Звездни компромати - Март' 23

• 313 594
  • 2 827
  •   1
Отговори
# 2 745
Моля, моля, "бански принцеси" консумират Батинкови.

# 2 746
Това е лошото - човек колкото и добър и внимателен шофьор да е, пътищата са пълни с разни друсани боклуци. Пък ти си карай по правилата.

# 2 747
Бахаров веднъж се оплакваше при Цитиридис, че чул да го обсъждат някакви, които стояли близо до него за друсането му. Супер неприятно му станало да слуша. Как го обсъждали, като били близо до него и можело да ги чуе.

Последна редакция: сб, 01 апр 2023, 00:12 от marigold_

# 2 748
Интересно мен защо не ме обсъждат на тема друсане?
Мария защо е по пижама на дискотека? Joy

# 2 749
Явор Бахаров ще направи голяма беля някой ден.. Нахилено нагло л**но.
Не знам кой му ходи на постановките.

# 2 750
Добре, и как продължават да му дават роли и да го канят в постановки и да разчитат на адекватно поведение и работа?
Софка е с друг мъж, но май го крие нещо. Пък Лоренцото ще се жени. Туй инфо за Жакито. 😁

# 2 751
Ау, 'ма много чувствителен тоз' Бахаров, ти да видиш...

# 2 752
А така, Клотилд, да си жива и здрава! Много матр’л  са дали родните звезди за клюки…
За тати Мечо, чак невероятно изглежда добряк. Не знам за какво иде реч, но ако е някоя финансова измама кво да прави човека, то тая Каса Батникови, тяя чанти и Малдиви да не са без пари!
Не е за всеки да има жена МИС България, Русия, Чукотка, Марс и кой знае още кво🤪😅😅😅
Бай дъ уей аз нали бЕх Мис Бг Мама преди 10-на години бе?! ММ много тънко минава, ни каса, ни лоПстери ни- що! Тряя зимам пример от Тоци аз! Тя ще ми е пътеводна звезда… все на някой да е звезда и тя🤩🤩🤩🤩🤩😅🤪🤪

# 2 753
Според мен Бахаров лъже за постановките. Ще му даде някой роля и щв трепери дали няма да е надрусан някъде. Виж за статист може да участва.

Мернах из нета снимка на Софка с Кирил Петков. Зачудих се тя с него ли е поискала снимка или той с нея Simple Smile

# 2 754
Той с нея... Политик никога не се снима безкористно... Все гледа да се "отърка" от известните...Yum

# 2 755
  • софия
Бахаров има роли в постановки, продуцирани от батко му.

# 2 756
  • София
Не лъже за постановките.

# 2 757
Жаки, Батинков се оказа замесен в схема с лекарства за онкоболни. Излезе наяве след репортаж на Валя Ахчиева. Има тема в съседния подфорум, погледни ако искаш, че предупредиха тук да не пишем по темата. Много грозна история.

# 2 758
А така, Клотилд, да си жива и здрава! Много матр’л  са дали родните звезди за клюки…
За тати Мечо, чак невероятно изглежда добряк. Не знам за какво иде реч, но ако е някоя финансова измама кво да прави човека, то тая Каса Батникови, тяя чанти и Малдиви да не са без пари!
Не е за всеки да има жена МИС България, Русия, Чукотка, Марс и кой знае още кво🤪😅😅😅
Бай дъ уей аз нали бЕх Мис Бг Мама преди 10-на години бе?! ММ много тънко минава, ни каса, ни лоПстери ни- що! Тряя зимам пример от Тоци аз! Тя ще ми е пътеводна звезда… все на някой да е звезда и тя🤩🤩🤩🤩🤩😅🤪🤪

Жаки, прочети темата в Актуални теми, за да видиш за какво иде реч и докъде им стига наглостта.

# 2 759
Дами, от години ви чета, без да пиша, харесвам ви, но наистина ми се иска да канселирате онези ексхибиционисти, защото вероятно почти всяка от вас е имала или има близки с онкологично заболяване.  Това ще ги засегне вероятно повече от някоя мижава глобичка.

Общи условия

Активация на акаунт