Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 118 432
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 1 440
Моите са си изрядни.Три по-големи награди имам декларирани-медала от милка,един уред за пюрета от памперс и един ваучер от jtn не знам защо е деклариран,като е 50 лв.За тази година само за хлебопекарната са ми искали.

# 1 441
И аз сега погледнах били са ми изплатили 9056 лв от 8888, че аз спечелих само 1000

Къде гледате всичко,което е изплатено през годината?

# 1 442
Всяка врътка, в която се печели, явно се декларира като печалба. Нищо че не е изтеглена сума.

# 1 443
Къде ги гледате тези обявени награди в НАП?

# 1 444
https://portal.nra.bg/ Трябва ви Пик код! Номер 2687

Последна редакция: чт, 30 мар 2023, 14:36 от Alize!

# 1 445
  • Стара Загора
Въпросът беше коя услуга точно се гледа, че са доста. Иначе може и с КЕП.

# 1 446
Сайтът на НАП - https://portal.nra.bg/ -> Услуги -> Справки -> Предоставяне на справка за изплатени доходи на физически лица

# 1 447
Моите са си изрядни.Три по-големи награди имам декларирани-медала от милка,един уред за пюрета от памперс и един ваучер от jtn не знам защо е деклариран,като е 50 лв.За тази година само за хлебопекарната са ми искали.
50-те лв са декларирани, защото са парична награда и винаги се удържа данък, независимо от стойността за разлика от предметните награди

# 1 448
  • Велико Търново
Въпросът беше коя услуга точно се гледа, че са доста. Иначе може и с КЕП.
Услуги - Справки - Предоставяне на справка за изплатените доходи на физическите лица № 2687 - Справки от 2019

# 1 449
  • при късмета
Паричните награди нямат минимум, всичко се декларира и плаща ДОД.
А за хазартните сайтове, те само се декларират, данък за тях не се дължи нито от платеца, нито от печелившия. Иначе да, всяка печеливша врътка се калкулира общо. Може да сте ги загубили после, това е без значение

# 1 450

Картината пристигна. Невероятна е на живо!
💙

# 1 451
В приложението на Кока Кола са обявили печеливши.

# 1 452
Ако някой има МБ на Vivacom, които не са му необходими, ще съм благодарна да ми пише ЛС.
Търся за мен и за едното дете 🌞

# 1 453
Моите са си изрядни.Три по-големи награди имам декларирани-медала от милка,един уред за пюрета от памперс и един ваучер от jtn не знам защо е деклариран, като е 50 лв.За тази година само за хлебопекарната са ми искали.
Паричните награди нямат минимум, всичко се декларира и плаща ДОД.
А за хазартните сайтове, те само се декларират, данък за тях не се дължи нито от платеца, нито от печелившия. Иначе да, всяка печеливша врътка се калкулира общо. Може да сте ги загубили после, това е без значение

Реално тя не е получила парична награда, а ваучер, с който да си купи предметна такава. Пак ли се дължи данък?

# 1 454
  • София
На Лидл играта със шоколадите беше до 31 март
Скрит текст:
а сега като натиснеш излиза друга игра от 03 април
https://www.lidl.bg/lidl-plus/igra
да не се излъжете да купувате
мъжа ми сутринта купил шоколади и нямал билет за активиране

Общи условия

Активация на акаунт