Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 421
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 380
Май има нови награди в Кока Кола - ваучери за Озон
А какви са тези ранички на Кечуа?

# 1 381
Като сложиш и 10-ина лева доставка, тя станала 50 лв...

# 1 382
  • София
Май има нови награди в Кока Кола - ваучери за Озон
А какви са тези ранички на Кечуа?
Собствена марка на Декатлон с добро съотношение качество / цена.

# 1 383
  • Сф
Като сложиш и 10-ина лева доставка, тя станала 50 лв...

Прочетох че в раничките от предния пост като сложиш 10 лв и ставали 50 . Хахаха

# 1 384
Всяка година се надявам да спечеля в Милка когато пускат нещо с продуктов пакет, да зарадвам малката и всяка година нямам късмет Sad шанса ми се струва направо невъзможен... Сега играем и аз и съпругът ми даже навих и нашите 😀 и няма и няма...

# 1 385

По мои сметки, тук също са качили нови печеливши.Пак ме няма.

# 1 386
Орео също са качили печеливши. Няма ме сред тях

# 1 387
Ма разбира се, че пак ме няма в Орео. Наистина приключвам с тия Монделийз, хич не ме обичат.

В ИГ няколко пъти се случва да получа известие, че  имам съобщение от някой, с като отворя няма нищо. При някои има ли го този проблем? Почвам да си мисля, че може някой да тагва и после умишлено да маха тага и за това да изчезва съобщението, вече и аз не знам какво да мисля, инстграма ми е само за игри кажи речи ...

# 1 388
Я някой в инстаграм да е получил такова съобщение? Съмнявам се дали не е измама....

# 1 389
Фейк отвсякъде,защо се връзвате?

# 1 390
И аз не успявам да спечеля от Милка, няма да се занимавам повече с тях.

# 1 391
Ей сега получих смс, че печеля ваучер за Озон 100лв от Орео. Много съм щастлива 😍 Бях с една бележка Simple Smile Ваучера ми е много желана награда, защото списъка ми любими в сайта постоянно расте Simple Smile
Има шанс да знаете, няма как във всички игри да печелим, но ето, че в някой може Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 мар 2023, 14:08 от Мама Лиса

# 1 392
Много ми харесват наградите ви от инстаргам, но според дъщеря ми това били пълни измислици, но все пак ще пробвам Simple Smile

# 1 393
  • Сливен
Много ми харесват наградите ви от инстаргам, но според дъщеря ми това били пълни измислици, но все пак ще пробвам Simple Smile

Виждате ,че доста хора и почти всеки ден се споделя,за спечелени награди от Инстаграм.Половината ми уреди са от там -ледогенератор,кафемашина,уред за маникюр и педикюр,спечелих и за ММ машинка за подстригване.Отделно колко кошници с продукти за консумиране и ваучери за дрехи,обувки и т.т. съм печелила..Така че,няма как това да е "пълни измислици". Simple Smile

# 1 394
Много Ви се радвам като споделяте наградите си от ИГ игрите.  Heart
Там рядко ме огрява, но не спирам да опитвам. И да не спечеля, поне си убивам малко време Simple Smile
Късмет на всички и нека желаните Ви награди да дойдат при Вас.

Общи условия

Активация на акаунт