Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 117
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Хубави динозаври, около 10-ина броя в плик, моя позната е купила за детето си от павилиона вътре в динозавърския парк, който е в момента в Смирненски, до църквата Св.Николай. Купила ги е обаче не сега, а предния път, когато паркът беше тук. Не си спомня цена, но предвид цените цялостно вътре, няма да са много евтини.

# 496
Шефче, ще препоръчам оптика, но в Кършияка. На пл. Мара Малеева, зад денонощната аптека. Правя сравнение с цените в Оптодент предпоследния път, ами на половина са.

# 497
Clo, благодаря. Може ли име или по-подробни координати, че не ми е познат района.
Иначе точно в Оптодент си правихме с мъжа ми диоптрични очила сега и много скъпо ми се видя, та търся други варианти.

# 498
Оптика Кършияка
032 952 095
https://maps.app.goo.gl/FUDQYUtAEKnUdKZJA

Не е "боцнато" кабърчето на правилното място. В Гугъл излиза на блока, на бул. България. Реално аптеката и оптиката са заедно. В една сграда. Входът е от към бул. България.

# 499
  • Пловдив
Здравейте. Бихте ли препоръчали оптика в Кючука за слънчеви очила с диоптър на бюджетни цени?
На спирката на Кауфланд срещу общината. То стъклата са скъпи, рамки има и бюджетни.
Имаше и едно гаражче до старите Слънчеви лъчи, не знам дали работи все още.

# 500
  • Точно където трябва
Къде спешно могат да ми сменят цип на чанта? Лесни е зашит, но трябва в понеделник да стане. Кършияка, Гагарин ми са ок.

# 501
Пробвай при обущаря на Брезовска, като тръгнеш от 3-то РПУ към Новотела, на същия тротоар, преди Хепи се пада. За чанта се иска голяма машина, при шивач няма да се получи. Но в понеделник, утре не работи и той.

# 502
  • под тепетата
Вчера по обед видях на площад "Съединение" момиченца на възраст 7-8г да карат ролери, обучавани от девойка. Имате ли информация за  това - къде се записва, само за момичета ли е?

# 503
Вчера по обед видях на площад "Съединение" момиченца на възраст 7-8г да карат ролери, обучавани от девойка. Имате ли информация за  това - къде се записва, само за момичета ли е?
Аз други в Пловдив не знам
https://www.bazaworld.com/%d1%83%d1%80%d0%be%d1%86%d0%b8-%d0%bf%d0%be-%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%80%d0%b8-%d0%b8-%d0%ba%d1%8a%d0%bd%d0%ba%d0%b8/

# 504
  • под тепетата
Благодаря, rire! Мисля, че е точно това!

# 505
Момичета, препоръчайте ми магазин в Пловдив за шалтета, но искам едноцветни, за единични легла?

# 506
Здравейте, къде в Пловдив има магазин в който продават колиета от кехлибар ?Търся гердан за възрастен /не от детските/

# 507
  • Пловдив
Сервзиз за прахосмукачка някой да е ползвал скоро?

# 508
Здравейте, къде в Пловдив има магазин в който продават колиета от кехлибар ?Търся гердан за възрастен /не от детските/
В подлеза под пл. Съединение /който излиза на паметника, а не на главната улица/ има едно павилионче, много добре заредено, всякакви естествени полускъпоценни камъни, включително кехлибар съм виждала. Дамата е много отзивчива.

# 509

Можете ли да предложите магазин за бижута, в който има и сребро, и злато, и камъни и часовници, без Reds. Искам да има разнообразие, защото мисля да взема ваучер, понеже не знам какво точно човекът би си избрал.

Общи условия

Активация на акаунт