Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 169
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте
Отново имам нужда от вашата помощ.
Моля да ми препоръчате майстор на перални, които да извършва  посещения до адрес.
Благодаря предварително!

# 421
  • Пловдив
Момичета, сигурно е обсъждано много, но..
препоръчайте ресторант с детски кът (датата е в разгара на лятото: 23/07). Засега се спрях на Рибарника, за да може децата да са вътре на хладно, защото събитието е на обяд, но ако знаете някое по-приятно местенце за деца, с радост приемам съвет 🙂
Гледах и сентрал парк (може и това да бъде евентуално..) и тон бонбон също.

Здрасти,

Ние празнувахме имен ден на детето ми в  Южен Полъх (на бул. Свобода) и съм доволна. Има външна детска площадка точно до ресторанта и вътрешен детски кът с аниматори (6 лв на дете), но деца под 3 години са задължително с придружител и не знам работи ли лятото този вътрешен детски кът. Всъщност не знам и на обяд дали работи. Семейни приятели са били и в Сентрал парк и са доволни, но аз нямам лични впечатления от там.

Благодаря, ще проверя на място 🙂

# 422
Здравейте момичета, моля за помощ. Ще водя гости да разгледат Пловдив за 1ден. Четох, че е голям проблем да се паркира в центъра. Моля кажете ми къде можем да паркираме за да не губим време в търсене на място. Мислех си дори да оставим колата в някои МОЛ, но ми се видяха доста далече от центъра и Стария град. Има ли от някои МОЛ удобен градски транспорт? Ще съм благодарна на всякакви идей. Дори и за платени паркинги. Прочетох, че има само един , мисля до хотел Тримонциум беше. Там дали има винаги свободни места?

# 423
  • Пловдив
Здравейте
Моля да ми препоръчате майстор на перални, които да извършва  посещения до адрес.
Благодаря предварително!
Аспарух 0886898832. Препоръчвам.

# 424
  • Пловдив
Мол Марково тепе е на пешеходно разстояние от Главната. Там, обаче, след първия или втория час също се плаща. На паркинга на Тримонциум през седмицата има свободни места.

# 425
На синя зона може да си паркирате. Ако се притеснявате, има платен подземен паркинг на Четвъртък пазара, на ул.Опълченска, до църквата Св.Богородица преди Стария град, на хотел Тримонциум.

# 426
На синя зона се паркира спокойно, срещу 2 лв/час. Вижте картата кои улици влизат в нея   https://www.plovdiv.bg/sms-parking/ .

# 427
  • Пловдив
Г-жа Гертруда, аптека Pharmapolis, до църквата на Събота пазара.
Там носите хапчетата, те имат капсули. Тел. 032 306 219.
Иначе празни съм поръчвала онлайн.

# 428
Вече няколко пъти коментирате и ми стана любопитно-какво налага пълнене на хапче в капсула?

# 429
  • Пловдив
На мен в случая за коте. Хапче от 200 мг. да се раздели на 20 хапчета по 10 мг.

# 430
Здравейте
Благодаря предварително!
Аспарух 0886898832. Препоръчвам.

Още един глас за Аспарух.

# 431
Привет, момичета! Има ли човек/място, където може да се тренира футбол фрийстайл (тоест повече трикове, крачета) индивидуално. Виждала съм преди по центъра хора, които демонстрират такива умения, но по-скоро като любители, едва ли преподават. Дали има изобщо нещо такова? Как мислите?

# 432
От коя автогара тръгват преди обяд автобусите за София?

# 433
Автогара Юг
От коя автогара тръгват преди обяд автобусите за София?

# 434
Хубав салон за поставяне на коса с кератин ?

Общи условия

Активация на акаунт