Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 082
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Проверете за раница и в книжарница Джулия на Антим Първи.

# 541
Раници на Gabol съм виждала преди 1-2 години в едно магазинче до складовете, които са до Илиенци. Нещо като книжарница е, в началото, отдясно се пада, продават тетрадки  ученически пособия...
Вчера побеснях с това празнично разписание на  автобусите! Чакахме към 40 минути автобус 6, за да стигнем до площад Съединение (присъствието на учениците беше задължително тази година). Стигнахме навреме все пак, обаче се поизнервих. За това време, 40 минути, мина само един автобус 66, а в отсрещната посока видях един автобус 37.
Опитах се, докато бях на спирката, да потърся някакво разписание за празничните дни, но така и не успях да намеря такова...Потвърждавам, че някои от автобусите въобще не могат да се видят по таблата по спирките (че и някои табла не работят изобщо, а някъде видях и премахнато).😅

Последна редакция: чт, 25 май 2023, 22:36 от dolce miele

# 542
  • Пловдив
За кое училище става въпрос? Дъщерята на приятелка не е казвала такова нещо, съответно не пожела да отиде на шествието.
Готвят лятно разписание на автобусите, ще стане зле и през седмицата. Не че сега е добре де.

# 543
За "Васил Петлешков". Предполагам шествието беше задължително и защото днес е ден за просветни дейности, а пък не учат. Или пък, защото е от по-големите (до миналата година не беше задължително).

# 544
Здравейте! Откъде да купим качествен ламиниран паркет за коридор. Препоръки?

# 545
Лас Вегас, моята препоръка са Primrose. Бяха на ул. Родопи (района на Военна Болница), но, доколкото ми е известно, са се преместили. Пак там някъде в района, де.
Ако решите, може да позвънете, номер актуален поне пазя
Скрит текст:
0888 204 154
Съвестно си свършиха работата и 5 години по-късно нямаме оплаквания ние вкъщи.

# 546
Здравейте! Откъде да купим качествен ламиниран паркет за коридор. Препоръки?

Паркети Лиа. Имат доста магазини в града.

# 547
  • Пловдив
Може ли да се разчита на информацията от приложението Moovit?
Не, определено. Особено за график, с тези задръствания... И на таблата на спирките не може да се вярва. Голяма част от автобусите не с включени GPS-и
Всички автобуси в градската мрежа са с включени GPS-и. На база това се гледа процентното съотношение изпълнени курсове за месеца и фирмата превозвач получава пари или плаща неустоийки.
А че общината изобщо не се вълнува какво пише на таблото или при променен маршрут не променя времето за изпълнение на курс, нито шофьорите, нито фирмата превозвач имат вина.

# 548
  • plovdiv
Спешно ми трябват 5 бели манти от нетъкан текстил за еднократна употреба,с коланче.Къде ,евентуално утре ,бих могла да купя?
https://apteka.framar.bg/30092234/%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%BA … D0%B8%D0%BD%D1%8F
Такава,но ми трябва бяла.

# 549
  • Plovdiv
Спешно ми трябват 5 бели манти от нетъкан текстил за еднократна употреба,с коланче.Къде ,евентуално утре ,бих могла да купя?
https://apteka.framar.bg/30092234/%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D0%BA … D0%B8%D0%BD%D1%8F
Такава,но ми трябва бяла.
В магазин за работно облекло? Имаше един на Пещерско шосе до магазин Аванти. Там са с по медицинска насоченост

# 550
Дайте препоръка за магазин за бижута с избор на детски обици.
В Сара трейд дали има?

# 551
  • Plovdiv
Дайте препоръка за магазин за бижута с избор на детски обици.
В Сара трейд дали има?
На мен повечето ми златни неща (мои и за подаръци) са от магазин "Сомаха" на Главната (до разкопките)

# 552
  • Пловдив
Еднократни престилки се купуват от аптека.Точно бял цвят не знам дали ще има.В хирургиите на Пещерско шосе има няколко аптеки , може и там да се провери.В аптеката пред Пълмед съм виждала да се купуват за посещение на лежащо болен.

# 553
  • plovdiv
Еднократни престилки се купуват от аптека.Точно бял цвят не знам дали ще има.В хирургиите на Пещерско шосе има няколко аптеки , може и там да се провери.В аптеката пред Пълмед съм виждала да се купуват за посещение на лежащо болен.
Благодаря .

# 554
  • гр.Пловдив
Здравейте, в края на учебната година издирвам ученическа лична карта. Къде може да има, че в няколко книжарници ударих на камък?

Общи условия

Активация на акаунт