Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 903
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Воче не ми хареса. Нямаше й го живецът, смачкана някак, чак усмивката й беше изтерзана. А тя е кулинар определено. Все едно друг човек гледах.
Това ме разсмя 😂
Какви гости в ресторанта! Диона-Миона! Тутанкамион!

# 631
  • Варна
какво толкова като е дал повече на детето

# 632
Умрях от смях с Венко! Завалията или е изключително ошашкан, или просто не е в това измерение!
Горкото дете, шефът го постави в такова положение!
И на мен Воче нещо ми се стори унила, без живец.

# 633
  • Варна
значи всички други могат да се оправят сами, Клавдията не може
не харесвам Васил, но в този случай си беше прав. Да си го направи сама, какво часа все на останалите

# 634
Искaм да махнат Вероника вече , все не може , все някой и помага.. Мартин ще изгорим заради нея.

# 635
Мартинчо ми е симпатичен. Вероника е наистина досадна. Врън-мрън.
Васил си е мрънкало, както винаги е мега нервен. Все някой го дразни. Сега чакаме и ругатните на Наталия. Клавдия, ах, Клавдия...

# 636
  • Варна
значи Клавдия може да си забрави станцията и да не ѝ обръща внимание, защото тя тая не е била на шеф мобила от часове, но когато Виктор каже нещо, го гонят, заради нея

# 637
  • Пловдив
Ако и сега и се размине на Вероника,направо незнам ....
Ееееее доживях,най после си тръгна.

# 638
Виктор не го изгониха заради Клавдия. Шефа си беше в джаза и си го изкарваше налЕво и надЕсно. Нали трябва да има изгонен, ако не крещи на някой ние как ше разберем , че УЖ е в грешка.А Василча защо никога не го замерят с тигани незнам. И Клавдия , каквото ще да е на  първо място е жена , на второ доста по- възрастна от него. То си е до възпитание как се държиш. Аз не я чух тя да го плюе пред шефа. Но на него и Наталийка чух оправданията и нападките. То добре е да си със самочувствие и с амбиция, ама да си арогантен и надут за мен не е приемливо.

# 639
Урааа, най-накрая, много по кадърни си заминаха преди тази Мръхла!

# 640
  • София
На Виктор реално му пушеше главата, пара излизаше от главата му.

# 641
Сега и Венелин да си тръгне. Измъчиха го това момче!

# 642
Еее разгеле Кахърна си замина. Остават още неколцина за изгонване за да се пооправи малко този формат. Ако обаче Шефа изгони Виктор сега ще си осакати ШоОто. Само той и Цанко са ми забавни вътре. Другите са или злобнички, или завистливи или бастуни, а има и такива екземпляри които са под всякаква критика.

# 643
Най-накрая изгони Вероника! Но според мен прекали с обидите по неин адрес. Към някои дразнещи индивиди като мама Клавдия е винаги крайно търпелив и разбиращ, а спрямо други се олива. Утре съм на 99% обаче, че точно Клавдия ще изгърми. И за нея е крайно време. Той много мрази саботьори, а тя иска Васил да си тръгне и според мен така ще му се "срине в очите".
Още се чудя как Къци е в предаването. Той дори шоу не прави. И Капитонова и тя ми е пълен фон.

# 644
Коя беше перуката, с която си правиха селфи?

Общи условия

Активация на акаунт