Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 215
  • 741
  •   1
Отговори
# 330
Къде в централната част мога да занеса нещо дребно за запояване?

# 331
С подобен въпрос съм - има ли къде някой да ми направи ето това в размер 4х5 см приблизително, не от скъпоценен метал, няма значение дали от желязо, никел, стомана или каквото и да е?
Просто нямам представа към кого въобще мога да се обърна за подобно нещо, дори да попитам.

# 332
Моето е по-различно 😁 скъсах тази джаджа на любима на децата играчка

# 333
  • Пловдив
Аз взех поялник за 20-тина лв. от Лидл Blush Това, изглежда, че ще се запои лесно, ако имате с какво 🤗

# 334
Абсолютно нищо работа е, но нямам поялник, дано някой препоръча място.

# 335
Момичета, има едно място в Капана с име "Желязо-то", на ъгъла на ул. Алцеко и ул. Георги Бенковски. Не мога да кажа със сигурност дали и на коя със сигурност биха свършили работа, но дори да не могат, все си мисля, че ще ви насочат къде.

# 336
  • Майничка
До новия комплекс Каменица, в двора на бившия завод "Прибор", има механична работилница, там изработват разни метални неща. Входът е откъм ул."Иларион Макариополски", зад портала.
За запояването на жичката мисля, че всяко квартално сервизче за телевизори, джиесеми и т.н. ще свърши работа, зависи в кой раион си.

# 337
  • под тепетата
Мисля, че и в златарско ателие биха се справили със запояването, ако им се примолите.

# 338
  • Пловдив
Някой може ли да препоръча магазин за злато на сносни цени? Търся златно кръстче за кръщене, изчистено, но по-голямо - към 2,5-3 см. Бях в Сара Трейд - там грам злато беше 130 лв. Гледам да се вместя в бюджет 100-130 лв.

# 339
Няма как да купиш 2-3 гр злато за 100 лв.
Позлатено или сребърно за тоя бюджет... Или нещо около грам.

# 340
Някой може ли да препоръча магазин за злато на сносни цени? Търся златно кръстче за кръщене, изчистено, но по-голямо - към 2,5-3 см. Бях в Сара Трейд - там грам злато беше 130 лв. Гледам да се вместя в бюджет 100-130 лв.

Разгледай тук https://www.kasil.bg/zlato/medal-oni/kr-stcheta.html Преди имаха магазин на подлеза на Тримонциум,сега не знам дали още е там магазина,но можеш да се обадиш да питаш.

# 341
  • Майничка
Миналата седмица позната взе жълто кръстче от Сомаха, ъгловият магазин с/у Тавекс, може би към 2.5 см, съвсем тънко, под грам, трябваше й за висулка на една гривна. Точната цена не зная, но понеже тя си прави гривната от различни полускъпоценни камъни от магазина на "Скайлер" и каза, че всичко е излязло под 150лв, вероятно кръстчето влиза в бюджета ти.

# 342
https://somaha.bg/%D0%B8%D0%B7%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0% … D0%B0%D1%82%D0%BE

Те имат сайт като гледам, ама са 14 к.

Кръстчета за кръщене винаги са ми били много непрактичен подарък.

# 343
  • Пловдив
Благодаря за отговорите! Търся до 1 гр някъде и не е за подарък, за кръщенето на моето дете е.

# 344
  • Пловдив
Аз преди месец купих златни висулки в Столипиново. Но ходих с един колега при негов познат златар . Не знам какви карати е златото, просто харесах две висулки за подарък. На доста по - ниска цена от цитираното горе.
Но кръстче в Столипиново... струва ми се трудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт