Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 181
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Пловдив
Няма да съм с тях,за възрастен роднина е и трябва да има час..
Взех час за Консулова,в кабинета й на Филипово.
ами ок, да и разкажат всичко и ще ги приеме да направят пълни изследвания...Също да искат консулт.с ревматолог, имат право докато са в отделението или пък тя да даде ново направление.

# 376
  • Plovdiv
Къде мога да намеря хубаво прясно сирене от това мекото и не много солено фирмен магазин, голям магазин, бакалия всичко достъпно с кола ми върши работа.

# 377
  • Пловдив
За ревматолог ми препоръчаха началника на отделението в Окръжна болница,но му забравих името -споменахме го в друга връзка и не обърнах внимание как точно се казва. Бил от най-добрите в града.

# 378
  • Пловдив
Препоръчайте,моля къде правят медицински педикюр?

# 379
# 380
Къде мога да намеря хубаво прясно сирене от това мекото и не много солено фирмен магазин, голям магазин, бакалия всичко достъпно с кола ми върши работа.
Не съм купувала скоро, но от млечния магазин на пазара на  Гребната или зад Четвъртък пазара. Скоро откриха и фирмен магазин на Елена, в близост до ДМ на Бетовен, но не обърнах внимание имат ли прясно сирене.

# 381
  • Пловдив
Препоръчайте,моля къде правят медицински педикюр?
имаше коментари назад в темата.

# 382
Момичета, къде да се насоча за ендодонтско избелване на зъб? Не е обикновено избелване с гел, по-сложна процедура е, до колкото разбрах
Скрит текст:
зъбът е счупен, умъртвен и е посивял наполовина, където е естествената му част, като фотополимерната изградена част си е бяла

# 383
Мъртвите зъби се обличат с коронки, защото лесно се чупят. По-добре си направете такава, за да не се наложи като се счупи след няколко месеца,  да го вадите. Не виждам никакъв смисъл от избелване в този случай.

# 384
Мъртвите зъби се обличат с коронки, защото лесно се чупят. По-добре си направете такава, за да не се наложи като се счупи след няколко месеца,  да го вадите. Не виждам никакъв смисъл от избелване в този случай.
Зъбът е изграден преди 20 години, няма да се счупи след 2 месеца. Необходимо му е избелване.

# 385
  • Пловдив

Последно прясно сирене видях в Слънчевите лъчи. Също и на бусовете на ферма Ваневи. Те продават из целия град. Това им е графика.

# 386
Някой ще ми препоръча ли фирма, за търсене на течове с термокамера( лично проверена)?

# 387
Някой ще ми препоръча ли фирма, за търсене на течове с термокамера( лично проверена)?

И аз се интересувам силно от това?
Имам теч в банята и не можем да разберем от къде е

# 388
  • Пловдив

И аз се интересувам силно от това?
Имам теч в банята и не можем да разберем от къде е

0890431344  не съм записала име,но човека си разбира от работата.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 14:34 от k sh

# 389
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт