Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 900
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Коя беше перуката, с която си правиха селфи?
Някаква чалгарка-Диона

# 646
  • София
Hell's Kitchen (20.03.2023) - част 1 и 2

Сезон 5  Епизод 9

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 00:28 от Mari_Mar

# 647
  • Sunshine state
Пфуу, разгеле.. И как си тръгна само - никой не се сбогува с нея, нямаше тъжни.
Аз Станислав не го харесвах в началото, но сега ме кефи и съм за него.
Воче наистина не е себе си, явно й е под нивото да участва в такова чудо, ама защо изобщо се е съгласила??

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 02:15 от Pupitka

# 648
  • София
Разгеле, най-накрая изгониха многострадалната Геновева. Голяма греда с нея, не знам за какво изобщо са я извикали в сезона. Добре, че не изгоря Мартин заради нея.
Разочароваха ме всичките червени, които с лекота решиха да се отърват от Мартин, който цял сезон както каза шеф Ангелов е синя каска и се раздава за всички и видно гори в играта. Кристиан пръв вдигна ръка, кофти за него. И още по-кофти, че всички без Цвети и Вероника също вдигнаха ръка. С лекота го предадоха. Не очаквах, че и Виолета ще вдигне ръка. А Мартин изобщо не го заслужаваше в случая. А за Венко какво да кажа. Мишок и Мишлен си се римуват малко...

При сините Клавдия как само насади на пачи яйца Васко. С финес, изигра го брутално и то без директно да го топи. Но и Васко прекали, можеше да си сдържа малко езика зад зъбите. Той отдавна започна тази война с Клавдия и Асен. Но не е това начина. Естествено никакъв шанс да бъде изгонен толкова рано, но лошото е, че вече е в полезрението на шефа. Но и Клавдия трябва да е в това полезрение, защото и тя не играе честно, но го прави по-изискано ако мога така да се изразя. Абе Гърмян заек си е тя.

Отвратително се държа шеф Ангелов с Виктор. Не знам как последния запази самообладание, на косъм бе да избухне и да изджаса шефа с тигана, хаха.

Това с греяната ракия в Априлци бе излишно. Златния отбор също е излишен. Само Емануeл става за гледане от тях. Като комбинация от осанка, присъствие, възпитание и умения в кухнята. От Къци очаквах да прави повече шоу, но явно го мързи. И все пак бих го оставил на този етап, особено след тази готина презентация. Останалите не знам какво правят там, особено Капитонова. Камелия Воче нямаше никакво настроение през сезона, просто днес явно бе решила, че и се тръгва и нямаше търпение да приключва всичко.
Ще направя една смела прогноза, въпреки че е нелогична заради статута на звездите. Ами не знам, но имам усещането, че нещо изненадващо ще изскочи от златния отбор и това ще е да речем последния останал от тях да получи шанс като равноправен член в отборите и в борбата за 100-те хиляди лева. Според мен Июджи ще сложи синя, червена или направо черна куртка. Това не значи, че наистина ще вземе голямата награда, продукцията няма да го допусне, но не пречи на най-добрия от иначе излишните златни да получи едно рамо и допълнителен живот в предаването. Мисля, че ще се получи добре, а и Емануел го заслужава и мисля, че ще се получи добре. Със сигурност е по-добър от 1/3 от червените и сините в този сезон.

# 649
Ако шефа не беше изгонил Вероника щеше да е прекалено. Прекалено дълго се задържа това момиче. Сега е ред на Клавдия. Много ми се иска да махне Наталия, но подозирам, че няма да е скоро. Такава злоба не бях виждала от доста време.

# 650
Искам да изгонят Цветка. Хубаво е да я подкрепят, млад човек, но е в някои случаи е просто неприятно - изблици на гняв, заради нея хокат другите, личи си, че е с протекции. Състезанието е доста напрегнато и се вижда, че участниците не им е толкова комфортно с подобно нещо. Крайно време е вместо да обикаля баровете, да се седне и да се пообразова малко. Ако иска да е добър готвач, трябва да има поне общи познания за нещата. Абсолютно неграмотно момиче. Все пак трябва да познава ромбоидната форма, както и някои други базови неща. Лоша работа, запусната история, при това е расла с нормални хора. Прекаленото гевезене води до това. Тя е добра, а другите са лоши.
Снощи вдигна ръка за изгонването на Мартин. Видяхме го, но някой й каза да я свали. После я посочиха за пример като лоялен човек. Дрънци. Те там хората не виждат. Неприятна работа.

# 651
  • Deutschland/HE
С тази греяна ракия снощи пресолиха манджата. Голям пример е как майка и дъщеря (току що станала на 18) си правили греяна ракия. В първите сезони повече наблягаха на готвенето, сега се набляга на сеир, а и тези епизоди ми идват твърде дълги.

# 652
  • София
Много занкъсня Шеф с изгонването на Вероника.
Този Емануел с какво е известен,много е добър.Изобщо Златните колко пълноправни са?
В смисъл те ще се борят ли за победата?

# 653
  • Deutschland/HE
Емануел участваше в Мастър шеф, много добре се представи там.

# 654
  • гр.Пловдив
Този Виктор не ми се вижда съвсем на център-едно мудно и флегматично  поведение на 80г дъртак,няма грам живец и мълчи като партизанин..има и някакви тикове с отваряне на уста и странни физиономии ..Щом чак Асен му каза снощи да живне и да почне да приказва ,че с мълчание не е работа ..

Доволна съм от аута на скимучещата девойка ,харесва ми общо взето другото и си гледам с интерес епизодите

# 655
  • София
avicom,
Не, гост-звезди са и за запълване на времето така да се каже. Не участват в надпреварата за стоте бона, аз просто направих едно предположение, сигурно няма да позная.

Емануел Июджи е много известен културист (балкански шампион) и инструктор. Известен е и, че е много добър любител кулинар с много нестандартни рецепти, които споделя. Също така е и диетолог.

dina64,
Вярно сега го видях, Цвети също вдига ръка, ама малко неловко, като виновна, хаха. С една плахост, но после нещо я дръпна. Колкото до Вероника, то оставаше и тя да вдигне ръка... Направо си го сготвиха Марто, мдам. Ама шефа в случая не е сляп и го спаси. Пък и Вероника бе отдавна за гонене.

# 656
  • Sunshine state
И на мен Кристиан ми направи лошо впечатление вчера. Не го харесвам откакто влезе него.

# 657
Вероника трябваше да си тръгне доста по-рано.
Воче може би сама пожела да напусне. Не изглеждаше особено ентусиазирана. Защо изобщо е влязла - за пари, за реклама.
Не разбрах снощи каква точно беше драмата с Васил и Клавдия, но сякаш за пореден път Клавдия мина между капките, а друг отнесе критиката.
Не ми хареса и как се заоправдаваха Червените пред Марто - не разбрали за какво точно гласували, затова вдигнали ръка.

Изобщо не виждам смисъл в участието на звездния отбор. Прекалено дълги са ми епизодите, става ми скучно от цялото разтягане.

# 658
Цялата драма си беше напълно фалшива и излишна. Червените вдигнаха ръка, защото алтернативата беше двама директно да си заминат.Разбира се по- добрият вариант бе Марто само да пропусне вечерята. И аз щях да вдигна ръка при така зададен въпрос. А относно Клавдия и Васил там и двамата сгрешиха. Виктор беше опропастил заготовката за ризото- дефакто единственната задача на Клавдия беше да прави ризото. Но как да стане без основа ? И тя отиде да си пита за основа на станцията на която приготвят ризотото , а именно гарнитури. Там троснато Василча и каза да се оправя сама и че той си приготвя за него си. Затова и Шефа запали не може в отборна поръчка един да каже - " аз си правя моята задачка останалата поръчка не ме интересува. " А грешката на Клавдия е  ,че трябваше може би сама да се опита да ди направи основа за ризото. Разбира се по теорията за вероятностите Шефа отново би викнал , заради това , че основа се прави само на станция гарнитури например или ,че  Васил не е помогнал на по- възрастната състезателка от неговия отбор за общата поръчка. А можеше също  да се разкрещи , че нямат правилната комуникация по между си.😉 Затова изгоря и Васил , а после и Виктор. Вторият не само , че се провали на заготовки , а отговори и на Шефа. А всички знаем колко много Ангелов обича да му апострофират.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 16:21 от Joy 05

# 659
Емануел Июджи е много известен културист (балкански шампион) и инструктор. Известен е и, че е много добър любител кулинар с много нестандартни рецепти, които споделя. Също така е и диетолог.

Голям симпатяга е и като поведение, излъчване, темперамент.

Общи условия

Активация на акаунт