Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 374
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 560
Без грим, ама друг път.
Под снимката има коментар на Венета от миналия сезон.

Точно това щях да пиша, изпревари ме Joy От пръв поглед се вижда фон дьо тен, хайлайтер на носа, черен молив и сенки на очите Grinning Ама това според нейните стандарти да се варосва и китосва сигурно се води без грим Sweat Smile

# 1 561
Част от наталните карти на участничките.
Елена нали беше риби? Тук я изкарват скорпион? Кога е родена всъщност?
Скорпион е, беше си казала в Инстаграм. Грешно ни е било инфото.
Милица ме изненадва с картата си, това са едни най-студените положения, а тя дава излъчване на много по-драматична и водна. Или го играе, или е в много нестабилно психологическо положение, за да го вади на показ.
Така на око най-подходяща ми се вижда Елена - с една и съща луна е с Евгени, което означава, че взаимно си разбират емоциите. В същото време слънцата им са от една стихия, което като цяло означава, че могат да функционират добре заедно.
Евгени може би е с асцендент Близнаци, за да показва такова първоначално привличане към Валерия и Кристина (също Близнаци). По принцип и асцендент Стрелец би се привличал към тази зодия, но той визуално не ми прилича на такъв.

Мони няма грим на снимката, но има обработка.

# 1 562
  • София
Не че разбирам нещо, но не трябва ли и час на раждане за тези карти?
Кристина продължава да качва сторита-съобщения от разни фенове, които страдат по отпадането й. Намеква, че има нещо и може да го сподели след 1г, не че някой тогава ще я помни.. ще гостува при Цитиридис, а участието й в друго предаване било отменено. Има нещо гнило тук, но едва ли ще се разбере.
Аз мисля, че Евгени харесва нежното излъчване у Валерия, точно това момичешкото. Крисия, макар и красива, е като леля до него, както и Елисавета.

# 1 563
И аз се изненадах за Милица- ясно е за водолея, но с луна в дева си я представях и по- аналитична, премерена и здраво стъпила на земята. Да не говори толкова. Венерата в Козирог може да търси тая прочута сигурност у мъжа при нея, но съм виждала по- сполучливи проявления на тази позиция. За Меркурий в Козирог също се изненадвам, обшуването не е това, което се предполага. Тук е моментът да някой да каже, че всичко това са глупости. 😂 Защото наистина е нетипично; само някакъв воден асцендент би могъл донякъде да рационализира нещата. Впрочем, не знам как са ги правили, аз се съмнявам за възрастта на някои участнички като цяло.

# 1 564
Миналата година бяха дали грешна възраст на Гергана. Бяха я подмладили с няколко години. Няма да се учудя и сега да е така.

# 1 565
Милица 100% е с някой рачешки или рибешки асцендент, за да реве нон стоп и всъщност не ги изживява толкова нещата и е “студената Милица” + депресия или някое друго леко разстройство.

Ирина според мен му пасва добре зодиакално.

# 1 566
  • Варна
И аз се изненадах за Милица- ясно е за водолея, но с луна в дева си я представях и по- аналитична, премерена и здраво стъпила на земята. Да не говори толкова. Венерата в Козирог може да търси тая прочута сигурност у мъжа при нея, но съм виждала по- сполучливи проявления на тази позиция. За Меркурий в Козирог също се изненадвам, обшуването не е това, което се предполага. Тук е моментът да някой да каже, че всичко това са глупости. 😂 Защото наистина е нетипично; само някакъв воден асцендент би могъл донякъде да рационализира нещата. Впрочем, не знам как са ги правили, аз се съмнявам за възрастта на някои участнички като цяло.
Обаче пък потвърждава теорията ми, че "емоционалността" й е преструвка. Средство да манипулира хората, карайки ги да й се чувстват длъжни и виновни пред нея.

# 1 567
Или от продукцията са ѝ платили да играе такава роля.

# 1 568
  • Варна
Тя да не е Сара Бернар? Просто са усетили типажа.

# 1 569
Обаче пък потвърждава теорията ми, че "емоционалността" й е преструвка. Средство да манипулира хората, карайки ги да й се чувстват длъжни и виновни пред нея.
Да, и аз си го помислих като възможност . Водолей с дева и немалко козирог дава интелигентен, премерен и по- скоро хладен  човек според моята скромна оценка. Или както казах си е свободна интерпретация и няма особено истина в анализа, или не е това, което виждаме, а има възможност и   годината не е същата. Взели сме данни насляпо.

# 1 570
Милица с тази Венера в козирог преди всичко търси сигурност (най-вече материална Grinning) и често жени с такова разположение намират по-зрели партньори в живота. Дълбоко скептична съм, че Луната ѝ е в дева, защото аз самата съм с такава и рационализирам всяка емоция, въпреки че съм със Слънце в рак и асцендент скорпион. Кръв ще плюя, но няма да рева пред хората, камо ли да обсебвам мъж. Joy
Със сигурност психологията, а не астрологията, има обяснение за нея. Mask

# 1 571
При толкова емоционално нестабилни хора в света, трябва да са големи балъци, за да плащат на някого да го изиграе.

Едно ме мъчи мен покрай всяко риалити - хем гледаме ужасно изиграни сцени в българските сериали и филми (а изобщо да не повдигам темата за продукции като "Съдби на кръстопът" и "София ден и нощ"), хем много хора очакват, че за риалититата се намират най-добрите актьори, които влизат в дадена роля без грам да им личи. Как става този номер? Simple Smile

Според мен ключът за поведението и на Милица, и на Айлин се крие в психологията, а не в астрологията. И двете поради някакви стечения на обстоятелствата в живота си или пък заради някакви заблуди очакват, че те са главният герой в историята и че всичко, което се случва, по някакъв начин е насочено към тях. Милица смята, че Евгени ѝ е длъжен, защото прави някакви непоискани жестове към него, Айлин пък си обяснява факта, че той проявява интерес към другите като някаква "игра с него". За мен като зрител е много странно такова поведение, но все пак аз виждам цялостната картинка, а те като участнички виждат само своята част от пъзела. Със сигурност ми е интересно да наблюдавам развитието им, макар и двете да не ги харесвам изобщо като образи (заедно с Валерия са ми ботъм 3 като изместиха Габи от там).

# 1 572
  • София
Аз не вярвам нещо кой знае какво да е станало, най-много да е спекъл Евгени и да ѝ се е извинявал, че не се справя. Може и да е нахранил продукцията, че нарочно ги провокират с храната като
на пример, че на Валерия в ястието имаше млечни, а в нейното глутен.

Може и да са чакали яхтата два часа и затова да се е изнервила. Не вярвам да има по-дълбока история от това.

# 1 573
Поведението на Айлин си го обяснявам с форумните мнения по- рано, а именно, че мнозинството от мъжките познати на съфорумките, харесват като жена най- много Айлин. Няма какво да се лъжем, това е най- често срещаното име. Такъв тип внимание от мъжете е нормално да породят у нея онзи тип мислене, че е единствена и най- хубава, че тя е избрана и най-вероятно затова сега, когато попадна в ситуация с конкуренция, го обяснява на себе си като игра с нея. Аз смятам, че наиситна е възможно да мисли, че тя е в центъра на Евгени и повечето от нещата се въртят около нея, ако в реалния си живот е свикнала да е така.

# 1 574
  • Вестерос
Част от наталните карти на участничките. Качиха ги в Комеди клуб подкаст, снимката е от някаква група във фб, специално направена за астро анализ на участничките. Някой знае ли коя е групата?
В кой сайт ги правите? Искам да видя моето и на бебето

Общи условия

Активация на акаунт