Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 70 696
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Хубава новина. Blush

Съдът отмени решението на държавния цензор RTÜK относно наказанието на  Шербетчето, като го е счел за прекомерно. Hands V Balloon Всички санкции са отменени. Tada

Наистина новината е чудесна. По-добре късно, но справедливо!

# 496
Нашия Ибо, бившия съпруг на Нурсема, се връщал в сериала...

Говори се, че може да е чрез катастрофата на Къвълджъм и Омер 😬

# 497
Оооо, хич не ми харесва тая новина! 😬

# 498
Започнали са снимките на 2 сезон.

# 499
Фарук Тургут е казал, че ще продължат обективно да разказват историята. Както и е потвърдил, че Къвалджъм и Омер не напускат сериала 🐞

# 500
Момичета, втори сезон започва на 15 септември.😊

# 501
Съла на корицата на InStyle

# 502
  • Милано
Здравейте, къде мога да продължа да го гледам с автоматичен превод?Благодаря сърдечно!
Благодаря на Димето за линковете. Hug

K.Lera и другите момичета, които питат за български субтитри Hug, ето как може да гледате сериала с автоматичен, но разбираем превод:

Отивате на страницата на сериала в Youtube-
https://www.youtube.com/@kizilcikserbetidizi

Избирате съответната серия. Отивате на "Настройки". Там ще видите, че пише "Субтитри".  И оттам си излиза превод от турски на български направо. Или избирате "Автоматичен превод" и оттам- избирате езика.
Но първо вижте вляво от иконката за "Настройки" да си включите иконката за субтитрите- трябва да светне червено.

Дано съм обяснила добре. Blush Ако не стане- пишете, няма проблеми, ще направя скринове. Ама пишете до неделя, че от понеделник ще пътувам за една седмица, а от лаптопа ми е по-лесно.
С автоматични субтитри има и в някои сайтове, но в тях има вируси, предполагам затова забиват. Ако не  ви е страх от гадинки, просто напишете името на сериала и "български субтитри" в Гугъл и ще излязат тези сайтове. Аз лично с автоматичен превод предпочитам в Youtube, те така или иначе оттам ги вземат.

Успех, момичета, пак питайте ако има нещо. BlushWink
[/quote]Благодаря, но на мен ми дава"Няма налични надписи "...Каква ли е причината?

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 11:39 от K.Lera

# 503
Наистина не знам.
Сега пак ще опитам да помогна. Направих скринове.

Ето скрин на един от епизодите в Youtubе.

И виж сега- на първата картинка- с жълто съм оградила един правоъгълник, там трябва да кликнеш и да светне в червено.

После в настройките- в скрина съм ги оградила с дебело жълто. Там като кликнеш се появяват. Ако не се покаже  "турски-български", избираш от езиците "български".

Не знам как по друг начин да помогна. Би трябвало да има субтитри, автоматични разбира се.

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 21:03 от oncee

# 504
  • Милано
Наистина не знам.
Сега пак ще опитам да помогна. Направих скринове.

Ето скрин на един от епизодите в Youtubе.

И виж сега- на първата картинка- с жълто съм оградила един правоъгълник, там трябва да кликнеш и да светне в червено.

После в настройките- в скрина съм ги оградила с дебело жълто. Там като кликнеш се появяват. Ако не се покаже  "турски-български", избираш от езиците "български".

Не знам как по друг начин да помогна. Би трябвало да има субтитри, автоматични разбира се.
  Безкрайно ви благодаря!Ето и  моите скрина...   Не зная,защо няма избор на език при автоматичен превод.
.

# 505
Би трябвало да може, виж в настройките на субтитрите, задай и други езици.
Или в настройките на  Youtube.
Аха, сега видях- при мене е Youtube BG. Пробвай да влезеш в него. И още нещо- аз съм регистрирана в Youtube. Вече не помня, вероятно като се регистрираш, имаш избор на настройки за езици.
И не помня дали направо през Гугъл профила се регистрирах или на самия Youtube. Но според мен- опитай да се регистрираш там, нищо не губиш. И разгледай настройките.

Ако пък съвсем не стане, пишеш в Гугъл на български "Сироп от боровинки" или подобно заглавие на български - и излиза в онези сайтове, ама там има много реклами и внимавай да не си докараш някое вирусче.

Ето тук например в Рlaytube може и да е добре, чувала съм за този сайт, много сериали има в него.

https://playtube.tv/search?keyword=%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B … D1%80%D0%BE%D0%BF

Ето още един сайт, просто написах заглавието и "български субтитри" и излезе-
https://tvsatbg.com/?s=%D0%A1%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BF+%D0%BE%D1% … D0%BD%D0%BA%D0%B8

Момичета, помагайте!

Пробвай тези варианти, лека нощ от мене, че утре първи работен ден след отпуската. Grinning

Последна редакция: пн, 04 сеп 2023, 00:56 от oncee

# 506
  • Милано
Би трябвало да може, виж в настройките на субтитрите, задай и други езици.
Или в настройките на  Youtube.
Аха, сега видях- при мене е Youtube BG. Пробвай да влезеш в него. И още нещо- аз съм регистрирана в Youtube. Вече не помня, вероятно като се регистрираш, имаш избор на настройки за езици.
И не помня дали направо през Гугъл профила се регистрирах или на самия Youtube. Но според мен- опитай да се регистрираш там, нищо не губиш. И разгледай настройките.

Ако пък съвсем не стане, пишеш в Гугъл на български "Сироп от боровинки" или подобно заглавие на български - и излиза в онези сайтове, ама там има много реклами и внимавай да не си докараш някое вирусче.

Ето тук например в Рlaytube може и да е добре, чувала съм за този сайт, много сериали има в него.

https://playtube.tv/search?keyword=%D0%91%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%B … D1%80%D0%BE%D0%BF

Ето още един сайт, просто написах заглавието и "български субтитри" и излезе-
https://tvsatbg.com/?s=%D0%A1%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BF+%D0%BE%D1% … D0%BD%D0%BA%D0%B8

Момичета, помагайте!

Пробвай тези варианти, лека нощ от мене, че утре първи работен ден след отпуската. Grinning
И аз съм регистрирана...опитах всичко-настройки в профила,в надписи...всичко.Сериите на официалната страница имат автоматичен превод само на английски, а някой други видеа излизат с български или италиански превод...Много съжалявам полудявам, че не мога да си го обясня...Ще лягам и аз.Благодаря ти най-сърдечно ❤️

# 507
Моля.🤗
Ако никак не става с Youtube, пробвай другия вариант, за който писах- заглавието на български в Гугъл. Или виж тези линкове по-горе.

# 508
Добро утро! ☕

Пробвах всичко както го описваш Онче, но и при мен не става. Регистриран потребител съм, но ми изписва същото като при Лера 😬

# 509
Не разбирам наистина защо така става. Thinking
Може да е в настройките на Youtube от личния профил. Момичета, дотук ми стигат познанията. Лера, ако искаш, може да попиташ в общата тема за турски сериали, някой може да знае повече.
Или другия начин, за който ти писах.

Общи условия

Активация на акаунт