Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 553
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 170
  • При децата ми
Успявате ли да качите снимка в "Хайникен"? Няколко пъти пробвах, но не става.

Да, успявам. Вчера регистрирах трета бележка. От телефона.
Ако те притеснява онова "червеното", не му обръщай внимание, като цъкнеш на отметките, че си съгласна с правилата и др. - изчезва. Получавам известие после на екран, че е регистрирана бележката.

rallii, не му обръщам внимание на червеното, но пак не става. Съгласявам се с правилата и тогава пък ми дава, че мобилният номер е невалиден.

# 1 171
Мен пак ме няма в Чисто, в Милка не знам колко пъти играх и нищо... Днес ще се включа в играта на Киндер, дано имам късмет най-накрая.

# 1 172
За Хайнекен.Звъннах на националния номер на Загорка,защото не знаех дали съм регистрирала всичките си бележки.От там ми казаха,че ще се свържат с мен.Чакам още 😂 Опитах да регистрирам едната пак и изписа,че бележката е вече регистрирана.
Просто моят съвет към вас е :
-Първо си снимайте бележките на телефона.И от телефона качвайте снимката в сайта.
-Ако се съмнявате дали е регистрирана ще изпише.Поне на мен изписа.
-Предполагам само,че ги проверяват по име на файла,не по снимката.
-Ако снимате една бележка 5пъти и я качите с 5те снимки няма да ви изпише,че е регистрирана.И ще се броят за участие,но пък после,когато проверяват ще е греда.А те проверяват много,което е супер!
И да кажа,че в момента двете игри във Фантастико и националната се препокриват.Предполагам ще има такива с една бележка регистрирана и в двете.Ако ви изтеглят,после ще трябва да избирате,коя награда искате повече.Защото си събират всичко.Просто предполагам,всеки си решава.Пиша го за новите попълнения в отбор Бг-мама 🤣 Старите си знаят 😜

# 1 173
  • Велико Търново
На Чисто да не би да са сменили датите на предното теглене и днешното с изтеглените печеливши? Спечелих от предното теглене продукти и днес като проверявам, виждам че ме няма в предното теглена, а ме има в днешното.

# 1 174
  • Бургас
Това какво означава? Само при мен ли излиза така днес?

# 1 175
  • Велико Търново
Че с един и същи номер си стигнала лимита за периода.

# 1 176

Нямаш право на повече участия за седмицата!

# 1 177
Морски бриз, изпълнила си лимита от 10 регистрации с този тел. номер. Ще можеш да опитваш отново през следващия период.

# 1 178
  • Бургас
Благодаря! Аз мислих , че е 10 на ден, а то било за седмица . Иска ми се много, май Simple Smile

# 1 179
  • Бургас
Имам смс за наградата на Гарние от форума. Започнали са с изпращането им.

# 1 180
  • Елхово

МбМ експрес ги носи!

# 1 181
Мноогооо ми харесват тениските от Пиринско.
Но не пия бира вече : (

# 1 182
Аз чакам суитшърт. Същия - с Еделвайс. ❤️

# 1 183
  • пловдив
Днес ли теглят либрес?

# 1 184
Да днес теглят либрес чакам ги дано ме угрее.

Общи условия

Активация на акаунт