо кротко и достойно. Очаквах наглост, интриги и т.н. Не, че е късно, де..Ще видим.

В следващия епизод явно ще играят пак някаква игра с въпроси тип "коя е най-умната", вероятно затова е бил коментарът на Мони към Валерия - дали има завършен трети клас. Като нищо Мони ще е като Гергана в сезон 1 и ще изненада с повече теоретични знания, отколкото самозвани 'порядъчни' мацки като Валерия.

# 1 484
  • София
Аз бих предпочела линковете към знайни и незнайни сайтове с инфо за победителки да си ги коментирате в темата за спойлерите. Моля.

Ирина има голям коз - очите, които напомняли на тези на майка му на Гената. Да видим какво още може да предложи, за да го очарова.

Общи условия

Активация на акаунт