Къде в Пловдив? - тема 100

• 39 101
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, къде в Пловдив има магазин в който продават колиета от кехлибар ?Търся гердан за възрастен /не от детските/
В подлеза под пл. Съединение /който излиза на паметника, а не на главната улица/ има едно павилионче, много добре заредено, всякакви естествени полускъпоценни камъни, включително кехлибар съм виждала. Дамата е много отзивчива.
Много благодаря!

# 511

Можете ли да предложите магазин за бижута, в който има и сребро, и злато, и камъни и часовници, без Reds. Искам да има разнообразие, защото мисля да взема ваучер, понеже не знам какво точно човекът би си избрал.

Магазин Roje на центъра срещу HM, имат два магазина на няколко метра един от друг,но само часовници и сребро

# 512
  • Пловдив
Някой подновявал ли си е скоро международен паспорт обикновена поръчка?
За колко време става и обаждат ли се, когато е готов?
Знам, че по принцип срока е 30 дни.

# 513
  • Пловдив
Срокът е 30 дни, ако не са натоварени много, стават и по-бързо за около 20 дни. Но няма гаранция.
Никой не се обажда. По едно време имаше сайт, където по ЕГН можеше да видиш дали има издаден и неполучен документ.
Скрит текст:
Виждаш, че е готов, изчакваш 2-3 дни, за да е сигурно, че е пристигнал там, където трябва да го получиш, казваш едно "извинете, знам, че е раничко, но видях, че паспортът ми е готов" и молиш да ти го дадат. Ако попаднеш на някоя кисела служителка, може да ти каже да си отидеш на посочената на бележката дата.

# 514
Проверявай тук

# 515
  • Майничка
Здравейте, къде в Пловдив има магазин в който продават колиета от кехлибар ?Търся гердан за възрастен /не от детските/
В индийския магазин на Главната също има (не Gang, малкия близо до него).

# 516
Много благодаря за идеите за дървена дъска. Взех от народния събор на Лаута.

# 517
ralliee, точно се връщам от MyBiju. Намира се на "Железарска" 21. От две години с мъжа ми сме редовни там, човекът е производител и работи и по поръчка. Златни ръце има! Гарантирам, че дори нещо да не се хареса на място, може много, много, ама много да предложи, което да изработи.

# 518
ralliee, точно се връщам от MyBiju. Намира се на "Железарска" 21. От две години с мъжа ми сме редовни там, човекът е производител и работи и по поръчка. Златни ръце има! Гарантирам, че дори нещо да не се хареса на място, може много, много, ама много да предложи, което да изработи.

Благодаря! А има ли повече избор в магазина, тъй като в сайта някои секции не зареждат?

# 519
Има и в магазина, сайтът дори не знам защо го има, сега го отворих, то в него нищо не е качено Thinking
Ако ти се отвори път към Капана, хвърли око. На пръв поглед е много малко магазинче, но си има разнообразие. Аз вече няколко пъти отивам и от няколко неща си събирам идеи, които успяват да ми "сглобят", за да ми угодят 😁 Та, понеже неведнъж съм го препотявала момчето там, смело мога да го препоръчам.

# 520
Момичета, има ли фирма за дребни домашни ремонти? Смяна на кран/сифон/ел.ключ? Имахме във входа отзивчиви съседи, но починаха... Чувала съм, че някои магазини за железария извършват такива услуги, но аз лично не знам за такъв.

# 521
  • Пловдив
Момичета, препоръчайте ми магазин в Пловдив за шалтета, но искам едноцветни, за единични легла?
Ние взехме едноцветни от Юск. Много са хубави и цените бяха със 70% отстъпка преди месец.
Също съм виждала в магазин Еником на Полиграфия,но не помня дали бяха точно едноцветни.

# 522
  • Пловдив
Кехлибарени колиета има и в Халите, в първия магазин вдясно от входа.

# 523
Мом(и)чета, има ли някой инфо за цената и времето, за което в МОЛ Плаза може да ми направят тениска с надпис? Аз като файл ли трябва да занеса надписа или и на място може? Шрифт има ли възможност да се избира?
Същото питане и за Декатлона. До входа има такъв тип услуга. Ползвали ли сте я?

# 524
В Мола съм ползвала ателието като картинката  беше на файл и на място им го изпратих на мейла. Имат техни тениски и суичъри, но можеш да си занесеш и твоя дреха. Мисля, че за следващия ден беше готова, но май имаха някаква голяма поръчка тогава. Цената беше 21-22 лв като дрехата беше от мен т.е само печатът струваше толкова. Картинката беше голяма, тип "лепенка". Разбрах, че ако има висок процент полиестер слагат такава, а на памучните си я отпечатват. Доволна съм от изработката и качеството - не е мръднала при толкова пранета вече, много устойчива се оказа.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 06:34 от Greene

Общи условия

Активация на акаунт