Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 99 807
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Аз имам покупка от тях и всичко беше наред. Но! Предлагаха едно Соспиро, на което поисках снимки, за да видя кодове и прочие.....еми беше си менте. Така, че по внимателно с тях!
Заключението, че е менте, само на база "кодове" ли го направихте? Коментирано е многократно, че това не трябва да е водещо в преценката, базите данни на сайтовете за проверка на кодове не се поддържат от самите марки и може да са неактуални, непълни и т.н. Когато се хвърля такова твърдение в пространството, че един сайт продава ментета наред с автентични парфюми (нелогично е да е така, но това е друга тема), е редно да се подкрепи с нещо повече от "менте си беше според кода" - кодовете са нещото, което е най-лесно за правилно репликиране при ментетата... Нищо лично към Вас, нямам поръчки от сайта и не съм свързана с тях по никакъв начин, но все пак е добре да бъдем максимално изчерпателни и обосновани, когато се поднася информация за предполагаема измама. Ако желаете, споделете малко повече детайли. Hands V

# 526
# 527
При поръчка на Либре от Нотино не ми дава да добавя мостра,изписва "съжалявам,грешка".Пробвах на друг парфюм-пак така.Писах им,а те ми скрийншотнаха,че при тях става.
Щом при всеки става, а при Вас не, вероятно проблемът е във Вашия браузър. Изчистете кеша или ползвайте друг
Далеч не при всички. Пробвах от други два телефона, съответно приложения, и не - не става. На произволни парфюми ми добавя мострата обаче. Явно нямат наличност или не желаят достатъчно да съдействат, за да я получа.

# 528
# 529
И при мен не добавя мостра try it first на определени парфюми, въпреки, че е налична като опция.

# 530
  • Стара Загора
В сайта на Paco Rabanne има 20% на някои парфюми.
https://www.pacorabanne.com/uk/en_GB/fragrance/c/frag-women--frag-women

# 531
Влизам да се оплача от парфюми шоп нет. Направих две поръчки, една за съпруга ми, другата за мен. В моята даже забравих да добавя подаръка, но така и не ме впечатли описанието на някакъв парфюм на Алиса Ашли. Да добавя, че пуснах и отмених поръчка, забравих да  добавя подаръка на втория път, когато уж окончателно реших, че искам Диора. Не им писах, нямаше смисъл.Като никога решавам да отворя пакетите за преглед. Dior Savage за съпруга ми без забележки, опакован с целофан, подаръкът без кутия, но общо взето бива-  Табако нещо си- средна хубост, но поне не е гаден. НосИм, ще се ползва. Моята поръчка беше Диор Жадор тестер 150 мл. При отварянето на пакета виждам Диор Жадор 100 мл продукт, със смачкана кутия и отворен отдолу целофан, явно пробван или ползван. Върнах го. Не знам, дали Жадор наистина имат такива големи тестери, изкуших се, но това, което получих, абсолютно не отговаря на описанието в сайта. Имам много поръчки от сайта, вярно, повечето са направени преди години и никога не е имало проблем, но с тази вече имам едно наум.
Дано сте разбрали, какво съм писала, че сега като си чета написаното, нищо не вдявам....Stuck Out Tongue
Не съм разочарована, явно не е бил за мен.
П.С. току що звъняха от сайта, че е станала грешка и новата им колежка е изпратила погрешка продукт 100 мл. Обясниха, че мога да го върна на куриера,  но аз вече го направих в офиса на Спиди, и ми предложиха 150 мл, който също е продукт с повредена опаковка, но са го написали тестер. Все пак коректно отношение, засега се въздържам обаче.
Дали четат тук?

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 14:28 от *Emia*

# 532
*Emia*, сори за случката!

Многократно съм молил и повтарял тук, и сега като четете подобни оплаквания. Моля ви, правете по някоя снимка за да добият представа  останалите потребители как  изглеждат подобни рекламации, продукти без кутии, надрасакани, намачкани, отваряни и прочие!

Важно е за общата картинкна, не говорим, че някой се съмнява в това което казвате, просто да има онагледено. Всеки да си прави после изводите.

Колкото до подаръка, обаждаш им се и ти го пращат за тяхна сметка. Но това са подробности.

А за мъжкия подарък, Gandini 1896 Tabacco това е жесток парфюм за тази цена. Simple Smile Не вярвам ти да не го оцениш с времето.

# 533
Милене, аз не съжалявам, всичко е нормално.  Обадиха се, извиниха се,няма проблем. В офиса на Спиди го гледах и не се сетих да направя снимка. Засега ми спестиха едни пари, може пък  и да не е бил за мен. Носила съм го преди, сега имам J'adore in joy dior и J'adore Infinissime, така че може би първообразът беше излишен.

# 534
  • София
Привет,
Включвам се и аз, поръчах си от www.parfium.bg ето това:

Това, което ми направи доста лошо впечатление е, че парфюма на Армани независимо, че е тестер, би следвало да е нов, а той има вид на тестван, тоест нямаше празен ход отделно опаковката има вид на отваряна многократно. Както и да е ще им проверя по късно кодовете, но като цяло са попадение, а Диора е божествен.

# 535
elinor.bg - код: spring- 15 %

# 536
Може ли като на лаик да кажете къде се намират кодовете, които проверявате? Благодаря.

# 537
Аз в събота имах разговор с дама от parfum.bg която ми твърдеше че тестерите, които са ползвани са обозначение като с нарушена цялост.
Бях заета и не ми се спореше как съм си купила точно от тях тестер без празен ход и без да е обозначен като ползван.
Сега ме чака друг тестер и ако има такъв гаф ще бъда много ядосана, защото цената не е най добрата според мен.

# 538
Аз имам покупка от тях и всичко беше наред. Но! Предлагаха едно Соспиро, на което поисках снимки, за да видя кодове и прочие.....еми беше си менте. Така, че по внимателно с тях!
Заключението, че е менте, само на база "кодове" ли го направихте? Коментирано е многократно, че това не трябва да е водещо в преценката, базите данни на сайтовете за проверка на кодове не се поддържат от самите марки и може да са неактуални, непълни и т.н. Когато се хвърля такова твърдение в пространството, че един сайт продава ментета наред с автентични парфюми (нелогично е да е така, но това е друга тема), е редно да се подкрепи с нещо повече от "менте си беше според кода" - кодовете са нещото, което е най-лесно за правилно репликиране при ментетата... Нищо лично към Вас, нямам поръчки от сайта и не съм свързана с тях по никакъв начин, но все пак е добре да бъдем максимално изчерпателни и обосновани, когато се поднася информация за предполагаема измама. Ако желаете, споделете малко повече детайли. Hands V
Кодът на дъното, както и вида на етикета, нямаха нищо общо със стандартните етикети на парфюмите от марката. Пуснах снимките в група и доста хора си дадоха мнението , както и направихме сверка с други аромати на Соспиро. Самия код беше отпечатан върху велура на бутилката! Даже не сме и проверявали кода. Други неща бяха притеснителни.

# 539
Lale_Lili, тестерите никога не са ги обозначавали като такива с нарушена цялост. Последните са продукти, които са връщани.

Общи условия

Активация на акаунт