Кралски работи и клюки - март 2023

• 78 057
  • 927
  •   1
Отговори
# 840
  • Down south
Красива и изискана булка!

Тази Шарлийн, винаги толкова кахърна Sad Усмихната, но усмивката не стига до очите.
Тъжни очи, тъжен поглед.

# 841
Красиви са младоженците, харесват ми! Шарлийн изглежда в може би най-добрата си форма от доста време насам. По отношение на това, че не се усмихва много ми прилича на Виктория Бекъм. 🙂

# 842
  • Някъде там
Филип и Матилде в последните два дни от посещението на Южна Африка.

Как си я води за ръчичка 😀

Роклята на Амелия е избрана с мисъл за Даяна. Много мило.
Скрит текст:
Беше най-щастливото изживяване да работя с Versace. Всеки един член на техния екип беше като ангел."

Изборът на дизайнер на Амелия със сигурност щеше да зарадва покойната й леля Даяна, близка приятелка на Джани Версаче и носителка на неговите модели.
„Мисля, че тя ще бъде много горда да ме види в деня на сватбата ми“, казва Амелия, която беше само на пет години, когато Даяна почина през 1997 г. „Знам, че семейството на Версаче също много обича Даяна, така че има много специална връзка които имаме."

# 843
Херцогинята на Люксембург с интересен тоалет на събитие вчера.

Алберт с Каролина на едно от най-изисканите събития в Монако, Балът на розата за фондацията на Грейс Кели. След смъртта на Грейс балът се организира от Каролина под патронажа на Алберт. По лични причини Шарлинн не присъства на бала от 1917г насам. Дъщерята на Каролина, Шарлот Казираги също се появи сама без мъжа си, но не е ясно защо, обикновено той я придружава на събитието. Другите й деца бяха там семейно.

Скрит текст:

Тази година дизайнер на бала e Кристиян Лабутин, който е близък приятел на Каролина, а темата е Боливуд. Самият Лабутин е с египетски корени и има интерес към Индия. Събитието цели главно набиране на средства за фондацията чрез томбола, не толкова показност от страна на присъстващите. Фондацита подпомага хора в нужда с хуманитарни и солидарни акции.

# 844
# 845
Амалия Спенсър като булка, роклята е Версаче, но нещо не съм впечатлена от модела.

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 00:17 от Анонимен

# 846
Явно е имала и втора рокля. Май тя ми допада повече като изключим огромното деколте.

# 847
 За мен е нормално и деколтето ,млада жена ,не прелива  втасало тесто, супер си  е. Огромно е  , ако си го представи някой  деколтето върху себе си и не му отива.

# 848
Нито една от двете рокли не ми харесва
Първата в частта под бюста е изключително странна, на втората чашките.

# 849
  • Някъде там
Честит да е Франсоа.♥️
Чакаме снимка с бате Шарли, мама и тате.

# 850
Честито да е бебчето. Признавам си, исках да е момиче.

# 851
Хари се е появил в Лондон тази сутрин.
Двора е бил уведомен, че Хари пристига в Лондон, но е заявено, че Чарлз и Уилям са извън Лондон и са заети и няма възможност за среща.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/otnovo-v-london-princ-hari-sydi- … id-snimki-6164450

Последна редакция: пн, 27 мар 2023, 14:41 от Анонимен

# 852
Добре дошъл на Франсоа. Зачудих се и аз дали сме знаели пола предварително, ама не го бяха казвали.
Хайде дано скоро го видим.

# 853
Ай, супер новина за Франсоа Purple Heart Нямам търпение да го видим!

Ами чудесно се е получило значи, защото Хари е в Лондон за делото срещу Дейли- незаконно хакване на телефони, подслушващи устройства и такива весели неща. Дейли още са съдени от редица известни личности като Елизабет Хърли и Елтън Джон. Да им е честито.
Предполагам, че и Хари ще е много зает за срещи, защото делото е доста голямо и сериозно.

# 854
Извинявайте, ама на мен подобни новини ми звучат като изсмукани от пръстите. Хари като иска да види брат си и баща си, може да ги попита предварително лично или официално чрез секретарите. Надали сега се е сетил, я имам тук 5 свободни минути, да се видя с татко и батко, че ми домъчня за тях.
Обидно е, както за Хари, така и за баща му и брат му.

Общи условия

Активация на акаунт