Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 39 012
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Защо дондуркат Венелин? Него най-много съм виждала да се проваля с очички като на плачещ бийгъл.

# 376
А безсмислените звезди няма ли да ги чистят? Ясно е, че Къци е шутът, обаче простакеса не я понасям.

# 377
Сериозно ли Теодор си замина преди Асен, Клавдия, Венелин, Виктория, Наталия? Сериозно...

# 378
Благодаря за темата!🌹 Записвам се със закъснение. Горе-долу изчетох всичко и що така никой не споменава Виктор. Умирам си от смях със синхроните му. Голям фен.😁 Мен ,майка и син не ме дразнят, ама Наталия ми е ужасно злобно човече. Чак като почне да " каканиже" и спирам звука.Тази година няма добри жени готвачи , а и мъжете са под въпрос. Общо- взето слаб кулинарен каст, но пък с образи е пълно. 😁 Струва ми се , че може би ще има втори шанс за изгонените ,защото не си обяснявам как готвачи, като Теодор и Богомил изхвърчаха. Или пък...Шефа е решил да изчисти пътя за младите надежди.🤔

# 379
Златните защо така се носеха като гумени патета във вана? Май не разбраха, че е за време.

# 380
Ох,ако може да гонят от ВИП-овете,моля да е Банова! Уртикария получавам като я видя и чуя!

# 381
  • Варна
тази Деси Банова разваля каузата на Уницеф като ни я навира при всяка втора дума

# 382
г-жата има монотонно нареждаш глас за майката на Йоан и Йоана иде реч. Липса на креативност

# 383
Даже Асен или Наталия ако говореха за каузата,повече щяха да ме грабнат от Госпожа Експрезидентшата.

# 384
  • Варна
Ангелов не спира да я хвали тази Роксана, май му е направила някоя магийка

# 385
Воче много е погрозняла.

# 386
Оффф, опротивя ми тази Банова! Пфууу, аман!

# 387
  • Варна
добре че Банова ни отървава от себе си, време беше

# 388
Йееее,чао Банова!Отивай си в плевнята.

# 389
Явно се е запознала колко е "харесвана" и ...

Общи условия

Активация на акаунт