Стани богат - тема 24

• 13 016
  • 738
  •   1
Отговори
  • тук, на мястото си
Добре дошли в новата тема  за предаването  Стани богат.
От понеделник 30 септември  за всички, които всеки ден сядат на стола на  богатството  и за тези от нас,  които следят играта  има важна промяна. 
 В „Стани богат“ влиза чисто новият жокер - „Попитай водещия“. Той дава възможност на играча да избере за свой жокер лично Ники Кънчев, който ще търси заедно с играча верния отговор  без да има връзка с екипа на предаването. Участникът не е длъжен да приеме отговора на водещия и сам ще решава как ще продължи играта си.
Жокерите стават четири, но участника има право да ползва само три. Кои и кога - решава само той.

Жокери:
  -- „Помощ от приятел в публиката“
  --„50:50“
  --„Обади се на приятел“
  -- „Попитай водещия“

Правилата на играта:
15 въпроса – от 100 лв до 100 000 лв
Първа сигурна сума – 500 лв на 5-ти въпрос.
Втора сигурна сума – по избор на участника между 6-ти въпрос и 14-ти въпрос: 1000 лв. – 50 000 лв.

Старата тема
https://www.bg-mamma.com/?topic=1676603

# 1
  • София
Благодаря за новата тема Simple Smile

Относно Мартин и Пламен.

Да, вярно, че са играли. Аз си писах ей така импулсивно. Даже съм ги гледал ама не помня.
Жалко.
Е, щом играчи с толкова голяма обща култура са спечелили само 3000 лв. смятайте кога ще видим нещо наистина велико (хайде поне въпрос за 50 000 лв.). Точно никогаж.

Имаше май един, журналист ли беше в някакво радио или беше някакъв антиквар, абе не си спомням. Преди година и нещо при Билалов. Мисля, че отвори въпрос за 50 000 лв. Ама хора не мога да помня толкова неща, ужас.

# 2
  • тук, на мястото си
Любомир Лазаров
 Отвори 15-ия въпрос , но се отказа  и си тръгна с 50 000 лева.

# 3
Има играчи, които са много образовани, може да изброят всички спътници на Юпитер например, но да изгорят на един прост керпеден или нещо друго елементарно.
Благодаря за новата тема.

# 4
  • София
И аз благодаря на Алфея. Нека си се събираме тук и да ни е приятно. На мен лично вече ми е някак по-леко.
"Колегата" Лазарав ми беше вдъхновението да им припомня тази година, че съм уж чекнат за игра. И стана. Пък и дали да не се гордея, че съм взел повече от "професорите"?... Simple Smile
(И ако играещият се беше стресирал, тъй си мисля, не мога да не се ядосам, че жокерите му не знаеха за керпедена. Не е нещо изключително за над 30-годишни и с богата обща култура. Мое си мнение.
ПП. Наистина ли се оказва - и след точните информации от Лайт - че в СБ не обичат многознаещите от другите подобни предавания да им печелят парите?)

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 17:54 от EmBrother

# 5
Мисля, че преди доста години е имало участник стигнал около 50000 /може и 25000 да е било, не помня, но доста напред/, но не мога да кажа кога кой. Просто се оказа роднина на познат и се изкоментира край мен. Може да е бил с фамилия Павлов, средна възраст.

# 6
  • Пловдив
Би трябвало да са повече от един стигналите до 50 хиляди.

# 7
Със точна и услужлива памет не може да се похвали всеки. За мен най-интересни са логическите разсъждения и вкарването на знания и факти от различни области( макар и минимални), за да се стигне до някакъв отговор.

# 8
Мисля, че преди доста години е имало участник стигнал около 50000 /може и 25000 да е било, не помня, но доста напред/, но не мога да кажа кога кой. Просто се оказа роднина на познат и се изкоментира край мен. Може да е бил с фамилия Павлов, средна възраст.

Единият от преследвачите беше, и то този, който се дънеше най-много, защото се притесняваше и очевидно е човек, който има нужда да помисли спокойно. Според мен такива предавания като "Минута е много" и "Голямото преследване" изискват малко по-различни способности, отколкото в "Стани богат". Там трябва да имаш определен набор от наизустени факти и да стреляш бързо и автоматично, без да мислиш, а в "Стани богат" се изискват по-други качества. Логическа мисъл, способност да мислиш и за неща, които не знаеш, но за сметка на това не е толкова припряно.

# 9
По БТВ синема в момента дават аферата "Стани богат". Може на някой да му е интересно.

# 10
Mисля, че има човек спечелил 100 000, но после се оказа, че дъщеря му работела в Нова телевизия и не му ги дадоха.

# 11
Това беше бащата на Искра Ангелова, беше водеща на Нощни птици.Според мен неоснователно му взеха парите на човека.

# 12
Бях забравила този случай. Ами правилно или не че са го лишили трудно да кажем, зависи какви са били правилата и ако са подписвали някакви декларации какво точно са гласяли.

# 13
  • София
@кукумицинка. Не просто: съгласен! Споделял съм даже, игрите са различни и изискват различно "помнене". Въпреки окуражаването от неколцина от вас (и на лични), ето, мен още ме е страх да ходя при "бързите пари". Не е мойто.

А иначе, да, бащата на И.Ангелова спечели 100-те и сетне му ги взеха, понеже бил баща й (а тя работеше там).
Ето ви българите, кой какво е печелил - по суми е, но едните са в благотворителни игри, другите са "нормални" участници.
https://millionaire.fandom.com/wiki/Category:Contestants_from_Bu … aria_by_money_won

И малцината с по 50 000:
Скрит текст:

# 14
  • Пловдив
Любомир Братоев, свещеник и собственик на ресторант, беше по мои спомени първият, който спечели 50000 (2006, по Гугъл), но тук не го видях. Запомнила съм го точно като първи, а може и защото е бил колоритен. Някои от другите имена нищо не ми говорят, т.е. тях съм ги забравила. Име Павлов също не видях, но може би списъкът не е съвсем пълен.
Опа, извинявам се, не съм гледала добре, Братоев (не Братойев, както е изписан) бил под носа ми. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт