Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 570
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 185
+359875314008 познат ли ви е? Не мога да върна обаждане...

# 1 186
  • Плевен
Тази игра на Милка много ме дразни. Снощи по случайност не бях заспала и гледам около 00:12 имаше 12 печеливши за моментна награда. Да бяха я направили с теглене като кошниците.
Това са печелившите от началото на играта (20 Март) до момента, а не 12 печеливши за деня (в случая от 00:00 часа до  00 часа и 12 минути) както Вие сте го изтълкували. Wink

# 1 187
  • Русе
Здравейте!!
Миналата година , благодарение на даден код от тук, си закупих оранжерия от Практис с 15 % намаление. Та сега дали има все още такива кодове от Йетел, че ме чака нова покупка? Simple Smile

# 1 188
Докато се оплача сутринта, че никъде ме няма, преди малко съм спечелила 50 лева ваучер за детски дрешки от Инстаграм Simple Smile Simple Smile Simple Smile Късмет на всички! Heart

# 1 189
Cvete ,не се е падал код скоро ,даже не съм сигурна има ли ги като вариант ...ако утре ми се падне е твой ....кой бяга от едно кафе ...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 190
  • Сливен
В Билла имаше ли някаква игра в момента, там съм, ама не мога да се сетя. 😆

Редактирам се - видях брошурата.

# 1 191
# 1 192
Това какво означава? Само при мен ли излиза така днес?

Нямаш право на повече участия за седмицата!

Ама то че съм кьорава, кьорава съм си. Че след раждането затъпях, затъпях си яко Simple Smile Ама пък и тези от Милка са големи хитреци. Над 10 пъти чета правилата и все по различен начин ги разбирам Simple Smile
Май ще се окаже, че мога само 10 пъти да играя за период и да си избирам - за моментна награда ли да играя 10-те пъти или за кошницата за пикник.
А аз си мислех, че мога по 10 пъти за всяко от двете неща да играя Joy

# 1 193
  • Бургас
Не си само ти. И аз се подведох, а уж не чета през ред. Може би с предни техни игри се заблудих. Поне знам , да не чакам кошница от първото теглене.

# 1 194
  • Сливен
Наградата от Фейсбук.

Скрит текст:

# 1 195
Аз съм с комплект Чисто - тъкмо имаме нужда от препарати, хем ще ги тестваме, че и доволни и недоволни има 😊

# 1 196
+35929041522
На някой да му е познат този номер?
Звъняли са ми, но не съм чула.
Не позволява да върна обаждане.

# 1 197
  • При децата ми
Наградата от форумната игра:

Много хубаво мирише!

# 1 198
A тази кошница за пикник  на Милка - ми седи празна?!
или е пълна с лакомства.. ако не е е егасиму тъпата награда..

# 1 199
Днес дойде наградата ми от Инстаграм от Росица Келевчиева и Малките мишоци. Бях спечелила ваучер за 50 лв, доволна съм, избрах 2 неща общо за 46 лв, изпратили са ми допълнително клинче и доставката е безплатна, стана ми приятно определено.
В Милка не участвам, регистрарах няколко кода за Пиринско, но нищо.
В Инстаграм има игра на Elia cosmetics, мнодо са им хубави продуктите, споделям, ако не сте я видяли.

Общи условия

Активация на акаунт