Пак неподходящия

• 21 379
  • 902
  •   1
Отговори
# 630
  • Далечният изток
Е това няма как да се определи. За един аз може да съм 10, за друг 9, за трети 8, зависи от техните критерии. Този който харесва руси жени с малки гърди, ще ми даде 10, ама друг, който си пада по брюнетки с голям бюст въобще няма да ме отрази... Grinning

# 631
Не ви ли омръзнаха тия оценки, не знам.
И какво значение има, Танграта или Футболеро или някой си там, каква ще ми даде?
Харесват ли ме? Да
Търсена жена ли съм? Да
Оттук нататък, хич не ме интересува каква оценка получавам по десетобалната система.
А и реала, едва ли хората се избират със списък в ръка.

# 632
  • София
То и малко по-рано имаше пример в темата от 2-3 дами, как оценяването било субективно, за една бил 4, за друга 8.
Очевидно, че жените не умеят да оценяват обективно. Дори сами си го признават. Оценките, ако решат да ги ползват зависят по-скоро от подравняването на Венера със Сатурн, или с лунния цикъл, но не и с някакви обективни качества на мъжа.
При мъжете, обаче изобщо не е така. И оценките между различни мъже (с повечко опит и без изхвърляния) варират само с 1 единица, и то точно там, където е афинитетът, руса, брюнетка, и тн.
Какво, ако някоя е топ мис Вселена, ама руса и без цици и няма да я харесам!? Аз съм мъж все пак, работата ми е да харесвам всички. Естествено, едни повече, други по-малко.

Не знам какво толкова ви мъчат тия оценки. В случая, конкретно по темата са необходими, защото ако жената е 4-5, а преследва коцкари 8ци, няма да стане с такива брак и деца. Ще трябва да смъкне критерия, разбира се, ако иска. Преди да се разграка някой, да, нейно право е и да си държи критериите докато стане на 50.
А че някой вас ви е харесал, минчо комшията, за натискане по сеното, изобщо няма влияние дали някой/я друг/а е искан/а за брак и деца.

# 633
  • в сърцата на децата <3
А на коцкарите кой им даде оценката щом женската варира от неизвестно количество фактори и всяка би дала различна?

# 634
Аз пък искам оценка в цифри, ама няма. С две приказки и то едни и същи, от всички. Скука. Айде, стига ревахте, поне имате оценки.
😄

# 635
Изключително е важно каква оценка ще даде един анонимен мъж във форума на една също толкова анонимна жена. Мхм.

Танграта, не смяташ ли, че различните мъже могат да имат различен критерий за привлекателност и съответно оценките, които дават, да варират? Едни мъже гледат гърди, други дупета, трети крака, едни харесват брюнетки, други блондинки и т.н. При всички хора има субективност. Иначе съм съгласна с това за смъкването на критерия.

# 636
  • София
Оценката по дефиниция се дава от противоположния пол ...
Иначе, каква оценка е ...

То са правени проучвания. Снимки са показвани на хора, те дават оценка.
Има и в нета снимки с оценки на тях.
Абе, не е ядрена физика. Ама няма желание. Не всеки има смелост да погледне в огледалото на истината. Предпочитат си само-баламосването.

Изобщо няма голяма разлика между критериите. Възраст, свежест, кожа, коса, блясък в очите, това са все универсални критерии. Уверявам те, мъж може и да има афинитет към цвят на очи или гърди, но това дава една 1ца разлика. За това какво лице е красиво няма вариации. А и за гърдите, 80% от мъжете харесват големи. То затова и операциите за уголемяване са много повече от тия за намаляване на бюста. Никой не би върнал някоя знойна 20г красавица, само щото циците ѝ били Б, а не Д.

Аз колкото пъти през живота си съм бил с приятели, хиляди пъти, винаги извръщаме глава след едни и същи жени. Това е очевидно, изобщо, що за дискусия. Винаги решаваме кой да заговори по-красивата и за да е честно се редуваме. И 5 приятелки да има, можем идеално да ги разделим под ред мислено, и редът ще съвпадне между всички мъже. Без изобщо да имаме общ вкус.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 21:23 от Танграта

# 637
Абе просто ми е любопитно. Казвате често самооценката била драстично различна от оценката на околните. Аз нямам никаква идея с колко бих се оценила, защото не знам критериите. Кое се гледа? Години? Ръст? Коефициент на интелигентност? Талия? Готварски умения? Нищо конкретно не се казва. Nerd Човек не може да се самоопредели.

# 638
  • Далечният изток
Ахахаха, вижда се кого мъчат. Вас мъжете ви мъчат, еле па Футболеро, той само за това говори милият...
Обективни, точно такива оценки по вашите скали, ня-ма. Всичко е супер субективно и индивидуално.

# 639
  • в сърцата на децата <3

То са правени проучвания. Снимки са показвани на хора, те дават оценка.
Има и в нета снимки с оценки на тях.
Абе, не е ядрена физика. Ама няма желание. Не всеки има смелост да погледне в огледалото на истината. Предпочитат си само-баламосването.
И коцкара 7-ца е оценен като такъв от представителна извадка на женското съсловие или?

# 640
Как пък не чух в реала някоя жена да казва: "Ииии, виж го този - 9/10", но пък точно тези самотни дървени философи, за които споменах - те обичат да оценяват в цифри.

# 641
  • Далечният изток
Само Танграта и Футболеро могат да оценяват обективно, тихо сега, нищо не разбираме...

# 642
Що? Аз и на моя пол давам оценка. Мъжа ми зяпа, аз също зяпам. Това, че е жена, не значи, че не мога да оценя това, че е хубава. Или си мислиш, че не мога да преценя какво е готино дупе, яки крака, или секси походка? Защо да не мога, защото оценям жена ли? Аман от мъжки теории вече. Защо пък всички жени по подразбиране да са злобни и завиждащи? Joy

# 643
Разбрахме, че мъжете оценяват обективно. Нали - защото са мъже. В такъв случай може би имат и обективна оценка за себе си. Танграта, реално на колко се оценяваш от 1 до 10?

# 644
  • Далечният изток
Що? Аз и на моя пол давам оценка. Мъжа ми зяпа, аз също зяпам. Това, че е жена, не значи, че не мога да оценя това, че е хубава. Или си мислиш, че не мога да преценя какво е готино дупе, яки крака, или секси походка? Защо да не мога, защото оценям жена ли? Аман от мъжки теории вече. Защо пък всички жени по подразбиране да са злобни и завиждащи? Joy
Защото се оценява само човек, когото искаш да чук@ш.

Е как да оцени сам себе си, няма логика по тази логика... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт