Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 524
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 215
Моят суитшърт е от 11.03 и още го чакам

# 1 216
Привет и от мен!
Не спечелих в много от игрите с покупка, както и в ИГ, но все пак имам няколко хубави награди и от двете места.
1.От Крина- спечелих книгата на Силвена Роу. Отлично организирана игра, след валидиране на касовата бележка и снимката всичко мина безпроблемно, книгата е хубава и като печат и като съдържание.
2.Пристигна наградата от WildBaby- сладка парти шапчица ( персонализирана) и хубав детски комплект ( блузка +панталон)+ пробиотик за деца. Не съм срещала по-учтиво отношение и по-прецизно изпълнение, буквално с внимание към всеки детайл.
3. Спечелих една игра в ИГ на аптеки Гален. Не очаквах да спечеля два пъти в рамките на един месец от един и същи организатор, но явно въвеждат данните в софтуера за избор на победител коректно. Вече писах, че са много експедитивни, този път получих наградата в рамките на 2 работни дни,
4.Спечелих и визитник+ ключодържател от естествена кожа с гравирани инициали от demani. Перфекгна качество и много стилни, опаковането е върхът. Попитаха ме какво да гравират върху продуктите, предоставиха възможност за избор на шрифт, единствено пропуснах да заявя цвят. Изпратените продукти са в нежен небесносин цвят, който е красив, но не се съчетава с другите ми аксесоари. Определено бих си поръчала case за телефона и каишка за часовник в комплект от тях.
5. Най- неочаквано открих имейл в една от пощите си от Мосю Бриколаж🙂 Вижте какво печеля в приложените снимки🍀
Няма ме в Здраве, Орео, 7 days за големите награди, шоколадите на Lidl и много други игри със и без покупка.
Но харесвам всички награди, които получих през март🌹
Нека темата се изпълни с още много споделени и желани награди до края на месеца!🍀🍀🍀

# 1 217
  • Пловдив
На мен чак сега ми направи впечатление,че днес някой каза,че е получил тениска  от Пиринско, спечелена Март месец. Аз съм спечелила суитшърт още Февруари..и още го няма. Някой друг спечелил рано рано?
Бях писала,спечелих февруари тениска и доста бързо я получих(в рамките на десетина дни)

# 1 218
Днес видях играта на “ Милка”. Дразнеща ми е, опитват се да си рекалмират продуктите. И естествено, насочена и създадена и за деца, които лесно могат да “цъкат” . Първото плюшено пиле, което излиза и калинката, са по 17.00 лв  и нещо във Фантастико. Нямат и хубави награди. А по щандовете ги гледам до Киндера.
Явно политиката им за игри и реклама е такава.

# 1 219
Подарявам :

# 1 220
# 1 221
Имам 1000Мб от Йетел за даване. Някой ако ги иска да пише.

Дадени!

Последна редакция: пт, 24 мар 2023, 10:58 от boroboro

# 1 222
Здравейте! Някои дали има имейл на  Монделийз България OOД,  който четат?

# 1 223
Една томбола за любителите на мотоциклетите
https://myve.bg/motogame

# 1 224
Привет !
Ако някой има излишни МВ на Йетел , бих помолила . 😊
Слънчев петък на всички!

# 1 225
И аз искам, ама за Виваком, а те нямат такава опция Sad

# 1 226
Имат! Ако плащаш онлайн ти дават 2000МБ, които можеш да подариш на друг номер, ако не ти трябват

# 1 227
  • Плевен
Имат! Ако плащаш онлайн ти дават 2000МБ, които можеш да подариш на друг номер, ако не ти трябват

Как става подаряването?

# 1 228
Благодаря, DimiLoca  за МБ на Йетел ❤️

# 1 229
Изписваш номера, на който искаш да ги подариш. На приложението горе имаш иконка на подарък, цъкаш на нея

Общи условия

Активация на акаунт