Къде в Пловдив? - тема 100

• 37 757
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Отсечката от второто колело на Панаира до светофара мисля, че още е затворена. Аз бих минала точно по Адата и Северен.
ако спра на Кауфланд, тая улица дали е близо?

# 166
  • Пловдив
Отсечката от второто колело на Панаира до светофара мисля, че още е затворена. Аз бих минала точно по Адата и Северен.

близо е, но все пак зависи в кой край на улицата имаш работа.

# 167
  • Точно където трябва
Като минеш светофара на Брезовско и Северен, на 30м.  отляво е Кауфланд, надясно започва въпросната улица. Но не знам в коя и част отиваш. Поне началото и е съвсем близо.

# 168
  • Пловдив
Благодаря!

# 169
  • Пловдив
Някой може ли да ми препоръча тапицер? Трябва ми за претапициране на кожен офис стол. Много си го харесвам и не искам да го сменям с друг, а вече много се е изтъркала кожата, чак шефа ми направи забележка Simple Smile .

# 170
Къде около Халите мога да купя кутия за торта - празна?

# 171
  • Майничка
Някой може ли да ми препоръча тапицер? Трябва ми за претапициране на кожен офис стол. Много си го харесвам и не искам да го сменям с друг, а вече много се е изтъркала кожата, чак шефа ми направи забележка Simple Smile .
Отдясно на пекарна Капана, до ресторант "Пловдив" има тапицер, направи ми впечатление, че имат и транспорт.

# 172
Може да проверите в китайския на последен етаж на ТЦ Хали или да попитате в сладкарница Нико-Капана дали няма опция да закупите кутия.

Къде около Халите мога да купя кутия за торта - празна?

# 173
https://prikachi.net/image/8bISIa

Знаете ли какво предлагат в този магазин, все минавам с колата и отдалече виждам, че има цветни неща, но платове ли са, опаковачни хартии ли са?

Този китайки магазин в халите не е ли затворен отдавна?

# 174
  • Майничка
Fiffy, там сега май има кинкалерия, преди беше химическо чистене.

# 175
Китайския от халите се премести на "Пещерско шосе" след Кауфланд (в новата сграда до west кафе).

# 176
Леле, наистина ли? Извинявайте, момичета, май втори път със стара информация се включвам... Майчинството какво ли не прави 🤦🏼‍♀️
Ще "сверя часовника", обещавам!

# 177
Къде в Кючука мога да намеря обущар?

# 178
  • Пловдив
Къде в Кючука мога да намеря обущар?
под 16 етажния блок на Д. Талев до детска градина Вяра
до у-ще Яне Сандански откъм Кичево - една барака на ъгъла до двора на детска градина Албена
и още някъде видях, но не се сещам къде беше, дали не е на пазара /едно време му викахме Хоризонт/ до Слънчеви лъчи Rolling Eyes

# 179
Къде в момента има промоции на слънчеви очила - в рамките на 100-200 лв?

Общи условия

Активация на акаунт