Стани богат - тема 24

• 13 021
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • Другата България
Син е мисля.
Зелен се дава като поощрение.

# 46
Аз съм я виждала в Озон играта, затова знаех, но иначе не играя настолни игри.

# 47
  • София
Барак?
Нали е известен адвокат жена му.
Лесно е това.

# 48
  • Другата България
Аз съм я виждала в Озон играта, затова знаех, но иначе не играя настолни игри.
И аз оттам я знам, редовно поръчвам пъзели и съм я виждала.

Мишел Обама, да.

# 49
За Барак - лесно. За картона - трудно.

# 50
  • София
Ооообаче: нещо ми светна и (да) директно отворих Гуг за Зеления картон. Зелен картон има/имало е и ми се струва - че присъствието на цвета в отговорите не е толерантно.
Иначе, специфичен въпрос за следящи футбол и (понякога) безумията на шефовете и борда по правилата.
Скрит текст:
За първи път в историята на футбола рефер показа на играч… зелен картон. Това се случи в мача Виртус Ентела - Виченца (4:1) в мач от 7-ия кръг на италианската Серия "Б" на 1 октомври 2016. В един момент от двубоя бе отсъден ъглов удар в полза на Виченца, но впоследствие арбитърът промени решението си и назначи да бъде изпълнен аут. Това стана след като футболистът на Виченца Кристиан Галано си призна, че топкта не е била докосната от противников играч след неговия шут. Това накара Марко Майнарди, рефер на срещата, да покаже на Галано зелен картон като награда за честната му проява. Зеленият картон бе въведен в Серия "Б" с идеята да бъде показван на футболисти, демонстриращи феърплей на терена.

# 51
  • Другата България
Ходилото е.
За мен това е лесно. Blush
Ооообаче: нещо ми светна и (да) директно отворих Гуг за Зеления картон. Зелен картон има/имало е и ми се струва - че присъствието на цвета в отговорите не е толерантно.
Иначе, специфичен въпрос за следящи футбол и (понякога) безумията на шефовете и борда по правилата.
Скрит текст:
За първи път в историята на футбола рефер показа на играч… зелен картон. Това се случи в мача Виртус Ентела - Виченца (4:1) в мач от 7-ия кръг на италианската Серия "Б" на 1 октомври. В един момент от двубоя бе отсъден ъглов удар в полза на Виченца, но впоследствие арбитърът промени решението си и назначи да бъде изпълнен аут. Това стана след като футболистът на Виченца Кристиан Галано си призна, че топкта не е била докосната от противников играч след неговия шут. Това накара Марко Майнарди, рефер на срещата, да покаже на Галано зелен картон като награда за честната му проява. Зеленият картон бе въведен в Серия "Б" с идеята да бъде показван на футболисти, демонстриращи феърплей на терена.
Затова написах, че се дава като поощрение, аз английски футбол не следя, но за сметка на това италиански....Heart

# 52
  • София
Не го знам това.
Ники след днес: 6 от 7

# 53
Колебаех се за ходило и китка, нали са по същество едно до голяма степен, но понеже първо ми хрумна за стъпалото клоня към него.

А футбол не следя, особено нашенски. Казала съм - и в Д група да отпаднат, все ще съм от Левски, и у дома в хола да ми дойдат, няма да ги гледам. И за новости не следя, гледам само европейски, световни и финали на турнири.

# 54
Той е по-прав, не знам защо се предоверява.

# 55
  • София
Пф, жената май го обърка. Тя явно си мисли за 'назална' и нос.
А то е тарзална.

Дам, оказа се ходилото, изгоря, жалко. Свеж участник.

# 56
  • София
Хубава вечер на всички, лека и успешна седмица, слънце ще има (казват метеогадателите). Към Филипините или Дуранкулак - важно е да се чувствате добре.

# 57
Миналото лято си бях пукнала такава костица.

# 58
Последният участник архитектът не ви ли се видя леко почерпен?
А иначе хитът от днес е каква историческа личност е Кен.

# 59
Днес ми се видяха леснички въпросите.

Първият участник можеше да вземе много пари с тези въпроси, ако беше по-подготвен. Единственото, което леко ме замисли, парадоксално беше въпроса за английския футбол. Ясно е, че Тотнъм, Фулъм и Кристъл Палас са лондонски отбори. В първия момент, като видях "Куинс Парк", си помислих, че се говори за "Куинс Парк Рейнджърс", които също са лондонски клуб и се зачудих, защо няма верен отговор. След минутка се сетих, че става дума за шотландския отбор. За президентите знаех, че е Форд, но можеше да се зачуди между него и Картър. Въпросът за Джони Деп ми се стори елементарен като за 5 000 лева, след като аз който не следя супер много киното, веднага се сетих, че става дума за филм за Луи 15-ти.

Парадоксалното е, че единствения въпрос, за който нямах представа беше на втория участник, за играта Диксит. Беше ми позната като дума, но не можех да изключа нищо и бих искал жокер. На въпросът за костите, се сетих, че има метатарзални кости, които са някъде в крака и оттам познах, че е ходилото.

Общи условия

Активация на акаунт