Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 930
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
От жените бих искала да видя на накрая Виолета, от мъжете - Асен, Виктор, Станислав, някой от новодошлите. Но както се увъртат около Цветка, нищо чудно да я включат за пълнеж. Дано греша за последното.Сигурно има някой мъж, който изтървам, но Виолета я гласят за финалист (няма друга жена).

# 586
Ако Кристиян и Станислав не са на финал въобще за какво говорим.. И Васил има място там, дразни ме много, но може да готви човекът. Виолета също е достойна за финал. Другите ще бъдат пълнеж.

# 587
  • София
Аз съм потресена от Наталия.Искаше ми се да вярвам,че нейното е по сцеанрий,но не-такава наглост,жлъч,отрова няма как да се изиграе...
Вече ми се проясни картинката и ми се дава Simple Smile,че тази година победителят ще е мъж.И това ще е справедливо.
Само една Виолета държи ниво при жените и ако е на финал,ще е заслужено.

# 588
  • София
... Другите ще бъдат пълнеж.
Е то ако няма пълнеж как ще победи предварително избрания? Grinning

# 589

Според теб кой е предварително избрания?

# 590
Беше на някоя от последните три страници - межди 21 и 23 страница
Явно в ХК се е появил новият 100 кила 🤪🤣🤣🤣.
Благодаря за инфото, аз нямам проблем със спойлерите.

# 591
  • София
Според теб кой е предварително избрания?
Имам вече 2-3 прогнози, ама ще изчакам още малко да видя дали ще се променят нещата. За разлика от някои мнения тук, може отново да е жена.

# 592
Само една жена би могла да спечели, но не защото е най-добрата, а по-други причини. Няма да я покажат в лоша светлина, по това ще се ориентирате.

# 593
  • София
Виолета е единствената от жените, която има шанс за победа. До тук се представя отлично, изглежда скромна и работлива.

# 594
Да речем, че нито Виолета е толкова бяла, нито Наталия е толкова черна. Показват ни се подбрани неща за насочване на симпатиите или неодобрението към определени участници. Wink

# 595
  • София
Това в темата за драйверите е неточно, защото са показани участници в сини и червени куртки, а не в черни.

# 596
Пак е нещо, поне цялата плява е отлетяла😂

# 597
Това в темата за драйверите е неточно, защото са показани участници в сини и червени куртки, а не в черни.

то там не са финалистите, от по-рано е. 8 човека има.

Пак е нещо, поне цялата плява е отлетяла😂

Надявай се Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
  • Пловдив
В първи сезон черни куртки взеха осем човека, а миналата година дадоха шест или седем

# 599
В първи сезон черни куртки взеха осем човека, а миналата година дадоха шест или седем

Може, аз спомен за 6 имам. Възможно е и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт