Стани богат - тема 25

• 14 739
  • 756
  •   1
Отговори
  • тук, на мястото си
Добре дошли в новата 25-та тема!

Стани богат“ е една от най-гледаните и любими продукции в българския ефир. Да седнеш на стола на богатството е предизвикателство. Поздравления за всички, които имат тази смелост!

Правилата на играта:
15 въпроса – от 100 лв до 100 000 лв
Първа сигурна сума – 500 лв на 5-ти въпрос.
Втора сигурна сума – по избор на участника между 6-ти въпрос и 14-ти въпрос: 1000 лв. – 50 000 лв.

Жокери:
  -- „Помощ от приятел в публиката“
  --„50:50“
  --„Обади се на приятел“
  -- „Попитай водещия“

Жокерите са четири, но участника има право да ползва само три. Кои и кога - решава само той.

Старата тема:

https://www.bg-mamma.com/?topic=1697979

Приятно коментиране!

# 1
Здравейте, някой забеляза ли странното поведение на жената от публиката, която седеше на първия ред зад последния участник?

През цялото време гледаше в някаква странична посока и правеше знаци с пръсти, това не е ли нарушение на правилата?

# 2
  • София
Прилича ми на дългокос мъж, може да има тикове..
Благодаря за темата, Алфея!

# 3
Всякакви типажи има сред публиката, повечето са редовни и проучени както се казва.
Има си екип който следи за нередни неща, така че не се затормозявайте да анализирате "ОКР-то" на хората.
Апропо, и за какво нарушение на правилата говорите, след като "жената с тиковете" е зад гърба на участника?
Но вярно, Мария Чулова е толкова психясала, че нищо чудно да има и очи на гърба, хаххаххха!
Grinning
Да ме извинява, знам че не е редно да се класифицира така, но има нещо в натюрела й, което не е в ред.

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 02:09 от Soleiblanc

# 4
Джон Макенроу беше моят фаворит в активните си състезателни години и затова малко ме подразни факта, че Ники Кънчев лееекинко го състари, когато обяви че е над 70-годишен. А всъщност един от най-колоритните тенисисти през цялата история на играта е едва година по-възрастен от самия Ники (роден е 1959 г.). Доста изненадващи факти мога да ви кажа за Макенроу, които биха могли да послужат и за следващи въпроси в СБ. Примерно, доста любопитен е факта, че е роден в Германия. Друго интересно, което мога да ви споделя за него, е че Джон има немного продължителен брак (1986-1993) с най-младата носителка на Оскар Тейтъм О'Нийл и за този кратък период те успяват да направят и три деца (похвално!:)). Малко се поотплеснах, но смятам, че не е много ОК за Н. Кънчев, който все пак е доста на ти със спорта, да направи тази (за мен) доста груба грешка.
Въобще, снощи бяха моите въпроси - знаех отговора и за лимузин-а, и за Далас, Калифорний дори му знам номера (98)... Единствено въпросът за хърватското село би ме затруднил, но както казахте и по-горе, за него има възможност за помощ от Гугъл или защо не от ChatGPT.

# 5
  • Пловдив
И аз се учудих да е толкова дърт Макенроу, аз също го помня от активните му години (той си беше запомнящ се) и бих казала шейсет и малко, ама 5-6 години, голяма работа. Wink

# 6
  • София
Благодаря за темата! 25-та, та това си е нещо като четвърт..., ами четвърт от 100. Simple Smile

На 29 октомври според църковния календар се почита Света Анастасия Римлянка. На този ден празнуват всички с красивото име Анастасия. Нашата Как' Сийка има виртуален имен ден, наздраве! Поверията нашепват: не пускайте непознати в къщата си - можете да загубите финансовото благополучие и спокойствието в семейството. Също така не трябва да ругаете съпруга си - няма да се помирите още 40 дни. Smiling Imp (Вместо това, с чаша вино, седнете заедно пред телевизора, не е нужно да сте Анастасия.)

Макар да е съмнително как са изчислили и деня, но през 539 г.пр.н.е. Персийският цар Кир II Велики, със завладяването на Вавилон, издава първият писмен документ за правата на човека, известен като Цилиндъра на Кир. (Правата на участника в СБ - вероятно поне с 1/3 по-малко от задълженията му - няма как да узнаете в пълнота. Ще ви ги покажат набързо, ще ги подпишете; сетне, някъде след 4 месеца като ви преведат парите, няма да ги получите, макар да са ви рекли, че ЩЕ...)
През 1912 г. български самолет бомбардира от въздуха старата гара Караагач на Одрин, която е първият бомбардиран от въздуха обект със стратегическа цел в историята. Бърни Екълстоун от Формула 1 става на 94 - той почти го помни този полет...

Последна редакция: вт, 29 окт 2024, 18:07 от EmBrother

# 7
The winner takes it all... Simple Smile

# 8
  • София
АББА

# 9
Ох, мъчение…

# 10
  • София
Не е забавно. Жената има някакъв проблем. Как е играла в Минута е много някога ?

# 11
  • Другата България
Тази жена наистина има проблем.
Защо са я допуснали се чудя.

# 12

Така е, но не можеш да се смееш на някого, че не знае конкретно нещо, макар до болка познато на повечето. Всеки си има интереси, има и неща, които не го интересуват.

Ето как хубаво схвана логиката в Антигуа и Барбуда.

# 13
  • София
Подарен въпрос за 1500 - за успокоение и самочувствие. Но хич не е на добре.
Да, в Америка е.

# 14
  • Другата България
В Сан Франциско е.

Общи условия

Активация на акаунт