Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 982
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Този братчед Цанко или участва само да се забавлява или мнооого го мързи да готви. Поне ще го запомнят хората със суровото козе сиренце и розичката от варено зеленце. И това е само досега. Очакваме продължение.😁

# 511
Според мен сиренето нямаше марка. Кашкавалът беше два вида - "Витоша" и "Балкански", респективно от краве или от овче мляко.

# 512
ММ най-накрая установи защо Васил му е толкова познат 🤣 - той е един от собствениците на Джънгала в Надежда.

# 513
Дунавия си е едновреюешно, но съвсем не единственото сирене, масово си имаше краве сирене с неизвестна марка.

# 514
  • Пловдив
Аз снощи не гледах резервацията и гласуването за Кристиан, но Виолета него ли подкрепи? В резюмето сякаш само Цвети подкрепи Станислав. Иначе смятам, че трябва да й се даде шанс да се научи да прави доста неща.

# 515
  • Другата България
Аз снощи не гледах резервацията и гласуването за Кристиан, но Виолета него ли подкрепи? В резюмето сякаш само Цвети подкрепи Станислав. Иначе смятам, че трябва да й се даде шанс да се научи да прави доста неща.
Виолета вдигна високо ръка за Кристиан, после плахо и за Станислав. Тоест, опита се да играе дипломатично. Добра е, много, но това не ми допадна на мен. Някак се страхува да изяви ясна позиция. Някак да е в мир с всички, явно не смее да се конфронтира.

# 516
Все едно гледам друга Вероника. Говори, прекъсва, не спира. Няма го кахърния поглед. Аз така, аз онака.
Май мрънкането е само за пред шефа.

# 517
Аз от мойто детство си спомням "Дунавия"- та, като единственото меко сирене. Все още дори, като си купувам такъв тип сирене ,питам за сирене тип " Дунавия". Не чух Шефа какво ги пита, ама ако е казал меко сирене само то си беше.

# 518
Вероника е много натоварваща. Не харесвам такива хора.

# 519
  • Пловдив
Ауу нито един от двамата не избра Васко,разочарова се момчето:joy:
Виктор кръста ли го боли?

# 520
  • Буркина Фасо
Виктор кръста ли го боли?
като го гледам как се криви по-скоро е бъбрече.

# 521
  • Варна
тая Наталия как се прави на важна

# 522
  • София
Реално погледнато аз преди 89-та само овче сирене купувах, краве много рядко, за баница, за соленки, защото овчето се топеше.Дунавия харесвах така да си го ям, но го нямаше редовно в магазините.

# 523
  • Пловдив
И ако тази вечер някой друг си тръгне вместо Виктория,незнам вече....
Наталия нещо много си повярва,нагла до незнам къде

# 524
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Добре де целия отбор ли пак ще си зареже работата да води за ръчинка Вероника. Изумява ме това момиче, от типа хора, които могат да те завлекат на дъното със себе си.
Наталия собствения си амюз буш не може да направи, няма място в ХК.

Общи условия

Активация на акаунт