Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 925
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Цял сезон ли редакторите на предаването ще въртят всичко  покрай Цветомира около Враца и говор на диалект и простащини? Другия сезон "гениалния" Саръиванов да вкара някоя плевенчанка да преспи с половината, това ли да очакваме?

# 616
# 617
Виктория не ми харсеваше в МШ. Не ми е приятна, добре, че я дават рядко сега.
Да дават Виолета повече, мисля, че този сезон им е откритието. Момчетата все още не мога много да ги различавам.
Васил и Асен си се разбират, в една вода плуват. Това с подценяването на жените от Васил ми беше много преувеличено, а Асен явно си разбира от професията. Пийва си, може би.
С мама мислят да отварят общ ресторант, това дадоха в началото. Ще трябва да й се подмазва, защото без мамините пари - трудно. Иначе, явно Асенчо се е подвизавал сам и си е свикнал да си е господар на всичко. Интересен образ.
Искам да изгонят Цвета, защото ми е по-отблъскваща и от плачещата Мадона. Наталия като се кротне има човешки образ, а мама ми направи впечатление, че се държи като укротител в спалните на вилнеещите дами.

# 618
Имам чуството , че Наталия е обсебена от Асен и Клавдия. Няма синхрон в който да не им спомене имената. Зачочнах да я съжалявам направо, то все в на другите канчето да гледаш си е нещастна работа.

# 619
  • Варна
всяка седмица ли ще има каравани?

# 620
Иван чак го съжалих. Дано се съвземе.

# 621
  • Другата България
Щом и Виолета започва да говори против Станислав, значи преценката ми е правилна.
Започва се лошо с поредния ми любимец  - Иван.

# 622
На мен Станиславчо ми изглежда ,като нагаждач. Готви , ама повечко се перчи. Но Виолета също ми изглежда леко завистлива. На няколко пъти в синхрони лекичко оплюваше и Аполончо , и Кристиян и Венелин. Не е чак толкова бяла и добра , колкото я представят.

П.П. А Мацоев е голЕм.Чуствал се като Веско Маринов- 20хиляди публика , а той само се потял.😁

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 20:42 от Joy 05

# 623
  • Варна
Къци обаче прави топ чинийте, няма други такива

# 624
Еее много ме е яд. Червените не заслужаваха победата. Културистчето Емануел разби с презентация великите професионалисти. Аполончо с едни близалки ,където почти всеки може да ги направи. И то с мармалад и ориз. БлЯк. Но поне си намерих любимец .Може и да не е от пълноправните участници , но пък е най- добрият. Емануел е ВрЪхтЪ.🥳

# 625
  • София
Ама защо все на Воче прави забележки, тя е добра готвачка?

# 626
От началото днес бях убедена, че ще изгони Воче!

# 627
  • Варна
на тая Клавдия все Виктор ѝ е виновен

# 628
Аз не знам Капитонова чий го дири там. Тя почти нищо не е сготвила досега. Една бамя.🙄 Воче заслужаваше повече да остане. А и на Викито омлета , аз срязан не го видях. Каква е гаранцията , че не е суров?

# 629
Какви гости в ресторанта! Диона-Миона! Тутанкамион!

Общи условия

Активация на акаунт