Звездни компромати - Март' 23

• 313 763
  • 2 827
  •   1
Отговори
# 2 730
  • Rock & Roll feeling ...
Димо Алексиев гол в роля на театралната сцена.

# 2 731
Здравейте, клюкарки ❤
Нямах достъп до темата, моля някой сбит преразказ за месец назад😅🤪
Бест вече чете ли?!
Софка и Гринго заедно ли са?!
Мара още с третия маШ ли е?!
Джугана с предните гърди ли си в още?!
Ни Ло То успя ли да се щракне с усмивка или все още се пристисква, сякаш и се а@а?
Джизъса да не се ожени пак?
Друго?!
Въведете ме какво съм изпУснала?

# 2 732
  • София
Офтопик: В темата за форумните липси питаха за теб няколко пъти къде си изчезнала
Жената на Благо е отишла да си го варди, да не й го отмъкне Татяна.
А за Мара има съвсем пресни новини

# 2 733
А за Тоциния мъж цяла отделна тема.

# 2 734
НАП са запорирали сметките на бащата на Борислава Йовчева (манекенката с къщата от Барселонагейт).

# 2 735
   Жаклин, ами то откъде да започне човек да ти разказва, ти не си в час въобще, всичко съществено си изтървала в тази държава Simple Smile. Няма да стане със сбит преразказ, направи си един коктейл и сядай да четеш назад, да не се излагаш.
   Впрочем и избори ще има.

# 2 736
  • София
Чета, че Рийз Уидърспун излизала с Том Брейди.

# 2 737
  • Sofia
Ти да видиш! Никак не мога да си ги представя Simple Smile
Видях Бритни на предните страници, рошава и гушка плюшено мече. Отивала на екскурзия без мъжа си. И двамата вече не носят венчалните халки. Жалко!

# 2 738
  • София
Ивет Лалова
Скрит текст:

ЧРД на Панайот Панайотов на 28 март стана на 72 години
Той ми е комшия по квартал, ама слиза на нашата
метро-спирка и ходи пеша до неговата
Със жена му догодина ще имат 40 години брак.
Скрит текст:

# 2 739
Здравейте, клюкарки ❤
Нямах достъп до темата, моля някой сбит преразказ за месец назад😅🤪
Бест вече чете ли?!
Софка и Гринго заедно ли са?!
Мара още с третия маШ ли е?!
Джугана с предните гърди ли си в още?!
Ни Ло То успя ли да се щракне с усмивка или все още се пристисква, сякаш и се а@а?
Джизъса да не се ожени пак?
Друго?!

Ще се опитам да синтезирам все пак, че ми стана съвестно да караме Жаки да чете толкова много материал Simple Smile.

Бест на семейство Батинкови сигурно срича още, за четене щяха да се похвалят. Но ще става мастършеф и вече прави пици за мама и тати. Съвсем сам, на 4 години! През останалото време си мажат филийки с кайма (странджански принцеси). За съжаление, татко му се оказа замесен в много грозна история. Сериозно е и наистина гадно. Не ми се иска да вярвам, че е истина, но май е... Има отделна тема тук по въпроса.
   Софка дали е със същия гринго или с друг не знам, но наскоро имаше една нейна снимка и много я съжалих. Изглежда цял рояк оси са я нажилили много грозно по устата.
   Мария фолкпевицата, горката, се оказа бита от голямата любов. Любовта беше арестуван (дано наистина го осъдят този австралопитек), а самата тя засега не иска да дава изявления и е оставила въпроса "летящ". Но голямата любов вече със сигурност не е актуална.
   Джулката не знам, не е сякаш много активна. Тя нали сега има ново бебе и нов мъж, има си занимание жената. Като намери следващия, сигурно пак ще се активизира.
   Николета не се усмихва. Споменала е нещо за щъркел, но и там нещата останаха без развитие.
   Благо Джизъса още е женен за Поли! Но той сега е на един остров, с доста мацки по бански и е въпрос на време, според мен, колко дълго ще успее да запази самообладание, преди да върне фабричните настройки.

Източник на информацията: изцяло, само и единствено тази тема.

# 2 740
Ерос Рамацоти вчера стана дядо! Дъщеря му роди в Швейцария момченце - Чезаре

# 2 741
Пропусна медала на Бест от ски училището и валентинките, които беше подготвил за мама и тати в Париж. Също и наличието бижута от новата колекция Картие на българска почва Simple Smile

# 2 742
Още от рубриката "Арогантните":
Явор Бахаров е с отнета книжка и свалени номера.

"Бахаров е бил спрян на пътя София-Варна за рутинна проверка, този следобед. След като го разпознават, полицаите поискали от актьора да му направят тест за наркотици. Той е отказал, защото има това еднократно право по закон.

Пошегувал се е с полицаите, че всички знаели, какво ще покаже дръг-чека. След това актьорът си извикал такси и продължил пътя си за София, като се извинил, че има представление."
https://nova.bg/news/view/2023/03/31/406804/%D0%BE%D1%82%D0%BD%D … 0%BC%D0%BA%D0%B8/

# 2 743
Следващия път в затвора! Писна ми от този самоубиец на пътя!

# 2 744
Следващия път в затвора! Писна ми от този самоубиец на пътя!
Ако е решил да се самоубива ок, но има голяма вероятност да стане убиец този наркоман. Явно това чакаме.....Мила родна действителност

Общи условия

Активация на акаунт