Къде в Пловдив? - тема 100

• 38 997
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, детето ми е 5 клас ми се иска през ваканцията да ходи на уроци по математика или английски. В тази връзка да ми препоръчате школа?
За математика препоръчвам Авигея. На моето дете много му харесва там.

# 676
  • Пловдив
Да ми препоръчате фирма за почистване на баня? Пътеваща до населени места около Пловдив. Основно ми трябват за почистване на стените и фуги.

# 677
Привет,
Къде в Кичука или център има ветеринарна аптека ?!
Благодаря 🫶🏻

# 678
Привет,
Къде в Кичука или център има ветеринарна аптека ?!
Благодаря 🫶🏻
https://maps.app.goo.gl/sncedFxQxc3VD5y77

# 679
Здравейте,

Да ми препоръчате фирма за направата на шкаф/гардероб? Нещо такова ме интересува

# 680
В МОЛ Марково тепе има ли магазин English home, момичета? И изобщо къде мога да намеря летни одеяла, онлайн не ми е опция - искам ръка да пипне Simple Smile В турския аутлет на Мария Луиза няма...

# 681
  • Пловдив
English home има в МОЛ Плаза.

# 682
  • Пловдив
И изобщо къде мога да намеря летни одеяла, онлайн не ми е опция - искам ръка да пипне Simple Smile
Роксима дрийм в Плаза мол

# 683
С чиста съвест мога да ви препоръчам нашия мебелист,фирма Роан. Писала съм и преди в темата, всичко,което сме правили по поръчка е от там. Не е мръднало,на работа и у дома,десетки години. Последно правихме кухня.
Снимки и контакти на лични,ако имате интерес.

Използвам поста,да добавя,че фондация Лео ,която организира безплатно обучение на домашни кучета в Пловдив , прави тренировки и на кучетата от Общински приют.
Имат нужда от доброволци,вторник и четвъртък от 17 ч. за трениране на кучета. Може и хора без опит,но с желание. Може и пенсионери,да си разнообразят и да помогнат.
На сайта на фондацията има подробности.

# 684
И изобщо къде мога да намеря летни одеяла, онлайн не ми е опция - искам ръка да пипне Simple Smile
Роксима дрийм в Плаза мол
sunflower, благодаря!

# 685
  • Пловдив
Зя мебели по поръчка препоръчвам това семейство
https://www.facebook.com/lili.d.eneva

# 686
Здравейте, бихте ли ми препоръчали зъболекар,от който сте доволни?

# 687
  • Пловдив
Момичета, да сте мяркали някъде по пазари и сергии вишни? Трябват ми 10-15кг. Пробвах първо с борсата в Първенец, но за съжаление няма. Или поне не в момента...
Ако има някой или познавате някой,който продава, бих се възползвала Simple Smile

# 688
  • Пловдив
Момичета, някой май беше споменавал преди време, за наемане на помещение за празнуване на РД? Имате ли идея къде и какво...? Ако някой помни Simple Smile

# 689
  • Майничка
В Пловдивски културен институт имаше такава опция, но инфото ми е отпледи ковид.

Общи условия

Активация на акаунт