Мой приятел мрази красивите,успешни,щастливи и талантливи хора...

• 6 391
  • 101
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Момиче, твоят приятел съвсем е изтрещЕл! Dizzy Face Дано да не ти е интимен приятел, защото завистта е отрова за душата.

# 31
  • София
Абе само аз ли не виждам, или авторът/ката никъде не завижда на интелект?
Ми то и да му падне интелект отнякъде, какво ще го прави, къде ще го сложи?

На мен ми стана интересно какви са тия мечти на приятеля на авторката, дето ги постига "с 300 зора".

# 32
Като гледам на кого завижда, вероятно мечтите са да прави като Митьо Пищова - тъпче ги кат агънца, пълни ги кат пуйки - но няма пари.

# 33
Мечти за лесен живот и всичко да му е паднало свише без особени усилия. Предполагам, че на всички хора им се иска. Blush

# 34
Ама да му имам критериите за най-най 😃

# 35
Авторът поне е красив.

Абе по-добре е човек да е здрав, красив и богат, отколкото болен, грозен и беден. Kissing Heart

# 36
Абе само аз ли не виждам, или авторът/ката никъде не завижда на интелект?
П.п.реших все пак да гугълна кои са тия двамата. Приличат ми на хомосексуални жигола.

Поне умните не ги заплашва вероятността авторът да им направи черна магия за присвояване на интелекта. Докато красивите, пеещите, танцуващите и правещите задни салта трябва да са нащрек за евентуални вуду и  други черни магии от страна на автора.

# 37
  • София
Като гледам на кого завижда, вероятно мечтите са да прави като Митьо Пищова - тъпче ги кат агънца, пълни ги кат пуйки - но няма пари.
Не знам, Митьо Пищова е малко висока топка. А и май не пее, изглежда, че е важно условие за приятеля. Аз бих му препоръчала да се запознае с творчеството на Джорджано.

# 38
А, с Джорджано ще е копон.
Пищова ще го запомня с девойките с мръсните чорапи.

# 39
  • София
Микеле губи баща си като малък и той става мъж в къщата, като се грижи за майка си и сестрите си, бачка като градинар, общак, разносвач и прочие занимания, че да издрапа.
Има крупните три филма, успял е някак да добие известност въпреки всичко и някакво дребно злобарче не мож се побра в кожата си….

Дерем дъното.

# 40
Грешка. Дъното е пробито Joy

# 41
Ооо, Микеле е мега як пич. Не съм гледала въпросните филми, знам го като рекламно лице на Долче и Габана. Въпросният приятел съвсем ще се поболее от яд Grinning Този Омар не го знам кой е. Глория... беше успяла преди 25 години... А какво ли си мисли приятелят за Роналдо? ThinkingSmiley

Психиатър трябва и то спешно!

# 42
Винаги съм се чудила как някой може да завижда на известните. Мен това, да не можеш да направиш и една крачка, без да те наобиколи тълпа, като не знаеш на кой колко му е акълът и децата ти да нямат нормално детство, ме плаши до смърт.

# 43
Но да не забравяме, че приятелят е красив! Само трябва да стане известен и хоп - животът му ще се нареди.

# 44
За какво е темата? Да дадем съвет как другите да станат неуспешни, за да блесне твоя преател? Известните сефте ги чувам, Глория крайно не ме интересува и слава богу, не ми влияе на самочувствието.
Темата е точно за сподели-то. Там публиката е много подходяща, как така са го отсвирили.

Общи условия

Активация на акаунт