Пак неподходящия

• 21 466
  • 902
  •   1
Отговори
# 435
Значи Аида го използва за нещо, ама тук голям го вади, че не й трябва.

# 436
Ами, много жени не искат чужди деца, много е писано във форума. Ако отпишат и ергените, не знам кой остава.
Разведени без деца или вдовци без деца. Те ще са най-желаните май. Grinning

# 437
По-младите ергени тогава 😃
Ергените на 50+ не знам чия таргет група са. Те самите искат нещо младо, неопитно, необременено, ама дали това младото ги иска 😃

# 438
  • Далечният изток
Иска ги, да, голям наплив. Joy
За пример - Танграта.
На опашка му се редят...

Футболеро, вече използвам, да. Все мен ли да използват, айде стига, поумнях. Joy

# 439
  • София
При ергените на 45/50 се появява един много неприятен фактор, който рязко им спира всякакви възможности за социален живот. Болни родители, за съжаление. И често живеят или се налага да заживеят с тях.
Или те самите се разболяват. Ох, накъде забих, сори.

# 440
Аз лично не искам да ме използват и гледам и да не използвам. Живеем заедно, защото се харесваме.

# 441
Абе те и момите на 50 са много крива работа принципно, че даже и над 40-45. Така че разведен/ а с дете е по добре от гледна точка на характер и умения за връзка, но пък там има много багаж. С две думи, по добре си намирайте точния човек в 20 те години, макс до към 35, че после става хептен трудно

# 442
Без значение дали си мъж или жена, ти самият си станал леля или чичо, но търсиш младо момиче/момче за семейство - еднакво забавно е.

# 443
  • София
Абе те и момите на 50 са много крива работа принципно, че даже и над 40-45. Така че разведен/ а с дете е по добре от гледна точка на характер и умения за връзка, но пък там има много багаж. С две думи, по добре си намирайте точния човек в 20 те години, макс до към 35, че после става хептен трудно
Съгласна. Аз почти не общувам с такива, но една приятелка има няколко такива приятелки : отбор кукувици. Едната я влече алкохола, другата йога, третата бичи фитнес, четвъртата любовници и екзотерики....

# 444
  • Далечният изток
Аз лично не искам да ме използват и гледам и да не използвам. Живеем заедно, защото се харесваме.
Само така си мислиш.... Сега ще дойде Нарциса да ти обясни. Grinning

# 445
  • София
Мечтата му беше да има семейство и деца....
Сигурно някой вече ти е казал, но това е най-старата, работеща формула да вкараш жена в леглото.

Дайте да го дефинираме това използване.

# 446
  • Paris, France
Аzzy, радвам се да те засеча 💐. Поздрави от нас. Децата ми са вече пълнолетнииииии 🤩. Кеф.

За целия ми, половинвековен живот съм видяла една, единствена жена на 46+, която търси мъж и даже вярва, че може да има дете. Всъщност тя не е мома, а разведена с мъж, който имал дете и не искал друго.

Забелязах, че напъващите се да се женят и да имат дете след 35г моми, след 40г изведнъж се кротват и повече не търсят мъж, нито дете. При мъжете не е така. На няма и 25г съм получавала брачни предложения от двама бездетни ергени над 55г. На единият и 60г брат нямаше жена и деца. Верно, че бяха доста богати, но си бяха старички и ми се виждаха като дядо ми. Тогава се видяха стари и на 53-54 годишната ми майка 🌞.

Съгласна. Аз почти не общувам с такива, но една приятелка има няколко такива приятелки : отбор кукувици. Едната я влече алкохола, другата йога, третата бичи фитнес, четвъртата любовници и екзотерики....

Какво му е кукуто на фитнеса, йога, любовниците и езотериките? Аз пък намирам бездетните моми за по-уравновесени, красиви, поддържани, интервсни и точни.

# 447
Някои толкова се величаят от себе си, че как да се прежалят. Гонят 50-ет, но още си вярват, че са годни за бащи. Страх да не се прецакат, от кофти избор за жена( винаги има по-млади) , да не им вземат парите ( използват). Но що пък да не посочат мястото на нас. Крехки, едвам оцеляващи и най-важното, учели някакви глупави неща.
Разведени и ергени ( моми), все едната страна бленува за общо дете. До една възраст де.

# 448
  • София
Аzzy, радвам се да те засеча 💐. Поздрави от нас. Децата ми са вече пълнолетнииииии 🤩. Кеф.

.........
Ах! Времето лети!
И аз се радвам да те "видя", сигурно  си още толкова хубава и очарователна Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 10:36 от Azzy

# 449
При ергените на 45/50 се появява един много неприятен фактор, който рязко им спира всякакви възможности за социален живот. Болни родители, за съжаление. И често живеят или се налага да заживеят с тях.
Или те самите се разболяват. Ох, накъде забих, сори.
На неергените такова нещо не им се случва, ако пък - да, то те веднага биват подменяни с безпроблемни.
Една дама разправяше из форума надлъж и шир как последният ѝ мъж я сварил в много неблагоприятно житейско и финансово положение в момента на запознаството. Ииии, ти да видиш взел, че ударил всичките рамене, лакти, колене, дето ги има. Предлагам да осъдим тази негова постъпка, защото - ами, всеки да си се оправя сам, и тогава да се замъжва и заженва!

Общи условия

Активация на акаунт