Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 38 898
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Предлагам от предаването да направят епизод за нас -жените..Аполон,Емануел и други симпатяги да готвят голи до кръста.Ще се вдигне рейтинга Simple Smile)), не само лелки и интриги.

# 661
  • Другата България
Аз мисля, че довечера ако има изгонен няма да е нито един от тримата с жълти престилки.
Залагам на Клавдия. Снощи “червен“, днес е ред на “син“. Другият заподозрян е Виктор.
Вероятно чак утре ще го изгледам, но от видяното снощи натам вървят нещата /според мен, разбира се/.

# 662
Дано си права за Клавдия.

# 663
  • София
Аз пък се разочаровах от Мартин в този епизод. Значи по-добре да изгонят двама на края на вечерта, отколкото той да напусне кухнята само за въпросната резервация и просто да спре да съсипва банички. Ами много ясно, че ще гласуват той да отиде в общежитието. Според мен не гласуваха така само тези, които не разбраха условието.

Най-накрая си тръгна Вероника, отдавна трябваше да се случи това. Хубаво е решила да се учи, но точно в ХК и точно по телевизията ли е най-удачно? Ако не е гледала предишните сезони, вината за различните й очакванията си е изцяло нейна. Тъпо е да се натресеш някъде, без да си подготвен какво те очаква, предвид факта, че информация има в изобилие.

# 664
  • Другата България
Че и адвокат щеше да търси.....за какво ѝ беше, тъй и не разбрах.

# 665
  • София
Че и адвокат щеше да търси.....за какво ѝ беше, тъй и не разбрах.
Ако случайно не я пуснат да си ходи, все едно са приритали за нея.

# 666
Аз си мисля, че може Виктор да хвръкне, но се надявам да е Клавдия.

Съгласна съм, че беше по-добре Мартин да напусне кухнята, вместо двама негови съотборници да бъдат номинирани или изгонени, но не ми харесаха оправданията им след това - вдигнали ръка, защото не разбрали за какво гласуват.

# 667
Според мен няма да е Клавдия, дадоха Асен и физиономията му излъчваше задоволство.

# 668
Бас хващам , че сините ще спечелят. Време е на тях да се ходи на гости.😉
 П.П . И Мацоев пак: "Малкооо , но дайкон."😁😁😁

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 20:24 от Joy 05

# 669
  • Варна
дано Клавдия да си замине вече, ето днес отново не блесна с нищо за жена с нейния опит

# 670
Пропускам епизодите понеделник, малко съм назад с материала..
Интересна идея за zero waste обаче шефа не я практикува особено ахаха
да попитам- някой тръгна ли си вчера?

# 671
  • София
Тръгна си Вероника.

# 672
На Виктор, гаджето 🤣

# 673
  • Пловдив
А какъв му е точно Къци на Виктор или сама да предположа?

# 674
По мъжката му половинка 😂

Общи условия

Активация на акаунт