Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 459
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 410

Може ли да споделите коя е групата за размяна?
[/quote]това е групата https://www.facebook.com/groups/422645101251223/?ref=share

# 1 411
  • Елхово
Аз пък си виждам телефонния номер в играта на Чисто още от първата седмица, обаче никой не ми е изпратил смс.
Някой да знае телефон за контакт, за да ги попитам.
Аз не можах да открия такъв.
0888422894

# 1 412
...........
Някой ходи ли да пазарува с купоните от играта на шоколадите в Лидл?

Да, ходих още на следващия ден.

Скрит текст:
Днес си изхарчих вчерашните 4 талона от шоколадите в Лидл. 1 талон (25лв) е за 1 покупка. Не е възможно да активираш 2 или повече талона едновременно. Разделих продуктите на 4 и след всяко плащане активирах следващ талон и маркирах картата.
....

# 1 413
Голяма тъпня, излагат се от Лидъл. Купонът може да е един и просто да ти приспадат сумата от покупката. Добре, че не са по 10 лв.

# 1 414
Наистина не е добре измислено. Аз сега трябва да ида,да смятам покупките,да ги разделя касиерката. Щото аз не ходя всеки ден за по 5-10 лв сметки,а веднъж седмично си правя основен пазар. Ще видя как ще го измисля. Дано касиерките да са подготвени и да не ми правят фасони. 😆

# 1 415
  • София
Ами те на това разчитат да не ти се занимава, да делиш сметки и да те накарат да отидеш 4 пъти в магазина им вместо веднъж. То вече 25 лв. за пазар нищо не са. Аз за малък почти всекидневен пазар оставям по 40 лв., а седмичните пазари са ми по 150 лв.

# 1 416
Голяма тъпня, излагат се от Лидъл. Купонът може да е един и просто да ти приспадат сумата от покупката. Добре, че не са по 10 лв.

Наградите от играта с касови бележки оцени филиала са точно такива - пластмасова карта. Покупката се приспада от картата и може няколко пъти да се ползва докато не свърши. 30 лв май се печелеше или 20.
Сегашната игра са купони в приложението. Не може накуп да се активират, не може да се ползват и с друг купон, който намалява парична сума или процентна отстъпка. Описано е.
Аз моите ги използвах. Единия път бях накупила дребни неща - солети заредих, млека, вафли.
Касиерката се опули като платих лев и 24 стотинки за 40 артикула, ама нищо не каза. Joy

# 1 417
  • Сливен
Представете си аз как бях - 6 ваучера по 50лв.След завършване на сметката, оставаха по 1 - 2 лв и всеки път касиер/касиерката беше различен/на и всеки път очудване от тяхна страна, както и питане, дали имам ваучер в приложението. Даже единият път, чак питаха управител,чрез слушалката, за какво става дума, а последният път касиер - "а, какво стана?" . 😁

# 1 418
    Като си ползвах моите 4×25 си ги разделих като пич на лентата и си ги издухах с един пазар.Касиерката беше запозната и искрено ми се радваше на късмета......голяма суша е при мен.

# 1 419

JYSK - "Завърти и Спечели" - https://jysk.bg/zavurtete-spechelete 🎁

Завърти колелото на JYSK и можеш да спечелиш Всеки ден - Ваучер на стойност 50лв. или Участвай в томбола за 1000лв. в края на играта 💥

Играта продължава до 3-ти май 🤩

Нова игра на Hell Energy Drink в бензиностанции Petrol от 1-ви април 🤩💥

- https://hell.hellenergypromo.bg/ ( играта стартира на 01.04 - тогава ще функционира и сайтът ) 🎁

Нова игра на Ice Cofee ( Hell Energy Drink ) в бензиностанции Lukoil - от 1-ви април 🤩🎁

- https://coffee.hellenergypromo.bg/ ( играта стартира на 01.04 - тогава ще функционира и сайтът с играта ) 💥

Предстояща игра на LIDL - от 3-ти април 💥🎁

Nescafe & Lidl - от 6-ти април - https://nestle.bg/nescafe 🤩🥳

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 00:06 от Станимир Иванов 641942

# 1 420
    Пристигна част от заявената награда от ГФК панела.
    Пуснала съм заявка на 27.02. Около месец значи.
    Пратката идва от Чехия.
    И други неща съм поръчала, че имах 7 хиляди точки, но за тях явно ще чакам още.

# 1 421
    Някой случайно да има ваучер за Сторител?

# 1 422
    • При децата ми
    Аз още чакам заявен ваучер на 01.03. от My Optis. Чакам и раницата от 7days, и това е. Друго не чакам. Участвам в "Либрес" и "Олуейз" с по една бележка, в "Лидл" съм с две участия, но така и така шоколада им със соления карамел ми е любим!  В "Хайникен" също се включих.

# 1 423
    • in Wonderland
    Някой случайно да има ваучер за Сторител?
    някъде има игра за ваучери за Сторител ли?

# 1 424
    Хайде,започнали са да разнасят таблетите и колонките от Кит Кат.Получих смс.
    + 7 дейс казаха,че края на тази седмица ще изпращат слушалките и часовниците.

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 10:21 от Alize!

Общи условия

Активация на акаунт