Искам да кажа... (204) през Март 2023

• 45 183
  • 894
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Етти,Лято,бъдете здрави и много щастливи ! Късмета и успеха да са винаги с вас! Наздраве! 🍷

Фонсе,дано се успокоят работните проблеми! И леко да мине при невролога.

Селесте, Марти до довечера да е пушка! Ако стигнете до фламингото,пусни снимки,моля те. Много искам да го видя наживо,ама нямс време.

Мони,лек полет!

Като малка,покрай мама се научих да бродирам и плета на една и две куки. Учих се да шия на машина,покрай списание Бурда и Верена. Роклята,която си уших тогава,преди няколко месеца я изхвърлих вече,не че съм я носила последните 20+ години 😂

# 136
  • Бургас
Лина, и аз това се чудя. През деня нищо, голямо тичане беше из Морската и снощи като каза коремче, глава. Засега е само температура, ще видим. Пак ще сме си седмица двамцата вкъщи, то е ясно. Дано поне фламингото ни поизчака няколко дни.

Ени, стана ли време за зеленчуковата градина? Да взема да пробвам пак с моята на терасата. Миналата година нищо, може пък тази да скъсаме някое чери доматче Joy

Нищо не шия аз, а ако го направя, си личи от километри. Мога да си изплета шал на две куки, но само ако някой ми захване бримките в началото.

Фонс, дано се наредят нещата по най-добрия начин. Ако прецени лекар, че си за болнични, ще си почиваш и толкова, здравето ти е по-важно.

# 137
  • Бургас
Готова съм  за 8 март.

# 138
Лин,супер са! Ти ли ги прави или поръча от някъде?
Селесте,за семената е време,да. Но трябва да са на топло. После вече като поникнат и светло им трябва. Иначе може да си вземеш после направо разсад и да си гледаш на тераската.

# 139
Лина, подаръците в новия Тефал ли ги наготви?
Фонсе, има ли как да се полекуваш с едно пътуване по време на болничния, който ще ти изпишат?
Подготвям се психически за прибиране на дебели зимни дрехи, но мързелът надделява.

# 140
  • Бургас
Имайте малко вяра в мен!Много ясно,че не съм ги правила аз. В тоя живот едва ли Simple Smile
Купих ги

# 141
  • Варна
Лято, Ети, честит рожден ден!
Да сте здрави и щастливи!
Селесте, Марти да изкара леко!
В градината, под найлон, вече посяхме разсад от разни зелентии.
Иначе детската в апартамента  сме я обърнали на люпилня за разсад. Grinning
Посяхме семена от по няколко вида домати, краставици, пипер, люти чушки, репички, патладжан, лук и още и още.
Ще сея и подправки, но ще ги гледам в саксии.

# 142
Ети, Лято, здрави и щастливи да сте!

Малката е добре, само гласа и още е променен. Сега голямата е с 37.2.
Направих се, че не виждам термометъра. Пфу.

# 143
Лято, честита да си!

Много болнички пак... Бързо да минава!

Намазах си корените аз, след малко ще оклепам и дължиките, да заприличам малко на хора.

# 144
  • при моите деца .....
Лято, честит рожден ден!
Здраве, късмет, щастливи дни и успехи!
Мартичко бързо да оздравява!

# 145
  • някъде ... тук ...
Лято, здрава да си и ти!

Ние малко пообиколихме из гръцко. Стигнахме до Термопили и Метеора. Вече се прибираме...

# 146
  • На брега на реката
Благодаря ви,  за пожеланията за моята малка фея!

Ети, Лято, честити да сте,  момичета! Здраве, сбъднати мечти и реализирани пътувания!

Селесте, на мен ми призля, като те прочетох! Да се оправя милото човече и се надявам на снимка на "розово абинго" /фламинго/! Hug

Нещо ми се губи! За къде лети Мони?

Последна редакция: пн, 06 мар 2023, 06:26 от Бубoлина

# 147
  • София
Ети, Лято, бъдете здрави и честити!
Щастието, любовта, късмета, безгрижието и усмивките да са ви винаги спътници! Весел празник и наздраве във ваша чест! 🥂🫶🏻🍀
Ние се прибрахме вкъщи. Сърцето ми се къса след раздялата днес… Но поне прекарах няколко дни в компанията на
МАМА. Подарих й цвете за идващия празник.
Сега е ред да стягаме багажа на щерката за болницата.
Селесте, дано се оправя бързо малкия! 🍀
Иначе семена за домати и краставици ние носихме днес за един комшия. Да видим Добруджанския сорт дали ще вирее на Софийска земя.

# 148
  • Бургас
😢Оххх,Родива...буца ми застана на гърлото 😢.....

# 149
  • при моите деца .....
Родива, гуш....
Уморено ми е....
Днес успях да направя малко над 13500 крачки, да компенсирам яденето от последните дни....
Гледаме капките семейно.
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт