Пак неподходящия

• 21 486
  • 902
  •   1
Отговори
# 180
Значи има хляб в онлайн запознанствата…

# 181

Зависи.
Ако нямаш непоносимост към глутен, може и да има.

# 182
  • Paris, France
Е какво да направя сега, с този се появи привличане от моя страна, но той пък няма. По ли е добре да създадеш семейство с просто някой, за да имаш такова и да се разведете след 2 години

За мене не е по-добре, нито е по-лошо. Не бих създала семейство с мъж, който не ми е тръпка.

It takes two to tango. След като от страна на мъжа тръпка няма, няма как да създадеш семейство с него и не разбирам защо си го въртиш на пръста. Прекарали сте си добре, било ти е приятно, свършило е, баста. Не разбирам какво въртиш и сучеш около конкретния мъж, който не ще връзка с тебе. И аз имах такъв, че и по-зле беше. Ти поне си стигнала до секс с този. 

Има и друго - тръпката не гарантира вечна любов и стабилен брак. Тръпката даже не гарантира връзка, стабилна връзка, както сама виждаш. Няма гаранция и че ще срещнеш нова тръпка.

Опитвам се да ти обясня, че докато анализираш, мислиш, блъскаш си главата, животът минава покрай тебе. Излез и живей!

Отдавна не съм на пазара, ама за 35 годишна да е стара, ми не е. Жена ми е на толкова и е изглежда добре, заглеждат я и по-млади, и по-стари мъже. Така че не вярвам да е точно тва проблема.

Е, че и мене ме заглеждат и заговарят всякакви мъже, а съм на 52г. Ако, обаче тръгна да искам тръпки, бракове и деца с IT-та, едва ли ще съм им желана опция.

Жена ти сега е на толкова, но имате големи деца и сте от десетилетие заедно. Не си взел 35 годишна.

Не е стара авторката, но няма време да се офлянква ако иска дете и семейство.

# 183
С моята жена се запознахме в сайт за запознанства.

# 184
  • Столичанин ама не в повече :D
Да, май трябва да се гръмна и да спра да живея, понеже съм на 35 и съм изпуснала всички влакове и никой мъж няма да ме иска. А ако изобщо някой се появи, трябва да се хвана за него като удавник за сламка. WTF ???
Четеш избирателно, не е вярно че никой мъж няма да те иска, напротив, просто преосмисли нещата, които ти искаш от един мъж и една връзка. Simple Smile Проблема не е във възрастта, а в самия човек, със сигурност през живота ти са минали достатъчно нормални мъже, ама ако вече не си ги отразила, а си избрала пак неподходящия според теб в кого е проблема? Wink
п.с. между другото сега се сещам за едно познато айти дето се ожени за... сервитьорка. Thinking

# 185
  • Далечният изток
Е как разбираш, че е неподходящ?! Като мине време, нали? Време...
Няма такъв филм да го виждаш, че не става, ама да го избереш. Това е само в твоите фантазии, щото видиш ли жените избират неподходящи, а подходящите седят и чакат някоя да ги избере. Не ви ли писна бе, на теб и на Танграта?! М? На мен понеже ми писна да говоря едно и също... Не ставате! Точка. Ако ставахте, все някоя жена щеше да ви е избрала. Не-ста-ва-те!

# 186
Много любопитно е наблюдаваното тук идолопоклонничество към кодоредителството.
Лично асоциирам ит с Модерни времена на Чаплин, по-точно епизода със завиването на гайки на конвейера.

# 187
Има, ествествено, както и в дискотека или в библиотека. Зависи кой накъде го тегли.
Пп. И ние се зачатихме онлайн, докато не се срещнахме наживо.
Дали е подходящ? Абе скачаш и толкова, вечни договори няма.

# 188
Mandy,

И аз се занимавам с ИТ. Работила съм все за най-големите и познати технологични гиганти, които имат офиси в София. Казвам го, за да се замислиш каква е средата. Преди пандемията доста по-офисно, сега хибридно. Бизнес парк и куп други локации, пълни с млади хора. Можеш да намериш толкова познанства, дори без да ги търсиш. Аз не ги, а ме намират.

Въобще е доста приятна среда, защото срещаш интересни хора, аз лично пазя много приятелства. Ако търсех мъж, щях да го търся там.

Според мен трябва да си смениш средата. Не разчитай толкова на чатове и не го мисли повече тоя.

# 189
  • Далечният изток
Какво е кодоредителство?! Работата на айтито ли?

# 190
Ама защо мъжете във форума толкова се дразнят, че жените имат критерии при избор на партньор и толкова драпат тези критерии да бъдат смъкнати?
Това някакъв нов мъжки комплекс ли е, че не отговаряш на женските високи критерии? Значи не той да се напъне да скочи високо, а тя да се наведе!

За една жена, във времена, когато може да има деца без да е нужно да е с мъж и в брак, не виждам защо да прави компромиси със себе си?
Как се живее с компромис? Как се обиква? Като го видиш този компромис в гените на детето си как не пощръкляваш? Как се будиш или заспиваш до човек, когото не обичаш и си с него с големи компромиси?
Наистина обяснете ми! Явно вече съм овехтяла и имам някакви динозавърски разбирания, че живота не е самоцел да се размножиш без значение от кого точно. Че няма нищо лошо и сам да останеш, след като не си срещнал подходящия. Да останеш сам не е грях, не е срамно...

# 191
  • София
r22, Невена ти е казала това, което и аз мисля като аргументи. Повтарям ги. Първо, ти си взел жена си преди 10+ години в едни други времена, в един друг интернет, на една друга възраст.
Второ, задяват я, ама пръстен и брак и нови деца, едва ли.
И авторката я задяват, ама има разминаване. Тия, дето нея искат, тя не ги иска, и обратното.

Към авторката, изцяло си свободна да си търсиш каквото решиш. Опитваме да свалим розовите очила и капаците. Т.е., нова гледна точка за размисъл. Т.е. да ги подбираш умната, а не по тоя начин, чатчета и сваляне на интернет звезди, докато си работи ИТ-то през работно време.

Аидо, за 100ен път, това че не съм се дал не означава че не ме искат. Ти си и с лична и професионална деформация по въпроса. Дискусията е просто абсурдна.

Дорис, грам не се дразним, че жените имат критерии всякакви. А 35 годишните, ама грам не ни вълнуват критериите им. Виж, обратното предизвиква редовни вълнения.

# 192
  • Далечният изток
Не ставаш, бе момче. Не! Никоя не те иска. Да видим кога ще си го признаеш... Аз съм деформирана, това си е така, ама и ти си същия. Що се правиш на по-различен от мен?!

# 193
  • София
С тези мантри и клетви най-много да заключиш темата.
Не ме обиждаш, напротив, забавна си.

# 194
  • Далечният изток
Че аз се забавлявам...
От години с теб и от скоро с Джерами. Щото сте смешници.

Общи условия

Активация на акаунт