Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 171
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Благодаря. Знам, че с това уверение може да си вади до септември включително. Не бях наясно какво се прави при загубена карта. А е още началото на месеца.

# 406
На дъщеря ми бях изкарала безплатна на 3г. И от много пре-предаване я изгубихме. След време като ходих да вадя нова, ми поискаха старата и ме порицаха, че не съм информирала своевременно 😁

# 407
Момичета, кой автобус или маршрутка ходи до от ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ И ТЕХНИКА ( на Васил Априлов е) ?

# 408
  • Майничка
93.
Маршрутките не ги зная, но ако има нещо към Радиново.

# 409
113 спира там

# 410
  • Пловдив
Момичета, сигурно е обсъждано много, но..
препоръчайте ресторант с детски кът (датата е в разгара на лятото: 23/07). Засега се спрях на Рибарника, за да може децата да са вътре на хладно, защото събитието е на обяд, но ако знаете някое по-приятно местенце за деца, с радост приемам съвет 🙂
Гледах и сентрал парк (може и това да бъде евентуално..) и тон бонбон също.

# 411
препоръчайте ресторант с детски кът (датата е в разгара на лятото: 23/07). Засега се спрях на Рибарника, за да може децата да са вътре на хладно, защото събитието е на обяд, но ако знаете някое по-приятно местенце за деца, с радост приемам съвет 🙂
Пицария Специале, ресторант Южен Полъх на бул.Свобода, Ноте до вино.

# 412
Сентрал парк на младежкия хълм

# 413
Момичета, кой автобус или маршрутка ходи до от ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ И ТЕХНИКА ( на Васил Априлов е) ?
11 автобус

# 414
Здравейте, момичета,
Много спешно питане. Може ли да кажете къде могат да се намерят дървени кутии, съвсем базови, правоъгълни, ширина около 30 см, дълбочина около 10-12 см. И картонени чанти чисто бели и  крафт? Без книжарница Дали и Дедал, ако имате и контакти на мястото ще е супер. Много ще съм благодарна, ако успеете да се включите с предложения!

# 415
  • Пловдив
Сещам се за:
Диги84 https://www.digi84.com/
Ем Арт https://www.emart.bg/

# 416
Здравейте
Къде могат да ми поправят кафе машина Dolce Gusto? Проблемът е, че не изпомпва водата от резервоара.

# 417

Здрасти,

Ние празнувахме имен ден на детето ми в  Южен Полъх (на бул. Свобода) и съм доволна. Има външна детска площадка точно до ресторанта и вътрешен детски кът с аниматори (6 лв на дете), но деца под 3 години са задължително с придружител и не знам работи ли лятото този вътрешен детски кът. Всъщност не знам и на обяд дали работи. Семейни приятели са били и в Сентрал парк и са доволни, но аз нямам лични впечатления от там.

# 418
От къде мога да купя празни капсули /хапчета/ и къде съответно могат да ми ги разтеглят и напълнят ?

# 419
Къде мога да намеря този модел одеалце в Пловдив

Общи условия

Активация на акаунт