Къде в Пловдив? - тема 100

• 37 774
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
А защо ги намаляват? 16 беше докато дъщеря ми учеше, 2018.
Приета е по-голяма отстъпка за учащи и пенсионери. Държавата ще финансира общините.

# 121
  • Пловдив
А защо ги намаляват? 16 беше докато дъщеря ми учеше, 2018.

По решение на министерски съвет. Трябваше още февруари да ги намалят, но не успяха да се организират.
И би трябвало да връщат пари за февруари и март, но надали ще се случи.
Скрит текст:
В София също намалиха картите за учащи. Студентска за цялата мрежа е 20 лв.

# 122
  • Пловдив
Издирвам актуален тел. на д-р Крема, УНГ...този в сайта му не работи.

# 123
  • Пловдив
Не връщат пари за издадени карти преди намалението.
Намалението е за тази година, за 2024 може да не отпуснат толкова бюджет.

# 124
Здравейте! Някой да ме упъти къде в Кичук Париж има магазин, в който предлагат перилни препарати, внос от Турция? Минах през един, който се намира на ул. Димитър Талев, срещу ресторант Далия, но няма това, което търся. Иска ми се да посетя и други, но не знам къде има в квартала. Благодаря!

# 125
По-нагоре по Талев на същия тротоар има малко магазинче.
На кръстовището на Македония и Кондов, под нова кооперация .има магазин.
На страничната страна на църквата също има.
Не съм много по обясненията.
Може да попиташ в тези части на квартала.

# 126
  • Пловдив
На Талев и Вапцаров тръгваш към автогарата, до ремонта на фаровете вдясно има магазин, навътре имаше доста перилни препарати, не знам какво търсил. Под новата кооперация от Кардамиса по Асен Христофоров вдясно има магазин с турски стоки. Перилни препарати имаше много.

# 127
  • Пловдив
Има ли автобус от Ресторант Стадиона или от Тунела, с който да отида до Била Континентал на ул. "Димитър Талев" № 118?

# 128

В гугъл мапс може да разиграете с начална и крайна точка и да видите евентуални автобуси.

# 129
Има ли автобус от Ресторант Стадиона или от Тунела, с който да отида до Била Континентал на ул. "Димитър Талев" № 118?

Автобус 17 от спирката на бул. Васил Априлов посока гарата. Слизате на Кауфланд и продължавате пеша. Не е далеч. Или хващате нещо до центъра/гарата и от там хващате автобус 7. Ако няма промяна в маршрута заради ремонтира в Кичука отива до Билата.

# 130
  • Пловдив
До тази билла в момента не ходи нищо заради затворено кръстовище.
Вариант автобус 17 и пеш от спирката на Кауфланд.
7 спира по обходния маршрут покрай глухата линия или преди кръговото за Остромила и от там пеш. Не е далече.

# 131
  • Пловдив
Благодаря на всички за отговорите. Понеже знам, че половината Кичук е в ремонт и не бях сигурна дали 7 спира на Била Континентал.

# 132
  • Пловдив
За тези от вас, които имат малки деца и не чак толкова малки.
Добър повод да видят, че няма страшно да седнеш на зъболекарския стол. А и един преглед никога не е излишен. 

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Praznik-Krasiva-usmivka- … U-Plovdiv-1612257

# 133
Трябва ми форма с падащо дъно-20см, идеи откъде да купя?
В Лекси в Грандач имаше само големи.

# 134
  • Майничка
Миналата година купих квадратна, 20см, от РУМ Молдавия.

Общи условия

Активация на акаунт