Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 194
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Абсолютно безсмислени са тези златни висулки за бебе. Нашите така стоят, никога не са ползвани в бебешка възраст. Не съм виждала и около мен бебета с накити.

# 346
  • Пловдив
Има логика да подариш злато, но като инвестиция, която с времето ще увеличава стойността си. Символично да подаряваш нещо, което с времето може дори сантиментална стойност да няма, е излишен разход. Купете монета на детето си. Аз имам такава монета от моето детство и ми е много скъп спомен от хора, които отдавна не са живи.

# 347
Къде в Тракия има златарско ателие? И откъде мога да купя парчета тиква изчистена, обелена и нарязана в пакети?

# 348
  • Пловдив
Тиква от пазарите, ако има още.
Златарско имаше на пазарчето до Форума.

# 349
Тиквите са извън сезона. Евентуално от някоя баба на входа на Четвъртък пазара, но отдавна не съм виждала.

Подкрепям dazel за инвестиционното злато.

# 350
  • Пловдив
Благодаря на всички за мненията! Идеята за кръстче не е с цел сега да го носи детето, а с цел инвестиция - като порасне да прави каквото иска с него.
Намерих вчера на ул. Отец Паисий, цената е същата като в Сара Трейд 130 лв за грам, но ме грабна от първият поглед и съм доволна.

# 351
  • под тепетата
В Пълмед има ли лаборатория, в която да дам стериална урина за иследване утре сутрин? Имам преглед там утре, та да не се разхождам до друга лаборатория.

# 352
Не може да няма. Всяко ДКЦ има.

# 353
Ще имам гост през уикенда, който трябва да си постави инжекция, къде има манипулационна, в Св.Георги?

# 354
В Пълмед има ли лаборатория, в която да дам стериална урина за иследване утре сутрин? Имам преглед там утре, та да не се разхождам до друга лаборатория.
Да, има. Резултатите излизат след 2-3 дни.

# 355
  • под тепетата
Благодаря за отговорите, момичета! Оф, да идва утре, че голям зор.

# 356
Ако е стерилна урината ще излезе на другия ден резултата, ако има бактерии - след 3 дни.
Успех, Биляна! Flowers Four Leaf Clover

# 357
  • Пловдив
Имат да, аз ги ползвам много често,защото резултатите излизат много бързо. Урината ще е готова на другия ден ако е чиста ако има нещо ще  направят антибиограма и излиза за 3 дни.

# 358
  • под тепетата
Да, знам, че ако има нещо се бавят резултатите. Въпросът е да започна лечение преди почивните дни, че после кой ще диря , а и ще пътувам.
Благодаря, DeVa!

# 359
Мило ми е, когато отворя кутийката с бижута и видя златната буквичка, подарена ми от прабаба ми, когато съм се родила, въпреки че никога не съм я носила. Както и кръстчето от кръщенето ми. И тези на децата ми, подарени от кръстниците им за техните кръщенета. Скъп спомен от скъпи хора могат да бъдат много неща, които с времето да не увеличават номиналната си, но да бъдат натоварени с неизмерима сантиментална стойност.
Хубави велосипеди къде? И дали могат да се вземат на изплащане, ако са на по-сериозна цена?

Общи условия

Активация на акаунт