Парфюмни размисли и страсти - 282 март 2023 г.

• 52 446
  • 543
  •   1
Отговори
# 285
Точно това мислех и аз- refill, биосъставки- много зависи. Извън това се надявам на едни 3-5г живот, но ще видим Simple Smile

# 286
След като се реших на покупка на la belle le parfum jean paul gaultier, сега се чудя и на gucci guilty intense pour femme. Тествала съм го, но само на китка и не съм сигурна дали ще е толкова intense. Как ви се струва като шлейф?

# 287
Здравейте, след споделените оферти в другата тема, реших да добавя в списък любими - Armaf Club De Nuit White Imperiale в Мейкъп. Днес поръчах и след поръчката вече не беше наличен. Сега чета коментари и не знам дали ще ми хареса този аромат /не познавам аромата. Може ли да споделите как е. Харесвам Chloe nomade, Chloe chloe, Coco Mademoiselle, CM Intense, Lancôme idol intense, Dior poison girl и др.

# 288
  • София
Здравейте!
Колебая се между Fame Blooming Pink Paco Rabanne и само Fame. Клоня повече към Blooming сякаш 😊 Може ли мнение?
Благодаря ви! 🌸

# 289
Момичета и момчета, дойде моята Марфа.
И този път интуицията не ме подведе. Има любов и химия между нас.😀 Много мой парфюм. Изключително нежен, стилен и ефирен. Началото е малко остро и зелено, но при мен бързо отшумя и дойде моментът на блаженството. При мен дайдаунът е креместа ванилия с нюанс на тубероза.
Много благодаря на всички, които се включиха и ми помогнаха с описания, които всъщност ме подтикнаха да направя тази сляпа покупка. И която се оказа успешна.😊
Сега проучвам и се вдъхновявам от предложенията ви за екзотичен парфюм.

# 290
  • виртуално
Здравейте!
Колебая се между Fame Blooming Pink Paco Rabanne и само Fame. Клоня повече към Blooming сякаш 😊 Може ли мнение?
Благодаря ви! 🌸
Само шишето е различно, вземи което по ти харесва
Fame Blooming Pink is a collector edition (2023) and has the same composition as the original Fame.

# 291
Момичета и момчета, дойде моята Марфа.
И този път интуицията не ме подведе. Има любов и химия между нас.😀 Много мой парфюм. Изключително нежен, стилен и ефирен. Началото е малко остро и зелено, но при мен бързо отшумя и дойде моментът на блаженството. При мен дайдаунът е креместа ванилия с нюанс на тубероза.
Много благодаря на всички, които се включиха и ми помогнаха с описания, които всъщност ме подтикнаха да направя тази сляпа покупка. И която се оказа успешна.😊
Сега проучвам и се вдъхновявам от предложенията ви за екзотичен парфюм.
Много се радвам, че уцелихме с препоръките. ❤
Уникални моменти с този великолепен аромат пожелавам.🎉🎉

# 292
  • София
Здравейте!
Благодаря ви! 🌸
Само шишето е различно, вземи което по ти харесва
Fame Blooming Pink is a collector edition (2023) and has the same composition as the original Fame.
Хм…. значи моя нос е повреден или ми се иска да е различен Blooming Pink.🤭
Тествах него и Fame, след това и последната обувка.
Благодаря ти за отговора! 🌺

# 293
Знам, че тук сте фенове на Ninfeo Mio Някой може ли да ми обясни има ли  ЕДТ и Едп и  има ли разлика в различните бутилки, от фрагрантика, изобщо не можах да се ориентирам...
И на мен ми е любим и искам да презаредя за лятото, че количеството което имам няма да ми стигне....

# 294
  • София
Ninfeo Mio е в концентрация edt. Не знам да има edp. Няма разлика в аромата в бутилките, които съм имала и имам - прозрачната, квадратната и зелената.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 15:56 от magicjo

# 295
  • Стара Загора
Засилих се да поръчвам Armaf Club de Nuit Untold, нооо мненията във fragrantica ме сряха рязко. Grinning Описват го, че мирише силно на алкохол и по-точно на водка.

# 296
Слушах много интересна лекция за фалшивите маркови стоки. От там разбрах, че един от признаците на менте парфюмите била тръбичката на спрея. Като погледнеш в течността, тръбичката трябвало да е права, а не да се извива. Не можах да разбера дали става дума за всички марки или само за Шанел, защото демонстрацията беше с един Шанс на Шанел. Оказва се, че шанелите, които имам, действително са с идеално права тръбичка от спрея към дъното на парфюма. Сега обаче се чудя за двете бутилки Мемо, които имам - и на двете тръбичките стигат почти до дъното и после се изививат леко нагоре. Може ли някоя добра душа, която е сигурна в оригиналността на парфюма си Мемо, да ми каже как изглежда тръбичката на спрея?

# 297
  • София
Lemon Verbena, вероятно е ставало дума конкретно за Шанел, но аз не бих се доверила на такъв критерий като водещ за оригиналност. Simple Smile Какво показаха - че трябва да е идеална вертикала тръбичката ли? Имам 2 Шанела, от български сайтове са, но нямам причина да се съмнявам в автентичност (тръбичките падат по-скоро по диагонал, а не под прав ъгъл спрямо дъното).
Отделно си разгледах бутилки от няколко други марки, купувани или от сайтовете на самите марки, или от немски/холандски официални стокисти (AusLiebeZumDuft, Essenza Nobile, Skins NL) - сред разгледаните бутилки не видях нито една с идеално права и неогъната тръбичка. Grinning Имам 1 пълноразмерно Мемо, купувано от Нотино (не се съмнявам в тях като търговец) - тръбичката не е под прав ъгъл и е огъната; имам и травъл сет 3 х 10 мл (от skins.nl) - там е същото положението. Simple Smile

# 298
Радвам се, че точно Klоdilia писа! Ако и densi сподели мнението си, ще е чудесно! Това не може да е вярно, според мен! Ако тръбичката не е от твърда пластмаса, което неминуемо ще я удебели, а това ще е съмнително! Всъщност, не само на Chanel, на никой парфюм в прозрачно шише, не съм виждала тръбичка, под прав ъгъл на дъното! Е, значи всичко е наред, сега мога да се тревожа за друго! Simple Smile Днес, направих нещо смело и нетипично за мен! Трябваше да хода по институции и да се занимавам с неприятни неща и се пръснах (без да съм го пробвала преди) с Ramon Monegal Bravo от мостра. Първо се стреснах, защото не го познавам и не знаех какво да очаквам, но парфюмът е много хубав и интересен и се "разбраха" със студа и влагата.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 20:13 от Magda Dimitrova

# 299
  • София
Момичета, знаете ли дали дубайските Ajmal имат ментета? Expressionless  Гледам цената на един парфюм в различни сайтове… от 48лв до 100-ина, в различните сайтове..Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт