Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 97 900
  • 783
  •   1
Отговори
# 75
И тук доста приятни намаления

# 76
Благодаря за новата тема!
Аз съм за българските сайтове, има много добри цени.
На 21.02 направих поръчка от Елинор за D&G The only one (100 мл 98 лв), пишеше очаквана доставка 06.03, за сега не са се обаждали да я отменят и се надявам да го получа.
Интересно ми е само защо е толкова бавна доставката, може и да сте го дискутирали друг път, но съм го пропуснала.
На черен петък поръчах парфюм от тях, който не пристигна, и се обадих да питам какво става. Отговорът беше, че като дойде ще ми се обадят. Наистина ми се обадиха - в края на януари.Laughing Така че, всякакъв срок може да се очаква от тях.

# 77
# 78
Ох, и аз го харесах този ирис, само ме подкукуросвате 🤭🤭🤭

# 79
https://parfium.bg/lancome-la-vie-est-belle-damski-parfium-bez-opakovka

LVEB ЕДП без опаковка, 75 мл, струва ми се добра сделка 170 лв

# 80
Sisq0, стана ми интересно за бутилките на Pasha de Cartier Parfum .

Ето ти и отговора: )

https://www.cartier.com/fr-fr/pasha-de-cartier-parfum_cod1647597 … 22%3A%22100%22%7D

# 81
Добра цена ли е или да изчакам,в Нотино с код

# 82
Повече от добра! Simple Smile

# 83
druni.es приемат ли плащане с бг карти?

# 84
# 85
Някой успява ли да приложи кода 8march в Елинор? При мен не хваща Франческа Бианки, макар че не са намалени

# 86
https://www.starcorp.bg/by-kilian-kissing-burns-unisex-eau-de-parfum
By Kilian Kissing Burns
В Старкорп се е появила тази находка...

# 87
druni.es приемат ли плащане с бг карти?
За бг картите не мога да помогна и там както навсякъде плащам с witty заради кешбека,но искам да похваля едни ампули за лице  с витамин С, който взех от друни, за да използвам кода за отстъпка,само за 4 евро.Много добре изпъват кожата и избистрят тена.Една ампула ми стига за 3 пъти.

# 88
Случайно са има някакъв код за отстъпка във флакони.де?

# 89
  • Варна
Първият ми парфюм от бг онлайн магазин е от 2008, беше гет.бг. После открих и бях сред първите клиенти на парфюми-шоп ( не че на тях им пука, за 15 год нищо не съм получила като жест от тяхна страна).
Леле колко бях щастлива, че си купувах парфюм на 50% от цената в реална парфюмерия!  Тогава във Варна бяха 2-3, явно си имаха отбрани клиенти и мен, маниачка на подушване и избиране, а пък с възможност за покупка веднъж на 6 мес., ме гледаха с основателно, но обидно подозрение.
И така вече 15 год. съм купила над 200 парфюми за мен, за колеги,  за приятелки, ЛМ и ЛС от бг сайтове. Греда и менте нямам. Избирам, анализирам цени и продукти внимателно, осведомявам се тук, във форума. Само един път жена на колега беше измрънкала, че парфюмът (Премиер Жур) не бил хич траен. Аз си бях взела със същата поръчка и всички около мен го усещаха. И така радвам се на бг онлайн магазините и пазарувам или от тях или в чужбина. В съотношение 9:1.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 22:56 от stenly

Общи условия

Активация на акаунт