Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 703
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 975
Ами и аз имам същия смс.ОМВ е!

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 11:17 от Alize!

# 976
  • Сливен
Ами и аз имам същия смс.

Случайно да чакаш награда от Фейсбук играта на "Sika" или друго да чакаш?

# 977
  • Бургас
Голямо Мръннн !
Милка не ме обича 😢
7-8 игри и нищо.
Някой да се похвали? 🤔

# 978
Някой дали може да ми изпрати МБ на А1 от колелото, че съм за изследвания в болницата и няма интернет? Ще съм много благодарна. Simple Smile

# 979
Милка нямат ли теглене на края на срока?От безплатните им игри не помня някоя да е била с моментни награди.
Звънях на 7 days да си потвърдя раницата,големите награди са изтеглени очакват проверка и тогава ще бъдат публикувани ми обясни момичето.

# 980
  • София
Нещо не мога да я схвана тази игра на Милка Simple Smile)

# 981
  • При децата ми
Милка нямат ли теглене на края на срока?От безплатните им игри не помня някоя да е била с моментни награди.
Звънях на 7 days да си потвърдя раницата, големите награди са изтеглени очакват проверка и тогава ще бъдат публикувани ми обясни момичето.

Странно, на мен точно обратното ми каза едно момиче преди час, час и нещо, когато се обадих да потвърдя за раницата. Нямах възможност веднага да пиша тук. На мен ми каза, че големите награди предстоят да бъдат изтеглени. Thinking

Последна редакция: пн, 20 мар 2023, 11:39 от Hrispa76

# 982
Какво не схванахте на Милка?!
То първо има правила ( Те поне ги пишат грамотно) и второ...почти преди всеки празник има подобна! Едно и също, или търсиш продукти,или оцветяваш яйца...
Избираш си яйце,избираш си продукти,намираш ги,избираш за коя награда играеш и имаш право на 10 участия седмично! Това е.
Не е пъзел от 5000 части.. 🙃

# 983
  • София
Не е , но аз нямах скрити предмети , местих всичко Simple Smile

# 984
Натискаш цветчетата, които са оградени с лилав контур.

# 985
Каква проверка в 7days.След като не е със снимка на касов бон.Просто не са изтеглени още.Както и Oreo
Мудни организатори…

# 986
  • София
Благодаря за помощта,хората трябва да сме по-добри Simple Smile Сега всичко е наред и мога да работя спокойно.

# 987
Малко ми е тъпичка новата игра на милка шракаш като луда калинка за минималния шанс от три награди дневно и пет седмично ако не участваш за дневните/доколкото разбрах условията/.
Вярно че е без покупка ама шанса е ужасно малък поне да ги теглеха както преди на седмица.

# 988
Не са им съвсем ясни правилата на Милка. За еднократна и седмична награда имаш право на десет участия за период. В същото време пише, че ако не спечелиш моментна награда, "регистрацията се нулира". Как да го разбирам това?

# 989
Здравейте, току-що получих email от Tefal. Печеля тиган за палачинки. Участвалите да не губят надежда! Късмет 🍀

Общи условия

Активация на акаунт