Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 513
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 675
Това сега ми излезе

# 676
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
И аз идвах с играта на Чудо.За голямата награда е с натрупване на сумата.
Ще помисля дали да се включа.
А и да не забравя подарявам ваучера на Кока Кола за картинг.За 50 лева е.Няма кой да го използва.Сега ще се опитам да събера 12 за електрическата тротинетка.Малкото реши, че иска само дето ми е изгърмял всичко за ей тези тъпи ваучери....

# 677
Бих се възползвала Simple Smile
И аз идвах с играта на Чудо.За голямата награда е с натрупване на сумата.
Ще помисля дали да се включа.
А и да не забравя подарявам ваучера на Кока Кола за картинг.За 50 лева е.Няма кой да го използва.Сега ще се опитам да събера 12 за електрическата тротинетка.Малкото реши, че иска само дето ми е изгърмял всичко за ей тези тъпи ваучери....

# 678
Няма ме в Метро, няма  ме и в либрес. За лидл вече си казах. Мрън-мрън. В лидл ще продължа да играя, дори и да не ме изберат другата седмица , защото много харесвам шоколадите им. Още повече ще ги харесвам ако ме изберат обаче😁.
В инстаграм хич не ме обичат. Досега 6 месеца нищо от там😎. Май е време да се сбогуваме, но ще изчакам до края на месеца

# 679
И аз се включих в Лидл с шоколадите. Така както не обичам сладко, за 2 дни изядох шоколадите. Blush Хубави си наистина и играта е добре организирана като чета тук отзиви на спечелилите тази седмица.

# 680
На фейсбук страницата на Орехите има игра,странното е,че в предната не са обявили печеливши,а са пуснали нова 🤨В Пиринско с над 30 кода и нищо …..

# 681
В крайна сметка az jenata са изтеглили печеливши от всички участвали. Заслужават похвала за това, че са се усетили за манипулацията на играта и в крайна сметка честно са изтеглени победители. Аз не участвах, защото бях се разочаровала от рекордьорите с 2 секунди...

# 682
  • София
https://sweetplus-promo.bg/
Ще се включа.

# 683
  • ЛОВЕЧ

Подарявам
Подарен на "zvаnchе"  и приятен полет

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 21:01 от tsitalia

# 684
Ето кои са десертите шампиони в Кулинарната надпревара с Родей край!
Чудесни са

# 685
  • Бургас
Получила съм вчера съобщение от Тефал, че печеля награда. Първоначално реших, че е спам, но видях, че е имало игра от 18.11 с 60 награди и явно съм участвала.
Та, ако имате съобщение от Снежана Петрова за "Станете част от общността на Tefal", не е спам.

# 686

Ако е свободен, може ли за мен?

# 687
Попадна ми игра на Екобуум. Необходимо е попълване на анкета. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBphaRtwZ_JvaI-dczacfx … 5V2OmP8njAwIVK7Ng

И на chairpro  https://www.chairpro.bg/pages/giveaway

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 22:05 от Borisova@

# 688
Аз също печеля тест продукт от dm. Определено там ми върви.

# 689
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Еееее имах и аз мейл от Тефал вчера.Дори не го отворих а директно го изтрих....Пууууу!!!!

Общи условия

Активация на акаунт