Звездни компромати - Март' 23

• 313 783
  • 2 827
  •   1
Отговори
# 2 715
Не знам кой кого е бил, но Мария изобщо не изглежда като скоро малтретирана  жена. Качила е клипчета и сторита в Инстаграм, на които е извадила циците, заголила е корема и се кълчоти вулгарно около някакъв фризьор. Явно е на лов за поредния баламурник, ама поне да беше изчакала да мине малко време. 🙄

https://instagram.com/maria_official_bulgaria?igshid=YmMyMTA2M2Y=

# 2 716
Да седи вкъщи и да реве ли? Мен ме кефи , че  не пада по гръб.

# 2 717
Аз лично не очаквам да стои вкъщи и да реве, но и вече не вярвам на нейната версия за случилото се. А на клиповете изглежда адски гнусна. 🤮

# 2 718
Коя жена не е излизала веднага след раздяла, както се казва да забрави за мъката си? Мария не прави изключение. Ако е обичала, трудно ще е. Не е лесно да си жертва. Големи моралисти станахме.

# 2 719
Мария къде  е изложила нейната версия ?  Каза че не иска да коментира.

# 2 720
Четох, че на Марчето са й взели колите
Миро е пратил свой служител да вземе ключовете от Мари

# 2 721
Като я гледам на клиповете явно много бързо се е оправила, ако изобщо е имало побой. Нормално за нея де, таксата за училището трябва да се плаща и трябва нов мъж.

# 2 722
Ох таксата, да 😂

# 2 723
По-добре да си седи и да рони сълзи в тях или да пуска снимки пребита?  Страшно гнусни коментари ,направо не вярвам, че жени пишат.

# 2 724
  • София
Винаги ми става смешно, като си представя как Марая Кери гласи за снимки тая едра снага. Но си има нов бой той, браво на нея.
Не е ново гаджето й. Браян Танака се казва, следя го от доста време. Заедно са от началото на 2017 г.

Мария може да не иска да бъде съжалявана. Дори и да страда, което сигурно е така, няма да го покаже, а и не е длъжна.

# 2 725
  • Пловдив
Синът на Деси Слава и гаджето...
Скрит текст:
В статията пеши, че момчето имало вече свой бизнес, а именно продажба на балони с хелий по заведенията...Нали беше забранено?
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Sinut-na-Desislava-s-b … v-Plovdiv-1621115

# 2 726
Аз също мисля, че Мария не искат да я съжаляват. И то не защото е много достойна, а си е горделива и продължава да се смята за голяма работа.

Изобщо като жалим разни известни личности, според мен те изобщо не искат да ги съжаляват и повече биха намразили тези, които им съчувстват, защото имат огромно самочувствие и това да ги съжалява някой неизвестен, за тях е нещо като обида.

# 2 727
По-добре да си седи и да рони сълзи в тях или да пуска снимки пребита?  Страшно гнусни коментари ,направо не вярвам, че жени пишат.

По-добре нищо да не беше качвала, отколкото да си качи увисналите гърди и да се кълчоти "сластно" гледайки с влажен еротичен поглед. 😄 Евтина работа.

# 2 728
  • на село
Леле, Тонка, а се водя клюкарка, излагация 🤣
Да не излезе, че е по-дълго с нея от бащата на децата ѝ?

# 2 729
  • София
Слаш, осемдесетте
Скрит текст:
Еее, видях му очите, че досега май не бях

Общи условия

Активация на акаунт