Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 050
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Има Тенденз в МОЛ Марково тепе

# 601
  • под тепетата
Благодаря, Десиссслава! На път ми е и  ще ми свърши работа.

# 602
От къде мога да купя хубави халати или спално бельо или покривка за маса за подарък? Някъде в МОЛ Марково тепе?
Трябва да купя подарък за кръстници за кръщене.  Събирам и други предложения 😅

# 603
  • Майничка
Разкошни покривки за маса като материя и десени има до подлез Археологически, точно зад спирката в посока Тунела. Магазинчето е малко, разделено на две - бельо/бански и покривки.
Халати купувам от Гранда, спално бельо - от турския магазин на "Мария Луиза" или от "Роксима".

# 604
  • Пловдив
От къде мога да купя хубави халати или спално бельо или покривка за маса за подарък? Някъде в МОЛ Марково тепе?
Трябва да купя подарък за кръстници за кръщене.  Събирам и други предложения 😅
Хубави, с добър избор и в кутия халати има в турския на Мария Луиза, за който е споменала gargamela. Луксозни, маркови спални комплекти и халати има в Домко.

Моля за препоръка за добър часовникар, около центъра или Смирненски.

# 605
  • Майничка
Нося си часовниците при Хачо Нерсесян, на "Отец Паисий", зад Н&М, но и този в началото на улицата, до бюрото за карти, работи много добре.

# 606
В издирване съм на цял детски бански червен цвят. Проверих в Пепко, Уайкики, НМ, не намирам такъв. Някой, някъде да е виждал?

# 607
За бански - Декатлон провери ли? Обикновено от там купуваме.

# 608
  • Пловдив
В издирване съм на цял детски бански червен цвят. Проверих в Пепко, Уайкики, НМ, не намирам такъв. Някой, някъде да е виждал?

И Sport Depot.
https://www.sportdepot.bg/product/adidas_performance_cyal_banski … asic.html?i=27208

# 609
Ще питам и тука.
Кое Пепко в града ни е най-голямо и добре заредено? Става въпрос за украса за рожден ден.

# 610
Много благодаря! Напълно бях забравила за Декатлон и Спорт Депо.

# 611
Здравейте. Предстои 12 рожден на дъщеря ми и се чудя къде да направим купона.До сега сме били на детски център,на боулинг,на кино ,на ресторант с детски кът. Стая на загадките не е вариант.Други идеи?

# 612
На басейн Simple Smile Не знам кога ви е скорото, ама сме ходили на басейн РД на Ленинград, на Острова и на СПСа Simple Smile Много им беше забавно на децата всеки път.

# 613
И на Акваленд също.

# 614
Или пейнтбол.

Общи условия

Активация на акаунт