Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 566
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 690
  • София/Търново
Еееее имах и аз мейл от Тефал вчера.Дори не го отворих а директно го изтрих....Пууууу!!!!
Ама пиши им, извини се... Предполагам са разбрани!

# 691
  • ЛОВЕЧ
Получила съм вчера съобщение от Тефал, че печеля награда. Първоначално реших, че е спам, но видях, че е имало игра от 18.11 с 60 награди и явно съм участвала.
Та, ако имате съобщение от Снежана Петрова за "Станете част от общността на Tefal", не е спам.

Може ли мейла ,аз имах вчера от тях и директно го изтрих

# 692
Това е гадното на АБВ пощата, че изтритите мейли не отиват в кошче. В gmail за 30 дни след триене си стоят в кошче и човек при такива ситуации не се чуди, а директно има достъп до изтриете си имейли.

# 693
Това е гадното на АБВ пощата, че изтритите мейли не отиват в кошче. В gmail за 30 дни след триене си стоят в кошче и човек при такива ситуации не се чуди, а директно има достъп до изтриете си имейли.
Има и такива като мен, които директно и от кошчето ги трият Joy Почти сигурна съм, че и аз имах нещо от Тефал, ама дали е било просто някакъв спам или не, няма как да разбера вече Cry

# 694
  • София
И аз изтръпнах, че тия дни трих имейл от Тефал, но все пак го открих в кошчето, обаче е от 9 март и е само реклама. 🙄

# 695
Сигурно всички се бъркаме с този имейл Joy Ако подателят е бил въпросната Снежана, значи със сигурност не съм получавала такъв имейл. Въпреки това им писах да ги питам със сигурност.

# 696
# 697
  • софия
Печеля голямата награда в Либрес. С една бележка бях. Днес тъкмо влизаме на преглед с дъщеря ми (изключително напрегната бях) и ми звъннаха. Дамата беше много мила, мислеше, че вече
съм видяла на сайта, но тогава изобщо не ми беше до това. Каза, че до 2-3 дни ще получа ваучера на мейл, получих го още днес и вече е похарчен.
Вероятно ще се включа във вафли Чудо.

# 698
Честито,dilyanad!
Много хубава новина!

# 699
И аз изтръпнах, че тия дни трих имейл от Тефал, но все пак го открих в кошчето, обаче е от 9 март и е само реклама. 🙄
И аз като теб изтрих мейл от тефал вчера, но не съм от печелившите. Отговориха ми много бързо - сигурно и аз съм изтрила бюлетина.

# 700
Ето кои са десертите шампиони в Кулинарната надпревара с Родей край!
Чудесни са

Макар да съм печеливша от играта, честно казано, като участник това обявяване с колаж никак не ме удовлетвори.
Според мен щеше да е прозрачно ако бяха пуснали двете снимки, които изискваха, името на десерта и рецептите, да се види кой какво е приготвил и с кои кутии е участвал.
Не споделих рецепта, защото не знам редно ли е. Не питах. Искаха авторски /ако мога да го нарека така/.
За протокола поне да споделя, макар никой да не пита- последната снимка е моя.
Маршмелоу бонбони "Златен спомен". С третата кутия. С ябълки, бисквити Златен спомен и канела.

# 701
Маршмелоу бонбоните са наистина оригинални и наградата е напълно заслужена. Поздравления, Merelenda! 🎉

Доколкото си спомням Престиж щяха да пресъздават спечелилите рецепти.
Прави впечатление, че само на две от снимките се виждат продуктите на Престиж.

# 702
Merelenda бонбоните са впечатляващи и наградата е напълно заслужена. Със здраве да си я ползваш 😘
Играта на 7 дейс е до днес и аз ще взема последно участие. Късмет на Всички.

Със таблет съм от Нестле и съм супер впечатлена от любезното отношение по телефона и обратно обаждане от тях, за да ми кажат, че са предали данните ми на рекламната агенция.

# 703
На кой имейл пишете на 7 дейс? От куриерската фирма казват, че няма награда за мен от тази игра, а я потвърдих отдавна (от втората седмица е).

# 704

Общи условия

Активация на акаунт