Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 597
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 540
В 7 дейс най-накрая има номер като моя, на смс нямам, та не бързам да се радвам. Има ли някой от днешното теглене, който да не е получил смс?
И аз видях като моя номер, не се и надявах, че ще ме изтеглят. То като не се надявам тогава печеля. Още нямам смс, та ще почакаме.

# 541
Ей, никой не се похвали от Либрес. Явно много народ играе. Ама и печеливши уж щяха да качват.

# 542
  • София/Търново
В Либрес не играя. Напоследък намалих участията. Може ли линк за Хайнекен. Моят дава грешка.

# 543
В Либрес не играя. Напоследък намалих участията. Може ли линк за Хайнекен. Моят дава грешка.

Заповядай: https://www.heineken.com/bg/bg/uclpromo

# 544
  • Варна
Получих смс за раница от 7days
Моля за правилния линия за Kinder Bueno. Там, където се опитвам до регистрирам ми излиза "PAGE EXPIRED"..

# 545
Печеливши от игра за 8ми март във фейсбук

Наградата е

# 546
  • плевен
Току що получих смс за раница от 7days .Момичета кой куриер носи наградите на 7days ?

Последна редакция: сб, 11 мар 2023, 16:02 от natalito1

# 547
Получих смс за раница от 7days
Моля за правилния линия за Kinder Bueno. Там, където се опитвам до регистрирам ми излиза "PAGE EXPIRED"..

Тук: https://bueno.itst.bg/bg/bg/xp/bueno

# 548
Момичета кой куриер носи наградите на 7days ?
M&BM Express

# 549
  • плевен
Момичета кой куриер носи наградите на 7days ?
M&BM Express
  Благодаря

# 550
geri💖, виж дали нямаш автоматичен отговор в спам. Ако нямаш, изпрати данните отново за всеки случай. Обикновено ваучерът идва до 2 седмици.

БЛАГОДАРЯ!

# 551
  • София, Дружба 2
И аз получих смс от 7 Дейс. Simple Smile

# 552
И аз, ама не смея да се похваля вкъщи, да не дойдат кашканици.

# 553
Печеливши от игра за 8ми март във фейсбук

Наградата е

Благодаря, за снимката на печелившите. Heart
Аз получих имейл тази седмица, ама така и не си спомнях за какво съм играла, още по-малко разбрах, какво съм спечелила. Joy
Но в Петък куриера ми докара наградата - страхотно е, че продуктите са Чешки. Етърва ми е там и от нея знам, че са качествени техните продукти.
Ето и снимка на наградата Simple Smile

А и в отговор на една друга съфорумничка ще отговоря с печелившите от игра в ИГ на Doma sweets за Bluethoot слушалки

# 554

Общи условия

Активация на акаунт