Пак неподходящия

• 21 379
  • 902
  •   1
Отговори
# 600
  • в сърцата на децата <3
Тоест мъжете /а и жените/ ще решат, че съм ковра, нали правилно разбирам?
Мда, толкоз относно равенството 😂 После жените не оцелявали без мъж или максимум мизерстват. Като си нямат ловец да им отстреля някое диво кебапче за трапезата и изхранване на потомството...

# 601
Добре, че по мое време нямаше пикапъри, редпилъри, андрютейтовчета...Grinning

# 602
  • Paris, France
Темата пак станала спамо-чат за лични мнения относно неискащи и неможещи да имат деца. Добре, познавам доста от първия вид и са прекрасни хора. Самата аз никога не изпитах желание да имам деца, но ги имам по стечение на семейни обстоятелства. Авторката, обаче, желае пакета връзка с мъж-брак-общо дете и не виждам с какво бръщолевиците ни за бездетно щастие и бройкане в напреднала възраст и помагат да постигне желанията си.

Дъщеря ми не иска никакви връзки с мъже, нито деца. Прекрасно. Никой не я бута да ги има щом е щастлива сама. Много от корейските и и японски съученички в гимназията открито обясняват желанията си за бездетен и безгрижен живот. Даже има име за такива хора (тревопасни)и половината млади японци живеят така.

Ако искате, да отворим теми за бройкане след 45г, желано бездетие и да си дращим там.

Добре, че по мое време нямаше пикапъри, редпилъри, андрютейтовчета...Grinning

А, по мое си ги имаше, барабар с black and white pill-ърите. Нищо ново под слънцето.

# 603
  • София
Говорих си наскоро с едно редпилче. То горкото, ще умре от притеснение в присъствие на три жени, ама ми пробутва теории че не трябвало да пише първи на мацката и да я кани на среща.

# 604
Абе кви са тия терминологии Scream нищо не разбрах Rolling Eyes пикап е pickap или pick up? Моля като пишете английски термини да ги пишете на английски, щото и дъртите лели да разбират за кво иде реч.

# 605
Разбира се, че не трябва да сме морални съдници, освен ако някой не е убиец и измамник.

Както една жена може да живее както поиска, така надявам се да признаете правото и на един мъж да живее както поиска - ако поиска може да спи с нова жена през 5 дена. Имам такива познати. Да не ги съдите само.
Стига да не са дали обещание да са верни на някоя - могат да спят и с 30 нови на ден, ако това им харесва и наистина го могат.

# 606
По темата ви, мъдреца го е казал- ключ, който отключва много ключалки е добър. Ключалка, отключвана от много ключове е лоша. Просто факт Simple Smile

# 607
Рф22, а мивка, която се запушва често как е според мъдреца?😝

И аз не ги знам Рокси, мълча си😳

# 608
Pickup artists, red pillers, Andrew Tate. Incels за разкош.

Невена, твоето момиче не е ли малко, около 18-20. Какво иска на тази възраст ще се смени още двеста пъти. Blush

# 609
За мивки не знам, тук някой водопроводчик трябва да се произнесе

# 610
По темата ви, мъдреца го е казал- ключ, който отключва много ключалки е добър. Ключалка, отключвана от много ключове е лоша. Просто факт Simple Smile
Никакъв факт не е. Този мъдрец бас хващам, че е бил мъж. Инак нямаше точно тъй да звучи мисълта му...

# 611
Пощенска кутия, в която влизат различни писма, е добра пощенска кутия. Едно и също писмо, което влиза в различни пощенски кутии, е спам. Така е казал мъдрецът...

# 612
Обичам, когато хората отричат реалността. Не съм видял мъж да е непривлекателен, защото е имал много жени. Даже напротив. Обраното не важи за жените. Но за целта да сме спокойни и всичко да е поравно, да приемем, че сте прави.

# 613
За мен е непривлекателен мъж, който е имал много жени. Марко Общия. Grinning

# 614
На такива им се вика урвари.
И да не се ласкаят толкоз, жените ги искат в повечето случаи, защото обичат да си правят конкуренцийки и да се надскачат една друга. А не заради някакви неземни качества на господина.

Общи условия

Активация на акаунт